Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Nekdaj vodilni strelec Uniona Olimpije ostaja v San Antoniu

Za krilnim branilcem Dannyjem Greenom je najboljša sezona v ligi NBA. To so hitro uvideli tudi vodilni možje Ostrog iz San Antonia in 28-letnega Američana za ponujeno vsoto 45 milijonov dolarjev že zadržali v svoji sredini.

Goran Dragić za 90 milijonov ameriških zelencev ostaja v Miamiju

Pred nekaj dnevi smo poročali o tem, da Miami Heat pripravlja nesramno bogato pogodbo za najboljšega slovenskega košarkarja. Franšiza s Floride je, kot vse kaže, prepričala Gorana Dragića, da ostane. 

NBA: Denver želi svojo evropsko kolonijo povečati z MVP-jem lige ABA

Z današnjim dnem se bo v ligi NBA odprl prestopni rok, med katerim bo po prejetih informacijah moštvo Denver Nuggets okrepil še četrti evropski košarkar.

NBA: LeBron James se bo znova razgledal po tržišču, Kevin Garnett ostaja pri Minnesoti

V severnoameriški ligi NBA je vse v pričakovanju srede, 1. julija, ko se bo odprl prestopni rok. Šele tedaj se bo vseh 30 moštev lige namreč lahko začelo pogajati s prostimi igralci, med katerimi bo tudi podprvak in štirikratni najkoristnejši igralec lige LeBron James.

Minnesota zvezdi Evrolige ponuja 12 milijonov dolarjev

Minnesota Timberwolves se resno zanima za usluge Nemanje Bjelice. 27-letni srbski košarkar ima za sabo izjemno sezono pri turškem Fenerbahčeju.

Dres Gorana Dragića pomagal zbrati neverjetnih 39.275 evrov!

Na Bledu se je že peto leto zapored odvijal dobrodelni turnir v golfu, ki sta ga soorganizirala hokejist Anže Kopitar in podjetnik Joc Pečečnik. Po igri golfa pa je sledila večerna licitacija, na kateri so nove lastnike dobili privlačni rekviziti najboljših slovenskih športnikov.

Več člankov...

Iskalnik