Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Vujačićev New York znova poražen

New York Knicks, moštvo slovenskega košarkarja Saše Vujačića, je v ligi NBA utrpelo še drugi poraz zapovrstjo. Po Sršenih so bili od Kratkohlačnikov z 90:84 boljši še Konjeniki iz Clevelanda.

VIDEO: Udrih v Miamiju debitiral z zmago

V ligi NBA sta na tekmi med Miami Heat in Utah Jazz prvič v tej sezoni skupaj zaigrala Goran Dragić in Beno Udrih, ki se je na Florido v veliki zamenjavi igralcev preselil v torek. Vročica je goste iz Salt Lake Cityja premagala z 92:91.

VIDEO: Saša Vujačić Torontu zadal prvi domači poraz v sezoni

Medtem, ko je Beno Udrih zamenjal delodajalca v ligi NBA in se bo pri Miami Heatu pridružil Goranu Dragiću, je Vročica na Floridi prišla do pete zmage. Heat je s 101:88 premagal Los Angeles Lakerse. Do zmage je prišel tudi Saša Vujačić, ki je z New York Knicksi porazil Toronto Raptorse (111:109).

Beno Udrih postal novi soigralec Gorana Dragića

V ligi NBA sta svoje moči združila dva slovenska predstavnika. V Miami Heate, h Goranu Dragiću, se je iz Memphis Grizzliesov v prvi menjavi igralcev v tej sezoni namreč preselil Beno Udrih.

VIDEO: Udrih nerazpoložen ob porazu Memphisa proti Los Angelesu

V ligi NBA Memphis Bena Udriha še naprej nadaljuje z nizom porazov. Tokrat so Grizliji z 92:94 klonili v Staples Centru proti Los Angeles Clippersom (94:92).

Liga NBA: Memphis izgubil tretjič na zadnjih štirih tekmah

Memphis Grizzliesi so v ligi NBA doživeli še tretji poraz na zadnjih štirih tekmah, tudi ta tekma pa se je končala z razliko z dvomestnim številom točk. Od Grizlijev je bil z 89:79 boljši Utah Jazz.

Več člankov...

Iskalnik