Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Vujačićev New York v Miamiju presenetil Dragića in Udriha

V ligi NBA sta se še tretjič to sezono srečali obe moštvi, za kateri igrajo vsi trije Slovenci. Če je prvi srečanje prepričljivo dobili Miami Heat, je zmaga tokrat pripadla New York Knicksom (98:90).

VIDEO: Miami nadoknadil 18 točk zaostanka in po podaljšku strl Indiano

Miami Heat nadaljuje s serijo zmag. V American Airlines Areni je Vročica nadoknadila 18 točk zaostanka iz tretje četrtine in na koncu po podaljšku strla odpor Indiane Pacers (103:100).

VIDEO: Vročica v novem letu še ne pozna poraza

V nedeljo je bilo v ligi NBA odigranih pet tekem, zaigrali pa sta tudi obe moštvi, pri katerih si kruh služijo vsi trije slovenski predstavniki. Goran Dragić in Beno Udrih sta zelo dobro vodila igro Miamija, ki je s kar 97:75 premagal Washington Wizardse.

VIDEO: Dragić prvi podajalec ob podaljšanju rekorda Miamija

Na novega leta dan so na parket lige NBA stopili vsi trije Slovenci, ki si svoj kruh služijo čez lužo. Miami Gorana Dragića in Bena Udriha je na domačem parketu s kar 106:82 premagal Dallas Maverickse, New York Saše Vujačića pa je doživel poraz proti Chicago Bullsom (81:108).

VIDEO: New York Saše Vujačića proti Detroitu prekinil črni niz porazov

Koledarsko leto 2015 so v ligi NBA s polovičnim izkupičkom zmag in porazov zaključili vsi trije Slovenci. Miami je po podaljšku izgubil proti Memphisu (90:99), New York pa je bil s 108:96 boljši od Detroita.

VIDEO: Miami zapravil 16 točk naskoka in izgubil proti Brooklynu

Miami Heat pred zaključkom leta 2015 nadaljuej z neprepričljivimi predstavami. Na domačem parketu je Vročica zapravila kar 16 točk naskoka iz začetka drugega polčasa in s 105:111 izgubila proti Brooklyn Netsom.

Več člankov...

Iskalnik