Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Goran Dragić z Miamijem zapravil del prednosti pred zasledovalci

Miami Heat je po domačem porazu proti Toronto Raptorsom klonil še v gosteh pri Boston Celticsih in s tem poskrbel, da bo boj za 8. mesto na lestvici vzhodne konference, ki kot zadnje vodi v končnico, odprt vse do konca rednega dela lige NBA.

VIDEO: V Los Angelesu ima sedaj svoj kip tudi Shaquille O'Neal

Zadnjemu aktivnemu članu ekipe 50 najboljših košarkarjev v zgodovini lige NBA so pred Staples Centrom odkrili ogromen kip, ki Shaquilla O'Neala prikazuje v njegovi značilni pozi med kar 20 let trajajočo profesionalno kariero - med silovitim zabijanjem.

VIDEO: Benu Udrihu se vse bolj izmika končnica

Detroit Pistonsi so začeli izgubljati ob popolnoma nepravem času. Na zadnjih sedmih tekmah v ligi NBA so izgubili kar šestkrat, njihov 39. poraz v sezoni pa jim je devet tekem pred koncem rednega dela prizadejal Orlando Magic.

VIDEO: Goran Dragić blizu trojnega dvojčka, Aleksander Vujačić do druge najboljše bere točk

Moštvi Miami Heata in New York Knicksov sta v noči s četrtka na petek odigrali svojo 72. tekmo sezone. Do konca rednega dela lige NBA ju loči le še 10 tekem, v boju za končnico pa so samo še Floridčani, ki na lestvici vzhodne konference trenutno zasedajo osmo mesto.

VIDEO: Goran Dragić premagal bivše soigralce, a ostal brez Hassana Whitesida

Miami Heat je po nedeljskem porazu proti gostujočim Portland Trail Blazersom sinoči na Floridi gostil še Phoenix Sunse in se s 35. zmago v sezoni na lestvici vzhodne konference znova povzpel na osmo mesto.

Aleksander Vujačić tudi letos predčasno na dopust

Medtem ko se Goran Dragić in Beno Udrih še vedno krčevito borita za nastop v končnici lige NBA, pa so Aleksander Vujačić in njegovi soigralci iz vrst New York Knicksov s preslabimi predstavami v tekočem mesecu zapravili realne možnosti za uvrstitev med najboljšo šestnajsterico.

Več člankov...

Iskalnik