Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Goran Dragić blizu trojnega dvojčka, Aleksander Vujačić do druge najboljše bere točk

Moštvi Miami Heata in New York Knicksov sta v noči s četrtka na petek odigrali svojo 72. tekmo sezone. Do konca rednega dela lige NBA ju loči le še 10 tekem, v boju za končnico pa so samo še Floridčani, ki na lestvici vzhodne konference trenutno zasedajo osmo mesto.

VIDEO: Goran Dragić premagal bivše soigralce, a ostal brez Hassana Whitesida

Miami Heat je po nedeljskem porazu proti gostujočim Portland Trail Blazersom sinoči na Floridi gostil še Phoenix Sunse in se s 35. zmago v sezoni na lestvici vzhodne konference znova povzpel na osmo mesto.

Aleksander Vujačić tudi letos predčasno na dopust

Medtem ko se Goran Dragić in Beno Udrih še vedno krčevito borita za nastop v končnici lige NBA, pa so Aleksander Vujačić in njegovi soigralci iz vrst New York Knicksov s preslabimi predstavami v tekočem mesecu zapravili realne možnosti za uvrstitev med najboljšo šestnajsterico.

VIDEO: Goran Dragić in Blake Griffin z najboljšima akcijama v ligi NBA

V severnoameriški profesionalni ligi NBA so po petkovih in sobotnih tekmah izbrali 10 najbolj atraktivnih potez posameznih košarkarjev, ki si jih zdaj lahko ogledate tudi v priloženih videoposnetkih.

VIDEO: Goran Dragić z dvojnim dvojčkom Miami pripeljal do mesta za končnico!

Moštvo Miami Heata je imelo še dva meseca nazaj le 12 zmag, s sinočnjo 34. zmago pa je bilo nagrajeno s prebojem na tako želeno osmo mesto, ki vodi v končnico lige NBA.

VIDEO: Goran Dragić ob povratku po poškodbi ''zažgal'' mrežico New Orleansa

Najboljši slovenski košarkar v ligi NBA Goran Dragić je po sobotni poškodbi desnega očesa nedeljski dvoboj z Indiana Pacersi presedel, sinoči pa se je na tekmi proti New Orleans Pelicansom v velikem slogu vrnil na parket.

Več člankov...

Iskalnik