Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Goran Dragić utrpel poškodbo, Miami Heat pa peti poraz

V ligi NBA se dvoboj s Chicago Bullsi in Dwyanom Wadom za Miami Heat in Gorana Dragića skorajda ne bi mogel končati slabše.

VIDEO: Beno Udrih na šesti tekmi do četrte zmage

Detroit Pistonsom je uspel obetaven uvod v sezono lige NBA. Bati, katerim se je pred prvo tekmo pridružil tudi slovenski branilec Beno Udrih, so po Orlandu, Milwaukeeju in New Yorku premagali še Denver Nuggetse in imajo tako po šestih dvobojih že štiri zmage.

VIDEO: Dragić drugi strelec ob porazu Miamija, Vujačić premagal Chicago

Slovenska košarkarja v ligi NBA Goran Dragić in Aleksander Vujačić sta bila na sinočnji peti tekmi Miami Heata in New York Knicksov polovično uspešna.

VIDEO: Udrih boljši od Vujačića, Dragić nerešljiva uganka za Kralje

Slovenska trojica v ligi NBA je sinoči na koledarju prečrtala novo tekmo. V Detroitu sta se pomerila Beno Udrih in Aleksander Vujačić, Goran Dragić pa je v Miamiju gostil Sacramento Kingse.

VIDEO: Dragić že na uvodu sezone v odlični formi, Udrih do nove zmage

Za Goranom Dragićem in Benom Udrihom so prve tri tekme v 71. sezoni lige NBA. Dragić je z Miami Heatom na zadnjih dveh srečanjih utrpel dva poraza, Udrih pa je z Detroit Pistonsi prvič povezal dve zmagi.

VIDEO: Udrih in Dragić z izvrstnima predstavama polovično uspešna

Slovenska predstavnika v ligi NBA Beno Udrih in Goran Dragić sta nastopila na svoji drugi tekmi sezone. Udrih je v Detroitu gostil Orlando Magic in ga odpravil s 108:82, Dragić pa je v Miamiju gostil Charlotte Hornetse in izgubil z 91:97.

Več člankov...

Iskalnik