Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Veliki preobrat Dragića in Miamija proti Houstonu

V nedeljo je bil v ligi NBA aktiven le en slovenski predstavnik. Miami Heati so po velikem preobrat, nadoknadili so kar 21 točk zaostanka iz začetka tretje četrtine, premagali Houston Rocketse s 109:89.

VIDEO: Vujačić in Udrih do novih zmag

V ligi NBA je v soboto na parket stopilo 12 moštev, med njimi tudi New York Knicksi Saše Vujačića in Memphis Grizzliesi Bena Udriha. Kratkohlačniki so premagali Washington Wizardse s 117:110, Grizliji pa so s 101:91 odpravili Brooklyn Netse.

VIDEO: Podprvaki lige NBA prevelik zalogaj za Gorana Dragića in Miami

V severnoameriški ligi NBA je v petek od slovenskih predstavnikov zaigral le Goran Dragić, ki je z Miamijem v Ohiu na drugi tekmi sezone doživel prvi poraz. Konjeniki so bili od Vročice boljši s 102:92.

VIDEO: Udrihovih 13 za prvo zmago Memphisa

V ligi NBA sta v četrtek na parket stopila dva slovenska predstavnika. Beno Udrih je gostoval v Indiani in proti Pacersom zabeležil prvo zmago v sezoni (103:112), Saša Vujačić pa je v New Yorku gostil Atlanto Hawks in bil prvič poražen (101:112).

VIDEO: Dragić in Vujačić na prvi tekmi sezone do prve zmage, Udrih visoko poražen

V ligi NBA so na drugi dan rednega dela sezone 2015/16 prvič zaigrali vsi trije slovenski predstavniki. Goran Dragić in Saša Vujačić sta premagala Charlotte (104:94) oziroma Milwaukee (122:97), Beno Udrih pa je proti Clevelandu doživel visok poraz (76:106).

Liga NBA: Na zadnji dan pripravljalnih tekem prvi poraz Udrihovega Memphisa

Zadnji dan predsezone v ligi NBA je postregel s sedmimi pripravljalni tekmami. Vročica Gorana Dragića je morala priznati premoč Pelikanom, ki so v New Orleansu slavili s 93:90, Grizliji Bena Udriha pa so po šestih zaporednih zmagah prvič izgubili. Za njih je bila usodna Magija, ki jih je v Orlandu premagala s 86:76.

Več člankov...

Iskalnik