Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Dragić po Phoenixu in Miamiju zapušča še Boston

Iz tabora NBA moštva Boston Celtics so sporočili, da so odpustili slovenskega košarkarja Zorana Dragića, ki so ga le dva tedna nazaj pridobili pri menjavi z igralčevo prejšnjo ekipo Miami Heat.

FOTO + VIDEO: Navijače Vročice bodo zabavala nova prelestna dekleta

Do začetka jubilejne 70. sezone lige NBA nas loči še točno 78 dni, poleg košarkarjev in trenerjev pa so se nanjo začele intenzivno pripravljati že tudi plesne skupine vseh 30 sodelujočih moštev.

Po Udrihu bo v dresu Knicksov zaigral tudi Vujačić

Slovenija bo imela v prihodnji sezoni lige NBA znova vsaj tri predstavnike. V najmočnejšo ligo na svetu se namreč spet vrača Saša Vujačić, ki bo v sezoni 2015/16 nosil dres New York Knicksov.

Reprezentanca ZDA bo spet pokala od moči, med povratniki tudi LeBron James in Kevin Durant

V Združenih državah Amerike aktualni olimpijski in svetovni prvaki ne počivajo na lovorikah. V njihovih mislih so že naslednje olimpijske igre v Riu de Janeiru, za katere direktor ameriške reprezentance Jerry Colangelo in njen glavni trener Mike Krzyzewski že sestavljata novi ''dream team''.

Novopečeni igralec San Antonia bo zgradil hišo za svojo zbirko košarkarskih čevljev

Ameriški košarkar LaMarcus Aldridge, ki je med poletjem v ligi NBA moštvo Portland Trail Blazers zamenjal za ekipo San Antonio Spurs, se ob vrnitvi v domači Teksas sooča z nenavadnim problemom.

Bo Saša Vujačić spet igral v ekipi Phila Jacksona?

Po informacijah nekaterih ameriških medijev bo imela Slovenija v naslednji sezoni lige NBA znova vsaj tri predstavnike. Goranu Dragiću, Benu Udrihu in po vsej verjetnosti tudi Zoranu Dragiću naj bi se čez lužo po dveh sezonah v Evropi pridružil še Saša Vujačić.

Več člankov...

Iskalnik