Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Beno Udrih postal novi soigralec Gorana Dragića

V ligi NBA sta svoje moči združila dva slovenska predstavnika. V Miami Heate, h Goranu Dragiću, se je iz Memphis Grizzliesov v prvi menjavi igralcev v tej sezoni namreč preselil Beno Udrih.

VIDEO: Udrih nerazpoložen ob porazu Memphisa proti Los Angelesu

V ligi NBA Memphis Bena Udriha še naprej nadaljuje z nizom porazov. Tokrat so Grizliji z 92:94 klonili v Staples Centru proti Los Angeles Clippersom (94:92).

Liga NBA: Memphis izgubil tretjič na zadnjih štirih tekmah

Memphis Grizzliesi so v ligi NBA doživeli še tretji poraz na zadnjih štirih tekmah, tudi ta tekma pa se je končala z razliko z dvomestnim številom točk. Od Grizlijev je bil z 89:79 boljši Utah Jazz.

VIDEO: Dragić in Vujačić v petek nista imela svojega dne

Oba slovenska predstavnika, ki sta v petek zaigrala v ligi NBA, sta parket zapustila s sklonjeno glavo. Goran Dragić je z Miamijem klonil v Indiani (87:90), Saša Vujačić pa je moral z New Yorkom priznati premoč Milwaukeeju (92:99).

VIDEO: Dragić z 18 točkami pomagal Miamiju do zmage nad Volkovi

V četrtek sta pod obroči lige NBA zaigrala Goran Dragić in Beno Udrih. Dragić je ujel tekmovalni ritem in odločno pomagal Miamiju do zmage nad Minnesoto (96:84), Beno Udrih pa je z Memphisom visoko izgubil proti Portlandu (96:115).

VIDEO: Vujačićev New York zapravil 15 točk naskoka in izgubil proti Cavsom

V sredo je bilo v severnoameriški ligi NBA odigranih deset tekem, na parket pa je stopil le Saša Vujačić in doživel poraz. Mariborčan je z New York Knicksi klonil proti Cleveland Cavaliersom (86:96).

Več člankov...

Iskalnik