Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Udrih poražen proti Golden Statu, Denver v Londonu odčital lekcijo Indiani

Detroit Pistonsi in Beno Udrih so svojo 41. tekmo sezone lige NBA odigrali v gosteh pri podprvakih Golden State Warriorsih in izgubili s 107:127.

VIDEO: Vujačić z najboljšo strelsko predstavo ni mogel preprečiti poraza New Yorka

New York Knicksi so sinoči v ligi NBA odigrali svojo 38. tekmo sezone in bili enaindvajsetič poraženi. Osmi poraz na zadnjih devetih tekmah so jim prizadejali New Orleans Pelicansi, ki so jih sredi New Yorka porazili s 110:96.

VIDEO: Razigrani Dragić premalo za uspeh Miamija, Udrihovi po dveh podaljških ugnali Portland

Goran Dragić je še petnajstič v sezoni presegel mejo 20 točk, a to znova ni bilo dovolj za zmago Miami Heata, ki je na zadnjih devetih tekmah izgubil kar osemkrat.

VIDEO: Goran Dragić stisnil zobe in Miamiju pomagal prekiniti niz šestih zaporednih porazov

Slovenski zvezdnik v ligi NBA Goran Dragić je z Miami Heatom novo leto začel z dvema porazoma, na tretji tekmi leta v gosteh pri Sacramento Kingsih pa mu je vendarle uspelo doseči enajsto zmago.

VIDEO: V dvoboju soigralcev Gorana Dragića in Bena Udriha prevladali Detroitčani

Liga NBA je s tekmovanjem nadaljevala že na prvi dan novega leta, na prvih petih tekmah v letu 2017 pa so se pomerili tudi košarkarji Miami Heata in Detroit Pistonsov.

VIDEO: Dragić in Udrih leto zaključila s porazom, Vujačić nocoj še proti Houstonu

S tekmovanjem v letu 2016 zaključuje tudi liga NBA, v kateri se bo nocoj zvrstilo še zadnjih šest tekem meseca decembra. Goran Dragić in Beno Udrih sta leto zaključila s porazom v gosteh, na gostujočem terenu pa bo zadnjo tekmo leta odigral tudi Aleksander Vujačić.

Več člankov...

Iskalnik