Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Goran Dragić z novim bolečim porazom padel nazaj na 8. mesto

Miami Heat je začel izgubljati v najbolj napačnem času. Po porazu proti New York Knicksom je sinoči doma izgubil še proti Denver Nuggetsom in pet tekem pred koncem rednega dela lige NBA na lestvici vzhodne konference zdrsnil na osmo mesto.

VIDEO: Dragić zapletel položaj v boju za končnico, Vujačić in Udrih z izvrstnim strelskim izkupičkom

Miami Heat je imel na svoji 76. tekmi sezone idealno priložnost, da se s tretjo zaporedno zmago še nekoliko bolj oddalji preostalim tekmecem za mesto v končnici lige NBA, a tega proti oslabljeni ekipi New York Knicksov ni izkoristil.

VIDEO: Beno Udrih z najboljšo predstavo meseca prekinil črni niz Detroita

Slovenski branilec Beno Udrih je prvič po lanskem novembru zaigral na petih zaporednih tekmah Detroit Pistonsov, trikratni prvaki lige NBA pa so z njegovo pomočjo prekinili niz petih zaporednih porazov.

VIDEO: Goran Dragić po Benu Udrihu porazil tudi Aleksandra Vujačića

Ekipa Miami Heata odločno koraka proti končnici lige NBA. Goran Dragić in njegovi soigralci so na svoji 75. tekmi sezone gostovali pri New York Knicksih in zabeležili še drugo zmago v tem tednu.

VIDEO: Dragić v zadnji sekundi premagal Udriha

V ligi NBA sta se sinoči pomerili ekipi Gorana Dragića in Bena Udriha. V Detroitu je zmagal Miami Heat, ki je Detroit Pistonse porazil s košem ob zvoku sirene.

VIDEO: Vujačić ugnal Udriha in pomagal Dragiću

V severnoameriški ligi NBA sta se sinoči med seboj pomerila slovenska košarkarja Aleksander Vujačić in Beno Udrih, uspešnejši pa je bil prvi, ki je z 28. zmago v sezoni prekinil niz petih zaporednih porazov.

Več člankov...

Iskalnik