Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

V Miamiju vse v znamenju številke 7

Miami Heat je vroč kot že dolgo ne. Svoj zmagoviti niz je sinoči povišal že na sedem zmag, nov par točk pa je vknjižil na domači tekmi proti Milwaukee Bucksom.

VIDEO: Neustavljivi Goran Dragić z Miamijem že med najboljšo četverico

Miami Heat je sinoči na svoji 41. tekmi sezone lige NBA vpisal 6. zaporedno zmago. Po Magicu, Pistonsih, Knicksih, Jazzu in Raptorsih je Vročica porazila še Indiano Pacerse.

VIDEO: Goran Dragić prvi strelec ob že 5. zaporedni zmagi Vročice

Miami Heat v severnoameriški ligi NBA melje vse pred seboj. Goran Dragić in njegovi soigralci so na svoji 40. tekmi letošnje sezone gostovali pri Toronto Raptorsih in jih v izjemno napeti tekmi premagali z 90:89.

VIDEO: Goran Dragić z Miamijem že na 5. mestu

Moštvo Miami Heata kaže svojo najboljšo igro v letošnji sezoni. V letu 2018 še ne pozna poraza, saj je na zadnjih štirih tekmah lige NBA vpisalo prav toliko zmag.

Pomagajmo Goranu Dragiću do All Stars tekme!

Košarkarski zvezdnik Goran Dragić se poteguje za nastop na svoji prvi tekmi vseh zvezd lige NBA, na kateri ni sodeloval še noben slovenski košarkar.

VIDEO: Goran Dragić novo leto odprl z dvojnim dvojčkom

Goran Dragić, edini slovenski košarkar v ligi NBA, je svojo prvo tekmo v letu 2018 kronal z zmago. Z Miami Heatom je gostil Detroit Pistonse in jih ugnal s 111:104.

Več člankov...

Iskalnik