Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Goran Dragić po Benu Udrihu porazil tudi Aleksandra Vujačića

Ekipa Miami Heata odločno koraka proti končnici lige NBA. Goran Dragić in njegovi soigralci so na svoji 75. tekmi sezone gostovali pri New York Knicksih in zabeležili še drugo zmago v tem tednu.

VIDEO: Dragić v zadnji sekundi premagal Udriha

V ligi NBA sta se sinoči pomerili ekipi Gorana Dragića in Bena Udriha. V Detroitu je zmagal Miami Heat, ki je Detroit Pistonse porazil s košem ob zvoku sirene.

VIDEO: Vujačić ugnal Udriha in pomagal Dragiću

V severnoameriški ligi NBA sta se sinoči med seboj pomerila slovenska košarkarja Aleksander Vujačić in Beno Udrih, uspešnejši pa je bil prvi, ki je z 28. zmago v sezoni prekinil niz petih zaporednih porazov.

VIDEO: Goran Dragić z Miamijem zapravil del prednosti pred zasledovalci

Miami Heat je po domačem porazu proti Toronto Raptorsom klonil še v gosteh pri Boston Celticsih in s tem poskrbel, da bo boj za 8. mesto na lestvici vzhodne konference, ki kot zadnje vodi v končnico, odprt vse do konca rednega dela lige NBA.

VIDEO: V Los Angelesu ima sedaj svoj kip tudi Shaquille O'Neal

Zadnjemu aktivnemu članu ekipe 50 najboljših košarkarjev v zgodovini lige NBA so pred Staples Centrom odkrili ogromen kip, ki Shaquilla O'Neala prikazuje v njegovi značilni pozi med kar 20 let trajajočo profesionalno kariero - med silovitim zabijanjem.

VIDEO: Benu Udrihu se vse bolj izmika končnica

Detroit Pistonsi so začeli izgubljati ob popolnoma nepravem času. Na zadnjih sedmih tekmah v ligi NBA so izgubili kar šestkrat, njihov 39. poraz v sezoni pa jim je devet tekem pred koncem rednega dela prizadejal Orlando Magic.

Več člankov...

Iskalnik