Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: 100 najboljših zabijanj lige NBA

Enainsedemdeseta sezona severnoameriške lige NBA, v kateri so tekmovali tudi Goran Dragić, Beno Udrih in Aleksander Vujačić, prvaki pa so še drugič v zadnjih treh letih postali Golden State Warriorsi, je ponudila kar nekaj atraktivnih potez in neverjetnih zabijanj. Najboljših 100 po izboru lige si lahko ogledate v priloženem videoposnetku.

Vlatko Čančar izbran na naboru lige NBA

Sinoči je v New Yorku potekal vsakoletni nabor lige NBA. Na letošnjem so kot prvi izbirali Philadelphia 76ersi, ki so se odločili za ameriškega branilca Marklla Fultza.

VIDEO: Bojevniki do petega naslova lige NBA

Sezona severnoameriške lige NBA je končana, naslov prvaka pa so osvojili Golden State Warriorsi, ki so v finalu s 4:1 v zmagah porazili branilce naslova Cleveland Cavalierse.

VIDEO: Bojevniki od naslova lige NBA oddaljeni le še eno zmago

Golden State Warriorsi so na tretji tekmi finala lige NBA še tretjič ugnali aktualne prvake Cleveland Cavalierse, odločilno četrto zmago pa bodo skušali doseči jutri v Clevelandu.

V ligi NBA še tretjo sezono zapored enako finale

Cleveland Cavaliersi so na peti tekmi polfinala lige NBA še četrtič porazili Boston Celticse in se četrtič uvrstili v veliko finale, kjer se bodo še tretjo sezono zapovrstjo pomerili z Golden State Warriorsi.

Bojevniki kot prvi v finale lige NBA

Golden State Warriorsi so na četrti polfinalni tekmi še četrtič porazili San Antonio Spurse in brez poraza v letošnji končnici napredovali v veliki finale lige NBA.

Več člankov...

Iskalnik