Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Strelski šov Gorana Dragića, Aleksander Vujačić poražen proti Washingtonu

Goran Dragić v tekočem mesecu beleži svoje najboljše strelske predstave v sezoni lige NBA. Na zadnjih osmih tekmah je štirikrat presegel mejo 20 točk, najboljšo strelsko predstavo meseca pa je uprizoril ravno na sinočnjem dvoboju proti Dallas Mavericksom.

VIDEO: New York in Detroit presenetila Boston in Atlanto

V ligi NBA so že vsa moštva razen Philadelphie 76ersov, Cleveland Cavaliersov in Denver Nuggetsov odigrala polovico tekem rednega dela tekmovanja. New York Knicksi, pri katerih nastopa Aleksander Vujačić, in Detroit Pistonsi, katerih barve brani Beno Udrih, so na 43. oziroma 44. tekmi zabeležili 19. oz. 20. zmago.

VIDEO: Goran Dragić z Miamijem snel največji skalp v sezoni

Miami Heat je na svoji 42. tekmi sezone lige NBA prekinil niz štirih zaporednih porazov. Dvanajsto in hkrati največjo zmago v sezoni so Floridčani dosegli proti Houston Rocketsom, ki so v Miamiju utrpeli šele svoj dvanajsti poraz (109:103).

VIDEO: Udrih poražen proti Golden Statu, Denver v Londonu odčital lekcijo Indiani

Detroit Pistonsi in Beno Udrih so svojo 41. tekmo sezone lige NBA odigrali v gosteh pri podprvakih Golden State Warriorsih in izgubili s 107:127.

VIDEO: Vujačić z najboljšo strelsko predstavo ni mogel preprečiti poraza New Yorka

New York Knicksi so sinoči v ligi NBA odigrali svojo 38. tekmo sezone in bili enaindvajsetič poraženi. Osmi poraz na zadnjih devetih tekmah so jim prizadejali New Orleans Pelicansi, ki so jih sredi New Yorka porazili s 110:96.

VIDEO: Razigrani Dragić premalo za uspeh Miamija, Udrihovi po dveh podaljških ugnali Portland

Goran Dragić je še petnajstič v sezoni presegel mejo 20 točk, a to znova ni bilo dovolj za zmago Miami Heata, ki je na zadnjih devetih tekmah izgubil kar osemkrat.

Več člankov...

Iskalnik