Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Dragić prvi strelec ob prvi zmagi Miamija

Miami Heat je na svoji drugi tekmi nove sezone lige NBA vknjižil prvo zmago. Premoč so mu morali priznati Indiana Pacersi, ki so v gosteh klonili s 108:112.

Boštjan Nachbar po poti Primoža Brezca

Sodeč po pisanju ameriških medijev, je slovenski košarkar Boštjan Nachbar že končal svojo igralsko kariero. V svetu košarke bo ostal v vlogi mednarodnega skavta.

Bo Beno Udrih še naprej "poredni fant"?

Na začetek nove sezone so se začela pripravljati že tudi moštva severnoameriške lige NBA, ki bodo konec tedna pričela z igranjem pripravljalnih tekem.

Brezec k podprvakom lige NBA

Slovenski košarkar Primož Brezec je napovedal konec igralske kariere in dodal, da bo športno pot nadaljeval v vlogi mednarodnega skavta.

NBA prvaki zadržali jedro ekipe

Golden State Warriorsi so podaljšali pogodbe s šesterico igralcev, zato bodo tudi v sledeči sezoni eni od glavnih favoritov za naslov severnoameriške lige NBA.

VIDEO: 100 najboljših zabijanj lige NBA

Enainsedemdeseta sezona severnoameriške lige NBA, v kateri so tekmovali tudi Goran Dragić, Beno Udrih in Aleksander Vujačić, prvaki pa so še drugič v zadnjih treh letih postali Golden State Warriorsi, je ponudila kar nekaj atraktivnih potez in neverjetnih zabijanj. Najboljših 100 po izboru lige si lahko ogledate v priloženem videoposnetku.

Več člankov...

Iskalnik