Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Na letošnjem naboru lige NBA tudi Slovenec!

Vodstvo severnoameriške lige NBA je objavilo predčasni seznam košarkarjev, ki so se prijavili na letošnji nabor. Na seznamu je trenutno 182 igralcev, med njimi pa je tudi Slovenec.

VIDEO: Goran Dragić kljub zmagi ostal brez končnice

Miami Heat je na svoji zadnji tekmi rednega dela lige NBA vknjižil potrebno zmago proti gostujočim Washington Wizardsom, a ker so zmagali tudi Chicago Bullsi in Indiana Pacersi, so si zadnji dve mesti v končnici vzhodne konference zagotovili slednji.

VIDEO: Goran Dragić po podaljšku ugnal prvake!

Košarkarji Miami Heata so na svoji predzadnji tekmi rednega dela lige NBA po hudem boju premagali Cleveland Cavalierse in bodo tako zadnje mesto v končnici lovili na jutrišnji tekmi proti gostujočim Washington Wizardsom.

VIDEO: Udrih premagal bivše soigralce, Vujačićevi Knicksi še tretjo sezono zapored z manj kot 33 zmagami

V noči z nedelje na ponedeljek sta v ligi NBA zaigrala slovenska branilca Beno Udrih in Aleksander Vujačić in zabeležila polovičen izkupiček.

VIDEO: Goran Dragić z Miamijem znova bližje končnici

Miami Heat je gostovanja v rednem delu lige NBA zaključil s pomembno zmago nad Washington Wizardsi in z njo ostal v igri za končnico. Na preostalih dveh tekmah rednega dela se bo doma srečal še s Cleveland Cavaliersi in znova z Washington Wizardsi.

VIDEO: Goran Dragić in Miami Heat po 41. porazu znova izven končnice

Moštvo Miami Heat se tri tekme pred koncem rednega dela lige NBA nahaja v nezavidljivem položaju. Po gostujočem porazu proti Toronto Raptorsom so Floridčani v vzhodni konferenci zdrsnili na deveto mesto, za Indiana Pacersi in Chicago Bullsi pa zdaj zaostajajo za eno zmago.

Več člankov...

Iskalnik