Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Goran Dragić tudi čez Bena Udriha in Detroit Pistonse

Prerojeni ekipi Miami Heata je po Chicago Bullsih morala priznati premoč tudi zasedba Detroit Pistonsov, ki je v Miamiju klonila s 116:103. Vročica se je s sedmo zaporedno zmago izenačila s floridskim tekmecem Orlando Magicom.

VIDEO: Z razpoloženim Goranom Dragićem zmagovitemu nizu Miamija ni videti konca

Ekipa Miami Heata je v gosteh pri Chicago Bullsih odigrala svojo 47. tekmo v letošnji sezoni lige NBA in vpisala svojo sedemnajsto in hkrati rekordno šesto zaporedno zmago.

Znani celotni postavi za NBA tekmo vseh zvezd

Vodstvo lige NBA je pred začetkom sinočnjih tekem objavilo še preostale igralce za tekmo vseh zvezd, ki bo predstavljala vrhunec dogajanja na 66. All Star vikendu v New Orleansu.

VIDEO: Goran Dragić v Brooklynu prvič v sezoni povezal pet zaporednih zmag

Moštvo Miami Heata v januarju kaže svoje najboljše predstave v sezoni lige NBA. Vročica je po prekinitvi štirih zaporednih porazov sinoči v gosteh pri Brooklyn Netsih vknjižila še peto zaporedno zmago, njen izkupiček pa zdaj znaša 16 zmag in 30 porazov.

VIDEO: Goran Dragić z Miamijem ugnal podprvake lige NBA

Košarkarji Miami Heata so očitno končno našli svojo formo, saj so sinoči prvič v sezoni slavili tudi na svoji četrti tekmi zapovrstjo. Dosežek je še toliko večji, če pristavimo, da so bili njihovi nasprotniki aktualni podprvaki Golden State Warriorsi, ki so predtem izgubili le šestkrat.

VIDEO: Znova precizni Goran Dragić poskrbel za tretjo zaporedno zmago Miamija

Klubi vseh treh slovenskih predstavnikov v ligi NBA so sinoči odigrali novo tekmo rednega dela tekmovanja, v igro pa je vstopil le Goran Dragić, ki je zopet prispeval levji delež k zmagi Miami Heata.

Več člankov...

Iskalnik