Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Alen Omić zadovoljen s svojim napredkom, presenetil ga je vpoklic selektorja Zdovca

Center Uniona Olimpije Alen Omić si je vzel nekaj časa za naše bralce in bralke. Beseda je nanesla tako na klubsko kot reprezentančno sceno.

Matej Lukan od igranja za dušo do polfinala Lige Telemach, uresničila se mu je otroška želja

Sezona 2013/14 je bila za Hopse sanjska. Kljub nekaterim odhodom je ekipa s Polzele v Ligi Telemach prišla daleč – do polfinala. Pogovarjali smo se s članom polzelske zasedbe Matejem Lukanom.

Goran Dragić: Zoran je dovolj sposoben za igranje v NBA ligi

V petek smo v Milanu pred naš mikrofon povabili Gorana Dragića, igralca z največjim napredkom v najmočnejši košarkarski ligi povprašali o razpletu Evrolige in lige NBA, v kateri se mu že naslednjo sezono utegne pridružiti mlajši brat Zoran.

Intervju: Petra Lumpert zadovoljna s sezono, ostaja v Ameriki, navdušil jo je Dragić

Tokrat smo v rubriki intervju gostili Petro Lumpert, ki se je lani prvič v svoji karieri podala na tuje. 20-letna Jeseničanka je ocenila letošnjo sezono in kakovost lige, v kateri je igrala. Za konec je beseda nanesla na slovensko žensko reprezentanco.

Goran Dragić: Največja želja je osvojitev NBA prstana

Po naporni sezoni v Ligi NBA, v kateri je postavil nove mejnike tako slovenske, kot tudi svetovne košarke, se je Goran Dragić vrnil v Ljubljano na zaslužen počitek. V četrtek se je popularni Gogi mudil v Telemachovem "show roomu", kjer se je dotaknil marsikatere teme.

Lojze Šiško, Zmago Sagadin in Predrag Milović obujali spomine na dosežek SMELT Olimpije

SISKOzanmarkV prvem aprilskem vikendu se je v Domžalah odvijal zaključni turnir državnega prvenstva za kadete. Od 5. do 7. februarja 1988 je v Zagrebu potekalo 17. prvenstvo Jugoslavije za kadete. Vendarle imata ti dve prvenstvi več skupnega, kot se zdi na prvi pogled.

Več člankov...

Iskalnik