Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Matej Lukan od igranja za dušo do polfinala Lige Telemach, uresničila se mu je otroška želja

Sezona 2013/14 je bila za Hopse sanjska. Kljub nekaterim odhodom je ekipa s Polzele v Ligi Telemach prišla daleč – do polfinala. Pogovarjali smo se s članom polzelske zasedbe Matejem Lukanom.

Goran Dragić: Zoran je dovolj sposoben za igranje v NBA ligi

V petek smo v Milanu pred naš mikrofon povabili Gorana Dragića, igralca z največjim napredkom v najmočnejši košarkarski ligi povprašali o razpletu Evrolige in lige NBA, v kateri se mu že naslednjo sezono utegne pridružiti mlajši brat Zoran.

Intervju: Petra Lumpert zadovoljna s sezono, ostaja v Ameriki, navdušil jo je Dragić

Tokrat smo v rubriki intervju gostili Petro Lumpert, ki se je lani prvič v svoji karieri podala na tuje. 20-letna Jeseničanka je ocenila letošnjo sezono in kakovost lige, v kateri je igrala. Za konec je beseda nanesla na slovensko žensko reprezentanco.

Goran Dragić: Največja želja je osvojitev NBA prstana

Po naporni sezoni v Ligi NBA, v kateri je postavil nove mejnike tako slovenske, kot tudi svetovne košarke, se je Goran Dragić vrnil v Ljubljano na zaslužen počitek. V četrtek se je popularni Gogi mudil v Telemachovem "show roomu", kjer se je dotaknil marsikatere teme.

Lojze Šiško, Zmago Sagadin in Predrag Milović obujali spomine na dosežek SMELT Olimpije

SISKOzanmarkV prvem aprilskem vikendu se je v Domžalah odvijal zaključni turnir državnega prvenstva za kadete. Od 5. do 7. februarja 1988 je v Zagrebu potekalo 17. prvenstvo Jugoslavije za kadete. Vendarle imata ti dve prvenstvi več skupnega, kot se zdi na prvi pogled.

Pogovor: Zmajčica Ela Dolenc najprej opazi navijače, košarkarji niso njena šibka točka

Ela Dolenc, študentka Pravne fakultete, je tudi članica najbolj znane slovenske plesne-navijaške skupine  Zmajčice. V zanimivem pogovoru se je med drugim dotaknila najbolj nenavadne reči, ki se ji je zgodila med plesom.

Več člankov...

Iskalnik