Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Marino Baždarić: Edina pot za klube je, da se vlaga v mlade igralce

V Draš centru v Mariboru je ta vikend potekal močan mednarodni turnir Postani Sani z Lumarjem 2014. Na njem je prisoten tudi koordinator mladinskega pogona pri Cedeviti Marino Baždarić.

Tijan Milič: Enkrat se je tabla razletela po meni

Tijan Milič velja za enega najboljših zabijalcev v slovenskem prostoru, izkazal pa se je že tudi na mednarodni sceni. V zanimivem pogovoru s 33-letnim Domžalčanom je beseda kajpak tekla o zabijanju.

Zala Friškovec: Preskok mi je uspel s pozitivnimi mislimi in neskončno željo

Zala Friškovec je bila v letošnjem poletju najboljša posameznica v slovenski kadetski reprezentanci. V intervjuju za slovensko košarko je spregovorila o odločilnih tekmah evropskega prvenstva, razkrila je ambicije za naprej.

Maja Jakobčič ponosna na slovensko mladinsko reprezentanco, njen vzornik je brat Rok

Na pogovor smo povabili Majo Jakobčič (1997, krilni center). Beseda je tekla predvsem o mladinskem evropskem prvenstvu, igralka Triglava se je dotaknila tudi pričakovanj za prihajajočo sezono. 

Leon Dronjak ostaja v Nemčiji, počitnice je izkoristil za učenje nemščine

Leon Dronjak, ki je zelo uspešno prestal krstno sezono v tujini, ostaja v Nemčiji, kjer bo zamenjal le delodajalce. Novomeščan je iz Bodfeld Baskets Oberharza prestopil v Aschersleben Tigerse.

Edo Murić: Če bo možno, bom v ZDA začel tudi sezono

Reprezentančni kandidat za nastop na SP v Španiji Edo Murić jutri odhaja na pot v ameriško prestolnico zabave Las Vegas, kjer ga v soboto v dresu Atlante Hawks že čaka prva tekma v poletni ligi NBA. Ujeli smo ga še ravno pravi čas za obsežen intervju.

Več člankov...

Iskalnik