Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Intervju s Sabino Felc: Za igranje košarke nikoli nisi prestar

Tokrat objavljamo zanimiv intervju s posebno gostjo, branilko Sabino Felc, ki je pri 45 letih še vedno igralsko aktivna. Nekdanja slovenska reprezentantka nosi dres Kranjske Gore - Jesenic.

Intervju s študentko Uršo Bajec: Košarka ji pomeni sprostitev, pogreša boljše sojenje

Naša tokratna sogovornica Uršo Bajec prihaja iz Rakitnika pri Postojni. 24-letna Notranjka, ki igra na položaju štirice in petice, je članska košarkarica Cerknice.

Intervju: Uroš Zadnik je presrečen po vsaki zmagi, Švedska veliko vlaga v šport

Uroš Zadnik, ki je lansko sezono preživel pri Tajfunu iz Šentjurja, je našel delodajalca na Švedskem. 24-letni organizator igre iz Novega mesta ima eno ključnih vlog v Södertälju, ki si trenutno z Borasom deli 1. mesto v švedski prvi ligi.

Mića Gavrić našel zaposlitev na Norveškem, kjer preživlja najlepše obdobje življenja

Vse več ljudi išče priložnost za službo v tujini. Takšno odločitev je sprejel tudi Mića Gavrić, ki si od aprila dalje kruh služi na severnem delu Evrope – na Norveškem.

Intervju z Laro Mesojedec: Včasih majčka zleze preveč dol ali pa gredo lasje v usta

To pot predstavljamo Laro Mesojedec članico plesne-navijaške skupine Krkice. 18-letna Novomeščanka ne zamudi nobene domače tekme KK Krka Novo mesto, za ples pa jo je navdušila sestra Nives.

Ljubiša Marković sanjal, da bo postal zdravnik, ni pozabil časov, ko je igral v Sloveniji

Leon Dronjak bo v novi sezoni združil moči z Ljubišo Markovićem, s Srbom, ki se je košarkarske abecede naučil v Sloveniji. S slednjim smo opravili obširen pogovor.

Več člankov...

Iskalnik