Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Intervju: Uroš Zadnik je presrečen po vsaki zmagi, Švedska veliko vlaga v šport

Uroš Zadnik, ki je lansko sezono preživel pri Tajfunu iz Šentjurja, je našel delodajalca na Švedskem. 24-letni organizator igre iz Novega mesta ima eno ključnih vlog v Södertälju, ki si trenutno z Borasom deli 1. mesto v švedski prvi ligi.

Mića Gavrić našel zaposlitev na Norveškem, kjer preživlja najlepše obdobje življenja

Vse več ljudi išče priložnost za službo v tujini. Takšno odločitev je sprejel tudi Mića Gavrić, ki si od aprila dalje kruh služi na severnem delu Evrope – na Norveškem.

Intervju z Laro Mesojedec: Včasih majčka zleze preveč dol ali pa gredo lasje v usta

To pot predstavljamo Laro Mesojedec članico plesne-navijaške skupine Krkice. 18-letna Novomeščanka ne zamudi nobene domače tekme KK Krka Novo mesto, za ples pa jo je navdušila sestra Nives.

Ljubiša Marković sanjal, da bo postal zdravnik, ni pozabil časov, ko je igral v Sloveniji

Leon Dronjak bo v novi sezoni združil moči z Ljubišo Markovićem, s Srbom, ki se je košarkarske abecede naučil v Sloveniji. S slednjim smo opravili obširen pogovor.

Marino Baždarić: Edina pot za klube je, da se vlaga v mlade igralce

V Draš centru v Mariboru je ta vikend potekal močan mednarodni turnir Postani Sani z Lumarjem 2014. Na njem je prisoten tudi koordinator mladinskega pogona pri Cedeviti Marino Baždarić.

Tijan Milič: Enkrat se je tabla razletela po meni

Tijan Milič velja za enega najboljših zabijalcev v slovenskem prostoru, izkazal pa se je že tudi na mednarodni sceni. V zanimivem pogovoru s 33-letnim Domžalčanom je beseda kajpak tekla o zabijanju.

Več člankov...

Iskalnik