Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Intervju z Matejem Pirijo

Ekipa Radenthein je slovensko obarvana, saj zanjo nastopajo kar štirje Slovenci - Uroš Ninič, Žiga Erčulj, Luka Završnik in Matej Pirija. Slednji je gostoval v rubriki intervju.

Intevju z Danico Guberinič: Najraje se spominja srebrne kolajne, danes uživa v risanju karikatur

V rubriki intervju smo gostili Danico Guberinič, ki je pred 36 leti z jugoslovansko reprezentanco osvojila srebrno medaljo na evropskem prvenstvu. V obsežnem pogovoru je 59-letna Domžalčanka obujala spomine na uspehe, komentirala je trenutno stanje slovenske ženske scene. Za konec se je dotaknila svoje ljubezni - risanja karikatur.

Eva Stefanoski: Bolj ko treniram, bolj sanjam o tem, da bi s košarko kam prišla

Ženski košarkarski klub Domžale veliko stavi na mlade in domače košarkarice. Ena od teh je Eva Stefanoski, s katero smo opravili obširen intervju.

Intervju s Sabino Felc: Za igranje košarke nikoli nisi prestar

Tokrat objavljamo zanimiv intervju s posebno gostjo, branilko Sabino Felc, ki je pri 45 letih še vedno igralsko aktivna. Nekdanja slovenska reprezentantka nosi dres Kranjske Gore - Jesenic.

Intervju s študentko Uršo Bajec: Košarka ji pomeni sprostitev, pogreša boljše sojenje

Naša tokratna sogovornica Uršo Bajec prihaja iz Rakitnika pri Postojni. 24-letna Notranjka, ki igra na položaju štirice in petice, je članska košarkarica Cerknice.

Intervju: Uroš Zadnik je presrečen po vsaki zmagi, Švedska veliko vlaga v šport

Uroš Zadnik, ki je lansko sezono preživel pri Tajfunu iz Šentjurja, je našel delodajalca na Švedskem. 24-letni organizator igre iz Novega mesta ima eno ključnih vlog v Södertälju, ki si trenutno z Borasom deli 1. mesto v švedski prvi ligi.

Več člankov...

Iskalnik