Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Intervju: Mateja Alibabič je s plesom pridobila vrline, navdušujejo jo zabijanja

Tokratna gostja v rubriki intervju je plesalka Mateja Alibabič. Z njo smo govorili o plesnih začetkih, dosežkih, smešnih trenutkih, sramežljivosti. Za konec je povedala, za katere košarkarske ekipe navija.

Intervju s Silvano Piano: Starša sta morala stalno paziti, da kam ne bi odplesala

Silvana Piano je članica plesno-navijaške skupine Zmajčice. 22-letna študentka Pravne fakultete se je izkazala za zanimivo sogovorko.

Intervju z Matejem Pirijo

Ekipa Radenthein je slovensko obarvana, saj zanjo nastopajo kar štirje Slovenci - Uroš Ninič, Žiga Erčulj, Luka Završnik in Matej Pirija. Slednji je gostoval v rubriki intervju.

Intevju z Danico Guberinič: Najraje se spominja srebrne kolajne, danes uživa v risanju karikatur

V rubriki intervju smo gostili Danico Guberinič, ki je pred 36 leti z jugoslovansko reprezentanco osvojila srebrno medaljo na evropskem prvenstvu. V obsežnem pogovoru je 59-letna Domžalčanka obujala spomine na uspehe, komentirala je trenutno stanje slovenske ženske scene. Za konec se je dotaknila svoje ljubezni - risanja karikatur.

Eva Stefanoski: Bolj ko treniram, bolj sanjam o tem, da bi s košarko kam prišla

Ženski košarkarski klub Domžale veliko stavi na mlade in domače košarkarice. Ena od teh je Eva Stefanoski, s katero smo opravili obširen intervju.

Intervju s Sabino Felc: Za igranje košarke nikoli nisi prestar

Tokrat objavljamo zanimiv intervju s posebno gostjo, branilko Sabino Felc, ki je pri 45 letih še vedno igralsko aktivna. Nekdanja slovenska reprezentantka nosi dres Kranjske Gore - Jesenic.

Več člankov...

Iskalnik