Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Željko Zagorac: Teo Hojč je velika trenerska osvežitev v slovenski košarki

Željko Zagorac je motor članske ekipe Grosbasketa. Izkušeni center, ki je v ponedeljek dopolnil 34 let, si je vzel čas za naše bralce in bralke.

Klemen Kužnik: Vsak trening in vsaka tekma pod vodstvom Anzulovića je odigrana na 120 %

Naš tokratni gost je bil član Krke Klemen Kužnik, ki kilometrino članske košarke nabira pri Kolpi Črnomelj. 17-letni košarkar, ki prihaja iz Straže pri Novem mestu, igra na poziciji organizatorja igre in branilca. 

Nejc Kobal: "Trenersko delo predstavlja velik del mojega vsakdana"

Nejc Kobal se je po spletu okoliščin znašel v trenerskih vodah. 24-letni Logatčan, ki igra za člansko ekipo Parkljev, skrbi tudi za mlajše selekcije Logatca.

Smiljan Pavič: V Šenčurju sem srečen

Po sobotnem prvenstvenem obračunu med Šenčurjem GGD in Mariborom NKBM smo opravili pogovor s 35-letnim Smiljanom Pavičem, ki je eden glavnih motorjev gorenjskega prvoligaša. Prvi strelec in skakalec Šenčurja Gorenjske gradbene družbe se je v pogovoru med drugim dotaknil Zmajčic in najlepših trenutkov v karieri.

Saša Zagorac želi znova igrati skupaj z bratom Željkom, odlično se počuti pod taktirko Milovića

Saša Zagorac je eden najboljših igralcev v ligi Telemach. V pogovoru za Slovensko košarko se je košarkar, ki prihaja iz Ljubljane, dotaknil kakovosti prve lige, letošnje sezone, poškodb, ambicij,… 

Miro Jurić: Na treningih so prave vojne, nihče od mojih košarkarjev noče izgubiti

Košarkarski klub Mesarija Prunk Sežana sledi zastavljenemu cilju. Člansko ekipo s Krasa uspešno vodi ambiciozni trener Miroslav Jurić, ki je bil naš tokratni gost v rubriki intervju.

Več člankov...

Iskalnik