Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Aljaž Šlutej navija za Hopse in Elektro, želi ostati na Portugalskem

Aljaž Šlutej letos prvič nastopa v tujini - na Portugalskem nosi dres lizbonske Benfice. Preverili smo, kako gre 19-letnemu košarkarju iz Lokovice pri Šoštanju v letošnji sezoni in kakšni so njegovi načrti za naprej. 

Satja Škobalj: Košarka mi pomaga, da se po napetem dnevu sprostim in uživam

Opravili smo pogovor z igralko Maribora Satjo Škobalj, ki je na petkovi polfinalni tekmi U15 zaradi poškodbe morala predčasno zapustiti parket. 15-letna organizatorka igre je med drugim spregovorila o najbolj smešnih pripetljajih.

Intervju z Andražem Kavašem: Z izkupičkom osebnih dosežkov sem več kot zadovoljen

Tokrat smo v rubriki intervju gostili Andraža Kavaša, ki navdušuje v Združenih državah Amerike, kjer nosi dres univerze Harding. V obširnem pogovoru je beseda nanesla tudi na njegovega brata Mateja.

Gašper Okorn: Če glava ni na pravem mestu, potem ne boš nikoli naredil glavnega preskoka

Iz Škofje Loke na Olimpijo, od tam pa svet. Litovski Lietuvos Rytas, latvijski Ventspils, poljska Energa, kuvajtski Kuwait SC,... Zdaj je v Domžalah, kjer je sredi sezone prevzel Sunse, jih s svojo značilno energijo in karizmo prebudil, zdaj pa bodo skozi Ligo za obstanek naskakovali četrtfinale. 

Intervju: Trenersko znanje je črpal v Krki in Kolpi, sedaj deluje v Italiji in uživa v njenih lepotah

Za našega sogovornika smo izbrali Radoslava Banića Leka, ki si kruh služi v Italiji. Ko je bil najstnik, mu je igralsko pot preprečila poškodba, zato se je podal v trenerske vode. V obširnem pogovoru sva obdelala različne teme, na koncu pa je napovedal razplet Lige Telemach.

Intervju z Dejanom Jakaro: Ljubezen do nogometa me je minila, ko sem dobil brco v zadnjo plat

Na našem portalu smo objavili intervju s trenerjem Janč Dejanom Jakaro. 29-letni Kranjčan se je med drugim dotaknil igralske kariere in poškodb v članski ekipi Janč, ki so vplivale na potek letošnje sezone.

Več člankov...

Iskalnik