Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Intervju z Andražem Kavašem: Z izkupičkom osebnih dosežkov sem več kot zadovoljen

Tokrat smo v rubriki intervju gostili Andraža Kavaša, ki navdušuje v Združenih državah Amerike, kjer nosi dres univerze Harding. V obširnem pogovoru je beseda nanesla tudi na njegovega brata Mateja.

Gašper Okorn: Če glava ni na pravem mestu, potem ne boš nikoli naredil glavnega preskoka

Iz Škofje Loke na Olimpijo, od tam pa svet. Litovski Lietuvos Rytas, latvijski Ventspils, poljska Energa, kuvajtski Kuwait SC,... Zdaj je v Domžalah, kjer je sredi sezone prevzel Sunse, jih s svojo značilno energijo in karizmo prebudil, zdaj pa bodo skozi Ligo za obstanek naskakovali četrtfinale. 

Intervju: Trenersko znanje je črpal v Krki in Kolpi, sedaj deluje v Italiji in uživa v njenih lepotah

Za našega sogovornika smo izbrali Radoslava Banića Leka, ki si kruh služi v Italiji. Ko je bil najstnik, mu je igralsko pot preprečila poškodba, zato se je podal v trenerske vode. V obširnem pogovoru sva obdelala različne teme, na koncu pa je napovedal razplet Lige Telemach.

Intervju z Dejanom Jakaro: Ljubezen do nogometa me je minila, ko sem dobil brco v zadnjo plat

Na našem portalu smo objavili intervju s trenerjem Janč Dejanom Jakaro. 29-letni Kranjčan se je med drugim dotaknil igralske kariere in poškodb v članski ekipi Janč, ki so vplivale na potek letošnje sezone.

Željko Zagorac: Teo Hojč je velika trenerska osvežitev v slovenski košarki

Željko Zagorac je motor članske ekipe Grosbasketa. Izkušeni center, ki je v ponedeljek dopolnil 34 let, si je vzel čas za naše bralce in bralke.

Klemen Kužnik: Vsak trening in vsaka tekma pod vodstvom Anzulovića je odigrana na 120 %

Naš tokratni gost je bil član Krke Klemen Kužnik, ki kilometrino članske košarke nabira pri Kolpi Črnomelj. 17-letni košarkar, ki prihaja iz Straže pri Novem mestu, igra na poziciji organizatorja igre in branilca. 

Več člankov...

Iskalnik