Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Intervju: Emanuel Richter na vsaki tekmi da 200 % od sebe, z Nördlingenom je osvojil ligo

Nemški nižjeligaški klub Giants Nördlingen je osvojil 1. mesto v nemški regionalni ligi. Veliko zaslug za uspeh pa imata naš tokratni sogovornik Emanuel Richter in Jan Petrovčič

Pogovor z Majo Percan, Hrvatico, ki živi sanje v Sloveniji

Maja Percan je ena najbolj zaslužnih, da je Fakulteta za šport osvojila 1. mesto v študentski ligi. Hrvatica, ki na Fakulteti za šport v Ljubljani študira športno vzgojo, se je hitro naučila slovenščino.

Predsednik KK Plama pur Andrej Muha: KZS bi morala pomagati klubom, da preživijo

Opravili smo zanimiv pogovor s predsednikom košarkarskega kluba Plama pur Andrejem Muho. Vodilni mož ilirskobistriškega kluba. Med drugim smo preverili ali drži informacija, da se bo Plama pur združila z Mesarijo Prunk Sežano.

Intervju z Milanom Kovačevićem: Vedno se lahko boriš in umreš na igrišču

Milan Kovačević se je tako na lanskem kot na letošnjem zaključnem turnirju za mladince uvrstil v najboljšo peterko. 18-letni Ljubljančan, ki na klubski sceni zastopa barve Slovana, si želi stopničko višje, a ne prehiteva dogodkov.

Intervju: Kristjan Muzel verjame, da bodo Konjice osvojile naslov prvaka 3. SKL

Konjice so tri kroge pred koncem lige za prvaka že dosegle primarni cilj - povratek v drugoligaško druščino. Tokratni gost v rubriki intervju je bil kapetan konjiške ekipe Kristjan Muzel.

Aljaž Šlutej navija za Hopse in Elektro, želi ostati na Portugalskem

Aljaž Šlutej letos prvič nastopa v tujini - na Portugalskem nosi dres lizbonske Benfice. Preverili smo, kako gre 19-letnemu košarkarju iz Lokovice pri Šoštanju v letošnji sezoni in kakšni so njegovi načrti za naprej. 

Več člankov...

Iskalnik