Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Sandi Čebular: ''Srečen sem, da bom spet igral za matični klub in pred zvestimi navijači Tajfuna''

Sandi Čebular je včeraj pomahal v slovo Rogaški in se podal k njenemu lokalnemu tekmecu Tajfunu, pri katerem je branilec pred 13 leti tudi začel svojo športno pot. Kot nam je 29-letni Kozjan priznal v pogovoru, se je za to odločil predvsem zaradi želje po ponovnem igranju na višjem nivoju.

Teo Hojč: Vedno bom imel občutek, da bi lahko z Grosbasketom prišli dlje od četrtfinala

Košarkarski trener Teo Hojč se po petnajstih letih dela v Sloveniji poslavlja od domovine. Grosupeljčan je v prejšnji sezoni na klopi Grosbasketa debitiral v ligi Telemach in jo končal šele v četrtfinalu, odslej pa bo vihtel dirigentsko palico slovaškega moštva Levicki Patrioti.

Tomaž Podboj: ''Postojna bi lahko imela ekipo, ki bi z lahkoto igrala v prvi ligi''

V času dopusta smo opravili intervju z 29-letnim krilnim igralcem Tomažem Podbojem, ki je še drugo sezono zapored nosil dres Parkljev, za katere je v zadnji sezoni povprečno beležil po 20 točk, 5,8 skoka in 1,1 podaje.

Travis Cohn hvaležen Elektri za priložnost, v Heliosu pa pričakuje, da bo vodil ekipo

Travis Cohn je bil eden od ključnih igralcev Elektre, z odličnimi igrami pa je pritegnil pozornost Heliosa, s katerim je pred slabim tednom sklenil sodelovanje. 26-letni ameriški branilec je spregovoril za portal Slovenska košarka.

Thomas Laurent: Med igro smo s soigralci govorili tri jezike

Tokratni gost v rubriki intervju je Thomas Laurent (levo na sliki), ki je z ekipo Domžal osvojil ulični turnir košarke v Švici. 25-letni igralec prihaja iz majhnega francoskega mesta Menton, ki leži v jugovzhodnem delu Francije.

Mensud Julević: Zlata medalja iz Brna bo vedno imela posebno mesto v moji karieri

Mensud Julević velja za enega bolj izkušenih igralcev v Ligi Telemach. 29-letni Kranjčan je prvič nase opozoril v sezoni 2006/07, ko je bil eden pomembnih igralcev Triglava na centrskih položajih.

Več člankov...

Iskalnik