Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

FOTO+VIDEO: Cerknica v vitrino dodala novo lovoriko

Minuli vikend se je v Domžalah končala druga sezona rekreativne košarkarske lige K40, v kateri smo pozdravili nove prvake. Šampionski pokal so visoko v zrak dvignili košarkarji Cerknice, ki so v velikem finalu ugnali lanskoletne finaliste iz Ihana.

Trboveljčane od ubranitve naslova loči le še ena ovira

V Košarkarski rekreativni lige Zasavje smo ta teden dobili prvega finalista. Mesto v finalu si je še tretjič zapovrstjo priigrala ekipa Oskar Trbovlje, ki bo na zadnji tekmi tretje sezone naskakovala svoj drugi naslov prvaka.

Jaka Lakovič za resnico in dostojanstvo

V Ljubljani je v četrtek potekal nacionalni forum Glasovi za resnico in dostojanstvo, ki je v svoji prvi izvedbi obravnaval temo spolnih zlorab v športu in slovenski javnosti predstavil aktivnosti mednarodnega projekta o spolnem nasilju v športu - Voice.

Manu Ginobili nagovoril Slovence

V začetku prejšnjega tedna se je po slovenskih medijih pojavila novica o pogrešanem italijanskem študentu z imenom Davide Maran, v iskanje katerega se je zdaj vključil še argentinski košarkar Emanuel Ginobili.

VIDEO: V finalu Ihan in Cerknica

V rekreativni košarkarski ligi K40 sta postala znana oba finalista druge sezone. Mesto v finalu sta si priigrali zasedbi Ihana in Cerknice, ki sta v polfinalu iz boja za naslov prvaka izločili Ilirijo in Adecco Kranj.

VIDEO: Veteranom Zlatoroga uspel zgodovinski preboj v polfinale

V Košarkarski rekreativni lige Zasavje so postali znani vsi štirje polfinalisti. Aktualnemu prvaku Oskarju Trbovlje in podprvaku Mair Teamu so se v polfinalu pridružili Veterani Zlatoroga in Barbari.

Več člankov...

Iskalnik