Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Erjavec dobil polno podporo članov skupščine

V četrtek je v Ljubljani potekala redna letna skupščina Košarkarske zveze Slovenije.

Miha Čmer s stand up komedijo za dober namen

Trener članov Nazarja in pionirjev Celja Miha Čmer se bo znova preizkusil v vlogi stand up komika. Šale bo iz rokava stresal v Celju, kjer se bo v nedeljo ob 18. uri odvil dobrodelni večer.

FOTO+VIDEO: Novomeščani dobili novo dvorano

Kar v vseh teh letih ni uspelo Mestni občini Novo mesto, je v le parih mesecih in s popolnoma lastnimi finančnimi sredstvi uresničilo podjetje Roletarstvo Medle, ki je v Novem mestu včeraj odprlo novo športno dvorano.

Slovenski veterani iz Češke z največjima pokaloma

V mestu Klatovy na jugozahodu Češke je med 19. in 21. majem potekal 11. veteranski košarkarski turnir, ki je obenem veljal tudi kot češko državno prvenstvo.

FOTO+VIDEO: Naslov prvaka ostal doma

V Košarkarski rekreativni ligi Zasavje se je čez vikend končala razburljiva druga sezona. V dvorani OŠ Trbovlje so novi prvaki postali igralci Oskarja Trbovlje, ki so v finalu z 82:67 ugnali Mair Team iz Zagorja, na najnižjih zmagovalnih stopničkah pa so pristali hrastniški Barbari/Vulkanizerstvo Šketako, ki so v tekmi za 3. mesto z 72:54 odpravili laške Šajspoh Rangerse.

50-odstotno znižanje navijaške opreme za spodbujanje slovenskih reprezentanc!

Velika tekmovanja za slovenske moške in ženske reprezentance se nezadržno približujejo, vi pa ste še brez navijaške opreme? Nič zato, še je čas, da se opremite za navijanje!

Več člankov...

Iskalnik