Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Laščani slavili na najbolj spektakularni tekmi

Peti teden Košarkarske rekreativne lige Zasavje je minil povsem izven pričakovanj. Vse tekme so se izkazale za najzanimivejše, kar smo jih lahko gledali v letošnji izdaji tekmovanja.

Fair play v košarki

Kot pri vsakem drugem športu, je tudi v košarki pomembno trdo trenirati in zmagovati. Žal pa se pogosto zgodi, da se ''zdrava'' tekmovalnost spreobrne v različne oblike nasilja, preklinjanja, goljufanja, provociranja in ostalih nešportnih potez, ki se odmikajo od bistva, ki naj bi ga šport zajemal.

Veterani Zlatoroga v Laškem dobili resne konkurente

Četrti teden Košarkarke rekreativne lige Zasavje je potrdil rek, da favorizirane ekipe ne zmagujejo vedno. To so dokazali Šajspoh Rangersi, ki so favorizirane Veterane Zlatoroga ugnali z rezultatom 48:40.

FOTO: Ihančani in Kranjčani preprečili prekletstvo in slavili prvo zmago v gosteh

V četrtek je bil na sporedu 4. krog zimske rekreativne lige K40. Krog sta obeležili tekmi med košarkarji Kranjske Gore in Ihana ter Kluba radovljiških študentov in Teama K40.

Mladim košarkarjem ponujamo nepozabno izkušnjo v ZDA!

Te zanima igranje košarke in študij v ZDA? Ali preprosto želiš obiskati ZDA in ob enem igrati košarkarske tekme in svoje znanje pokazati ameriškim trenerjem? Potem se pridruži LV Prospects ekipi na nepozabnem košarkarskem izletu v ZDA!

Katera ekipa bo prva slavila v gosteh?

Pred nami je četrti krog rekreativne lige K40. V četrtek bosta na sporedu dva derbija. KK Ihan se odpravlja na gostovanje v zasneženo Kranjsko Goro, kranjska ekipa Team K40 pa v Radovljico.

Več člankov...

Iskalnik