Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Boštjan Nachbar bo svoje znanje delil tudi letošnje poletje

Mednarodni košarkarski kamp Boštjana Nachbarja letos vstopa v drugo desetletje uspešnega delovanja. Kamp, ki že od leta 2007 vsem otrokom in mladostnikom od 7 do 18 let ponuja kakovostno izpopolnjevanje košarkarskih veščin in koristno preživljanje prostega časa, bo tudi v 11. izvedbi potekal v Kopru.

Bo dekle Blaža Mesička nova miss športa?

V organizaciji Društva športnih novinarjev Slovenije tudi letos poteka izbor miss športa Slovenije, za laskavi naziv pa se poteguje še dvanajst deklet.

Boštjan Nachbar in Smiljan Pavić današnjo slovensko košarko primerjala s tisto v 90-ih

Slovenski košarkar Boštjan Nachbar in radijski ustvarjalec Anže Tomić sta posnela 82. epizodo spletne radijske oddaje Podrobnosti, v kateri sta gostila Smiljana Pavića, osemkratnega državnega prvaka in izkušenega centra Šenčurja Gorenjske gradbene družbe.

FOTO+VIDEO: Aktualni prvaki ostali brez finala

Za naslov druge sezone Košarkarske rekreativne lige Zasavje se bosta borili ekipi Mair Team iz Zagorja in Oskar Trbovlje. V polfinalu so Zagorjani namreč ugnali aktualne prvake Barbare, Trboveljčani pa so premagali laške Šajspoh Rangerse.

FOTO: Kranjčani okronani za najboljše rekreativce

V Kranju se je v soboto odvil zaključni turnir rekreativne košarkarske lige K40. Prvaki krstne sezone so postali igralci kranjskega Teama K40, ki so v finalu ugnali favorizirani Ihan.

Kranj bo gostil nov razburljiv zaključni turnir

V rekreativni košarkarski ligi K40 je vse pripravljeno za začetek zaključnega turnirja. Finalni dan krstne sezone se bo odvil to soboto na Gimnaziji Franceta Prešerna v Kranju, kjer bomo spremljali napeti tekmi za tretje in prvo mesto.

Več člankov...

Iskalnik