Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Hrastničani presenetili Litijane in slavili prvo zmago v sezoni

V Košarkarski rekreativni ligi Zasavje se je med tednom odigral 16. krog, v katerem ni več ekipe brez zmage. V njem so se v dvorani Osnovne šole Trbovlje pomerili hrastniški Barbari/Vulkanizerstvo Šketako in zagorjanski ETV, zagorjanski Mair Team in litijski Črički ter hrastniški Nč tazga in litijski ŠD Litus.

V Košarkarski rekreativni ligi Zasavje se stopnjujejo boji za končnico

Redni del Košarkarske rekreativne lige Zasavje se nezadržno bliža koncu. V 15. tekmovalnem tednu smo spremljali dvoboje med Veterani laškega Zlatoroga in hrastniškimi Barbari, litijskimi Črički in laškimi Šajspoh Rangersi ter litijskim Litusom in zagorjanskim Mair Teamom.

Peter Vilfan: MIZŠ letno razpolaga z več kot milijardo evri, športu pa nameni 0,9 %

Na Brdu pri Kranju so včeraj že dvainpetdesetič v zgodovini podelili Bloudkove nagrade. Najvišja državna športna priznanja je letos prejelo deset športnih delavcev, med njimi pa ni bilo nobenega predstavnika slovenske košarke.

VIDEO: Razigrani Trboveljčani z zmago obdržali stik z vrhom

V Košarkarski rekreativni ligi Zasavje se je med tednom iztekel 14. krog, pet kol pred koncem rednega dela tekmovanja pa najbolje kaže košarkarjem Mair Teama iz Zagorja in Oskarja iz Trbovelj.

FOTO+VIDEO: Prvi All Star rekreativcev navdušil vse prisotne

Minulo soboto je v Kranju potekal prvi All Star rekreativne košarkarske lige K40. V izjemno napeti tekmi med ekipama Vzhoda in Zahoda smo zmagovalca dobili šele v zadnji minuti, dogodek pa so popestrila različna tekmovanja, nagradne igre ter nastopi akrobatske skupine Dunk Kings in plesne skupine Tinče.

VIDEO: Trboveljčani prekinili niz petih porazov

V Košarkarski rekreativni ligi Zasavje se je med tednom odigral 13. krog. Kljub nesrečni številki so se vse tri tekme iztekle srečno in brez težjih poškodb, novo zmago pa so vpisali Mair Team, ŠD Knapi in Veterani Zlatoroga.

Več člankov...

Iskalnik