Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

FOTO: Rupnik, Nikolić in Blažič se intenzivno pripravljajo na reprezentančne priprave

Kandidati za člansko reprezentanco Luka Rupnik, Aleksej Nikolić in Jaka Blažič dober teden pred začetkom priprav na evropsko prvenstvo ne lenarijo pod palmino senco, temveč že garajo in stopnjujejo svojo igralsko formo.

Slovenski veterani domov prihajajo s tremi kolajnami

V italijanski Toskani se je včeraj zaključilo svetovno prvenstvo za veterane. Slovenijo je predstavljalo deset ekip, na zmagovalni oder pa je uspelo stopiti trem zasedbam.

Horvat, Kotnik, Mirt in Hauptman znova v dresu Slovenije

Med 29. junijem in 9. julijem bo v Toskani potekalo 14. svetovno prvenstvo za veterane. V devetih moških kategorijah bo nastopilo sedem slovenskih ekip, v sedmih ženskih kategorijah pa bodo Slovenijo zastopale tri ekipe.

Erjavec dobil polno podporo članov skupščine

V četrtek je v Ljubljani potekala redna letna skupščina Košarkarske zveze Slovenije.

Miha Čmer s stand up komedijo za dober namen

Trener članov Nazarja in pionirjev Celja Miha Čmer se bo znova preizkusil v vlogi stand up komika. Šale bo iz rokava stresal v Celju, kjer se bo v nedeljo ob 18. uri odvil dobrodelni večer.

FOTO+VIDEO: Novomeščani dobili novo dvorano

Kar v vseh teh letih ni uspelo Mestni občini Novo mesto, je v le parih mesecih in s popolnoma lastnimi finančnimi sredstvi uresničilo podjetje Roletarstvo Medle, ki je v Novem mestu včeraj odprlo novo športno dvorano.

Več člankov...

Iskalnik