Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Vse za košarko dobite v Grosbasketu

Ste se že kdaj srečali s težavo, da v športni trgovini niso imeli dovolj velike številke košarkarskih copat? Ste se morali kdaj odločiti med samo tremi različnimi pari kratkih hlač, pa vam v resnici niso bile nobene všeč? Ste morali top modele do zdaj naročati iz tujih spletnih strani in na pošiljko čakati tudi po več tednov?

V Kranju boj za mesto pod vrhom

V rekreativni ligi K40 odštevajo ure do začetka osmega kroga, ki se bo odigral v sredo zvečer. V Kranju se bosta pomerila Team K40 in Kranjska Gora, v Ljubljani pa bodo moči preverili Spartansi in Klub radovljiških študentov.

Zagorjani že dihajo za ovratnik Laščanom in Trboveljčanom

V Košarkarski rekreativni ligi Zasavje je njen prezadnji tekmovalni teden letošnjega leta postregel s tremi zanimivimi tekmami. V športni dvorani Osnovne šole Trbovlje so se kresale iskre med ekipami Tiferji in Nč tazga, ŠD Knapi in Mair Team ter ETV in ŠD Litus.

FOTO: Podčetrtčani združili košarko in drsanje

V Podčetrtku v iztekajočih dneh leta 2016 ne manjka kulturno - zabavnih prireditev. Te dni je najbolj živahno pri krajevnem drsališču, ki je v nedeljo slovesno otvoritev doživel tudi ob podpori košarkarskega kluba Terme Olimia Podčetrtek.

FOTO: Brez poraza samo še Trboveljčani

Sedmi tekmovalni teden Košarkarske rekreativne lige Zasavje je bil v znamenju lokalnega derbija med ekipama Oskar Trbovlje in Mair Team iz Zagorja, do sedaj še edinima, ki nista poznali poraza.

Niz nepremagljivosti podaljšali z najvišjo zmago v sezoni

Rekreativni košarkarji zimske lige K40 so uspešno sklenili 6. krog tekmovanja. V njem smo spremljali zanimiva dvoboja med Kranjsko Goro in Klubom radovljiških študentov ter Ihanom in Spartansi.

Več člankov...

Iskalnik