Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

FOTO: V Radovljici za domačo zmago potrebni kar trije podaljški!

Zimska rekreativna liga K40 se je s šestimi udeleženimi ekipami pognala v sezono. Na uvodnih dveh tekmah prvega kroga so si zmago priigrali košarkarji Teama K40 in Kluba radovljiških študentov.

V primorski trim ligi iščejo še eno ekipo

Po zaključku zbiranja prijav za krstno sezono primorske rekreacijske lige v izvedbi Združenja košarkarskih sodnikov Primorske se išče še ena ekipa.

Liga K40 pripravljena na start

S sredino tekmo med moštvoma Team K40 in KK Mladost se bo v športni dvorani Gimnazije Franceta Prešerna v Kranju začela krstna sezona zimske lige K40.

Bodo na Kitajskem po kolajni posegle tudi Slovenke?

Študentke Univerze v Ljubljani so danes odpotovale na pot proti kitajskemu mestu Xiamen, kjer se bodo udeležile druge edicije svetovne univerzitetne lige v košarki 3x3.

Košarkarska rekreativna liga Zasavje v drugo sezono z dvema ekipama več

Lanskoletna krstna sezona Košarkarske rekreativne lige Zasavje je bila med rekreativnimi košarkarji in njihovimi navijači s področja Zasavja in širše celjske regije odlično sprejeta, zato so se pri športnem društvu Knapi odločili, da novo sezono organizirajo še na višjem nivoju.

FOTO: V Sloveniji celotna ponudba košarkarske opreme odslej na enem mestu

Družba Grosbasket je na Rudniku v Ljubljani v družbi Matjaža Smodiša, Uroša Slokarja, Gorana Jagodnika, Zmajčic in ostalih znanih imen slovenske košarke slovesno odprla svojo prvo specializirano trgovino s košarkarsko opremo.

Več člankov...

Iskalnik