Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Si želite postati košarkarski sodnik ali sodnica?

Združenje košarkarskih sodnikov Primorske bo v mesecu februarju organiziralo tečaj za košarkarske sodnike pripravnike. Začetek tečaja bo v sredo, 1. februarja, ob 18. uri na OŠ Draga Bajca v Vipavi, kjer boste prejeli tudi natančen urnik celotnega seminarja.

Bodi glasen s Harden Vol. 1!

Adidas je v sodelovanju z NBA zvezdnikom Jamesom Hardenom pred kratkim izdal prvo "signature" obutev, ki se bo imenovala Harden Vol. 1 in bo v trgovini Grosbasket na voljo od 18. januarja.

V Žalcu brezplačni turnir z bogatimi nagradami

Športno društvo Body Solution bo v soboto, 14. januarja, v središču Spodnje Savinjske doline organiziralo brezplačni turnir košarke 1 na 1.

V Domžalah osrečili tri družine v stiski

Ženski košarkarski klub Domžale se je v četrtek, 22. decembra, zbral na že tradicionalni prireditvi ob zaključku leta. Namen prireditve je vedno sproščeno praznično druženje vseh članov kluba, ki je bilo letos tudi dobrodelno.

S košarko razveselili pomoči potrebne

Košarkarski klub Žoltasti Troti je v nedeljo v novomeški športni dvorani Marof organiziral že 5. Dan dobrodelnega košarkanja, na katerem so tudi letos zbirali denar za pomoči potrebne.

Za konec leta Laščani vzeli skalp prvakom

S tekmovanjem v letu 2016 so zaključili tudi v Košarkarski rekreativni ligi Zasavje, kjer so v decembru odigrali dvanajst oziroma največ tekem v posameznem mesecu druge ligaške sezone.

Več člankov...

Iskalnik