Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Olimpija želi obdariti več kot 1000 otrok

Košarkarski klub Union Olimpija v okviru družbeno odgovornega projekta Zmajevo Srce že četrto leto sodeluje z različnimi partnerji pri zbiranju decembrskih daril za otroke iz socialno šibkejših družin.

V Ljubljani vabijo na tečaj za nove košarkarske sodnike in sodnice

Društvo košarkarskih sodnikov Ljubljana vabi vse fante in dekleta, ki imate željo postati košarkarski sodnik ali sodnica, da se udeležite tečaja, s katerim boste pridobili sodniško licenco. 

Lipko popestril Specialno olimpiado Slovenije

Druga Osnovna šola Žalec je v soboto gostila še zadnji košarkarski dogodek Specialne olimpiade Slovenije v tem koledarskem letu. Športniki in športnice so se srečali na državnem turnirju v ekipnih elementih košarke.

Litijani znova krvniki Laščanov

V Košarkarski rekreativni ligi Zasavje se bodo v zadnjem mesecu leta 2016 zvrstili štirje tekmovalni tedni oziroma skupno dvanajst tekem. Prve tri so že za nami, zmago na njih pa so vknjižili Veterani Zlatoroga, Tiferji in Litus.

Laščani slavili na najbolj spektakularni tekmi

Peti teden Košarkarske rekreativne lige Zasavje je minil povsem izven pričakovanj. Vse tekme so se izkazale za najzanimivejše, kar smo jih lahko gledali v letošnji izdaji tekmovanja.

Fair play v košarki

Kot pri vsakem drugem športu, je tudi v košarki pomembno trdo trenirati in zmagovati. Žal pa se pogosto zgodi, da se ''zdrava'' tekmovalnost spreobrne v različne oblike nasilja, preklinjanja, goljufanja, provociranja in ostalih nešportnih potez, ki se odmikajo od bistva, ki naj bi ga šport zajemal.

Več člankov...

Iskalnik