Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Slovenija premagala Turčijo in si že zagotovila nastop na olimpijskih igrah

Košarkarska reprezentanca gluhih je po dnevu premora uspešno krenila v drugi del evropskega prvenstva. V grškem Solunu je v četrtfinalu premagala še Turčijo, v polfinalu pa se bo znova pomerila z neugodno Ukrajino.

Maribor bo leta 2018 gostil evropsko prvenstvo

Maribor bo od 22. junija do 1. julija 2018 gostil jubilejno 10. evropsko prvenstvo v veteranski košarki Maxibasketball 2018, ki ga bo pod okriljem Mednarodne veteranske košarkarske zveze (FIMBA) pripravilo Veteransko košarkarsko društvo (VKD) Štajerska iz Slovenskih Konjic.

Slovenija porazila Ukrajino in napredovala v četrtfinale

Za košakarsko reprezentanco gluhih je prvi del evropskega prvenstva. Slovenski košarkarji so na uvodnih štirih tekmah zabeležili dve zmagi, najpomembnejšo pa so dosegli včeraj proti Ukrajini (77:53) in z njo osvojili drugo mesto v predtekmovalni skupini A.

Slovencem zmaga spolzela iz rok v zadnji četrtini

Košarkarska reprezentanca gluhih je v ponedeljek odigrala že svojo tretjo tekmo na evropskem prvenstvu v grškem Solunu. Njena nasprotnica je bila tokrat svetovna prvakinja Litva, proti kateri je Slovenija po treh četrtinah vodila, v zadnjih 10 minutah pa popustila in izgubila z 69:79.

Slovenci z Miho Zupanom do prve zmage

Košarkarska reprezentanca gluhih je s prihodom svojega kapetana Mihe Zupana postala precej kakovostnejša. Svojo moč je pokazala že na drugi tekmi evropskega prvenstva, na kateri je kot za šalo opravila z izbrano vrsto Italije (75:55).

Slovenija evropsko prvenstvo začela s porazom

Košarkarska reprezentanca gluhih je evropsko prvenstvo v Grčiji odprla s porazom. Izbranci trenerja Igorja Cesarja so klonili proti ekipi Izraela, ki je slavila zmago s 83:76.

Več člankov...

Iskalnik