Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Na Primorskem zbirajo ekipe za rekreacijsko ligo

Združenje košarkarskih sodnikov Primorske namerava med oktobrom 2016 in marcem 2017 organizirati rekreacijsko košarkarsko ligo (trim ligo) na območju 20 občin v primorski oziroma notranjski pokrajini.

Primorci iščejo nove košarkarske sodnike

Združenje košarkarskih sodnikov Primorske vabi na tečaj za nove košarkarske sodnike in sodnice. Začetek tečaja bo v ponedeljek, 26. septembra, ob 18. uri na Osnovni šoli Draga Bajca v Vipavi.

FOTO: Reprezentanti obiskali otroke v jeseniški bolnišnici

Otroci te vroče poletne dni uživajo na zasluženih počitnicah. Žal pa počitnice za vse le niso tako prijetne. Slovenski reprezentanti Zoran Dragić, Alen Omić in Matic Rebec so del torkovega popoldneva preživeli z mladimi nadobudneži na pediatričnem oddelku Splošne bolnišnice Jesenice.

FOTO: Košarkarice Univerze v Ljubljani srebrne na Evropskih univerzitetnih igrah

V ponedeljek so se s podelitvijo pokalov in medalj v košarki 3x3 in slavnostjo slovesnostjo končale 3. Evropske univerzitetne igre, ki so potekale v Zagrebu in na Reki.

Drobnjak in Dragić vabita na dobrodelni dogodek

Slovenska košarkarja Dragiša Drobnjak in Goran Dragić v sodelovanju z Anko Marinšek in starši otrok ljubljanskega vrtca Akademije Montessori pozivata vse dobre ljudi, da se jima danes ob 14. uri pridružite v Tivoliju na dobrodelni akciji za sirske sirote iz Azilnega doma na Viču.

Ekipe slovenskih univerz Evropske univerzitetne igre končale na 5., 14. in 17. mestu

V ponedeljek sta se v Zagrebu zaključila košarkarska turnirja 3. Evropskih univerzitetnih iger. V ženski konkurenci so prvo mesto osvojile košarkarice domače Univerze v Zagrebu, v moški konkurenci pa so se z zlato medaljo okitili študenti litovske Univerze Vytautas Magnus.

Več člankov...

Iskalnik