Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

FOTO: Slovenska vlada padla v Črnomlju

Košarkarski klub Črnomelj je sinoči v Črnomlju organiziral košarkarski turnir. Najprej so se med seboj pomerili črnomaljski Old Boysi in veterani Slovenije nad 60 let, zatem pa še belokranjski gospodarstveniki in predstavniki Vlade Republike Slovenije.

Na Gorenjsko prihajajo Špartanci

Po koncu jesenskih šolskih počitnic bodo s tekmovanjem v četrtek nadaljevali tudi klubi zimske rekreativne lige K40, ki bodo na Gorenjskem odigrali tekmi tretjega kroga.

Laški derbi pripadel Zlatorogu

V drugem tednu Košarkarske rekreativne lige Zasavje so gledalci v športni dvorani Osnovne šole Trbovlje spremljali tri zanimive tekme, na katerih pa ni prišlo do večjih presenečenj.

Kranjska Gora in Ihan vknjižila prvo zmago

V sredo in četrtek je v rekreativni ligi K40 potekal drugi krog rednega dela. Domači teren se je tudi tokrat izkazal za pomemben faktor, saj so do zmage prišli vsi trije gostitelji.

Ljubljanske študentke med najboljšimi osmimi na svetu, Žibertova z najboljšim metom za tri točke

V Xiamenu na Kitajskem se je končala svetovna univerzitetna liga v košarki 3x3. Med 16 moškimi in 16 ženskimi ekipami iz 23 držav so slovenske barve predstavljale študentke Univerze v Ljubljani.

Trboveljčani in Zagorjani zmagovito v novo sezono

V Košarkarski rekreativni ligi Zasavje so pod streho pospravili prvi tekmovalni teden v sezoni 2016/17. Zaradi prestavljene tekme med Šajspoh Rangersi in Črički je približno 50 gledalcev spremljalo le dve tekmi, ki pa jih nista pustili ravnodušne.

Več člankov...

Iskalnik