Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

V Žalcu brezplačni turnir z bogatimi nagradami

Športno društvo Body Solution bo v soboto, 14. januarja, v središču Spodnje Savinjske doline organiziralo brezplačni turnir košarke 1 na 1.

V Domžalah osrečili tri družine v stiski

Ženski košarkarski klub Domžale se je v četrtek, 22. decembra, zbral na že tradicionalni prireditvi ob zaključku leta. Namen prireditve je vedno sproščeno praznično druženje vseh članov kluba, ki je bilo letos tudi dobrodelno.

S košarko razveselili pomoči potrebne

Košarkarski klub Žoltasti Troti je v nedeljo v novomeški športni dvorani Marof organiziral že 5. Dan dobrodelnega košarkanja, na katerem so tudi letos zbirali denar za pomoči potrebne.

Za konec leta Laščani vzeli skalp prvakom

S tekmovanjem v letu 2016 so zaključili tudi v Košarkarski rekreativni ligi Zasavje, kjer so v decembru odigrali dvanajst oziroma največ tekem v posameznem mesecu druge ligaške sezone.

V Žalcu vabijo na brezplačni turnir trojk

V soboto, 24. decembra, bo športno društvo Bodysolution iz Žalca organiziralo že 7. tradicionalni božični košarkarski turnir trojk.

V Novem mestu bo božični dan dobrodelen

V nedeljo, 25. decembra, bo v športni dvorani Marof v Novem mestu potekal 5. Dan dobrodelnega košarkanja, katerega namen je skozi košarkarske in druge športne aktivnosti ter druženje omogočiti boljši jutri ljudi v stiski.

Več člankov...

Iskalnik