Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Košarkarska rekreativna liga Zasavje v drugo sezono z dvema ekipama več

Lanskoletna krstna sezona Košarkarske rekreativne lige Zasavje je bila med rekreativnimi košarkarji in njihovimi navijači s področja Zasavja in širše celjske regije odlično sprejeta, zato so se pri športnem društvu Knapi odločili, da novo sezono organizirajo še na višjem nivoju.

FOTO: V Sloveniji celotna ponudba košarkarske opreme odslej na enem mestu

Družba Grosbasket je na Rudniku v Ljubljani v družbi Matjaža Smodiša, Uroša Slokarja, Gorana Jagodnika, Zmajčic in ostalih znanih imen slovenske košarke slovesno odprla svojo prvo specializirano trgovino s košarkarsko opremo.

V Kranju štartala novoustanovljena liga K40

V športnem klubu Dr. Lovka iz Kranja so sklenili, da že dalj časa uspešni poletni Ligi ulične košarke 3na3 dodajo še zimsko ligo K40 in tako poskrbijo tudi za vse tiste rekreativne košarkarje, ki si želijo igrati košarko tudi po koncu poletne sezone.

Na Gorenjskem želijo izoblikovati nove sodnike

Vsi fantje in dekleta, ki si želite postati košarkarski sodnik ali sodnica, ste vabljeni, da se v Kranju udeležite štiridnevnega tečaja, ki ga organizira Društvo gorenjskih košarkarskih sodnikov.

V Ljubljani odpira vrata prva specializirana trgovina s košarkarsko opremo

V nakupovalnem središču na Ukmarjevi ulici 6 na Rudniku v Ljubljani odpira vrata prva specializirana trgovina s košarkarsko opremo pri nas - trgovina Grosbasket, ki bo odslej profesionalnim in rekreativnim košarkarjem in košarkaricam vseh starostnih kategorij na 400 kvadratnih metrih površin ponujala vse, kar potrebujete za svoj trening, razvoj in užitek.

Rekreativna liga Zasavje išče še dve ekipi

Glede na uspešno krstno sezono, so se v športnem društvu Knapi odločili, da tudi v naslednji sezoni organizirajo Košarkarsko rekreativno ligo Zasavje.

Več člankov...

Iskalnik