Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

V Kranj na zabavo in košarko

Športna dvorana Gimnazije Franceta Prešerna v Kranju bo jutri gostila Eles All Star večer. Dan vseh zvezd rekreativne košarkarske lige K40 se bo začel ob 18. uri, na prireditvi pa bo poskrbljeno tudi za vse obiskovalce, ki boste prav tako lahko tekmovali in sodelovali v nagradnih igrah.

All Star bo gostil Kranj

V soboto, 4. februarja, se bo v dvorani Gimnazije Franceta Prešerna v Kranju od 18. ure dalje odvijal Eles All Star večer. Gre za prestižno tekmo zimske rekreativne lige K40, na kateri zabave in dobre košarke ne bo manjkalo.

Zagorjani in Trboveljčani hitijo proti finalnemu turnirju

Za Košarkarsko rekreativno ligo Zasavje sta že uspešni dve tretjini rednega dela. V 12. tekmovalnem tednu smo z zanimanjem spremljali obračuna med Laščani in Zagorjani oziroma Trboveljčani, dogajanje pa je popestril tudi litijski mestni derbi.

FOTO: Laščani slavili šele po tretjem podaljšku

V Košarkarski rekreativni ligi Zasavje so pod streho pospravili še 11. tekmovalni teden, ki so ga z medsebojnim dvobojem zaznamovali predvsem rekrativni košarkarji iz Laškega in Trbovlja.

Eden najboljših košarkarskih filmov bo dobil nadaljevanje

Skozi leta se je nabralo že kar nekaj dobrih filmov o košarki, ko pa začnemo obujati spomine o nepozabnih 90-ih, pa zagotovo ne moremo mimo filma Driblerja pod košem, ki bo v bližnji prihodnosti dobil nadaljevanje.

V ponovitvi finala prvaki znova uspešnejši

Po prazničnem premoru so se na parket zopet vrnili igralci Košarkarske rekreativne lige Zasavje. V 10. tekmovalnem tednu so bile odigrane tri tekme, med njimi tudi poslastica večera, katero sta pripravila lanska finalista Barbari/Vulkanizerstvo Šketako in Oskar Trbovlje.

Več člankov...

Iskalnik