Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Veterani Zlatoroga v Laškem dobili resne konkurente

Četrti teden Košarkarke rekreativne lige Zasavje je potrdil rek, da favorizirane ekipe ne zmagujejo vedno. To so dokazali Šajspoh Rangersi, ki so favorizirane Veterane Zlatoroga ugnali z rezultatom 48:40.

FOTO: Ihančani in Kranjčani preprečili prekletstvo in slavili prvo zmago v gosteh

V četrtek je bil na sporedu 4. krog zimske rekreativne lige K40. Krog sta obeležili tekmi med košarkarji Kranjske Gore in Ihana ter Kluba radovljiških študentov in Teama K40.

Mladim košarkarjem ponujamo nepozabno izkušnjo v ZDA!

Te zanima igranje košarke in študij v ZDA? Ali preprosto želiš obiskati ZDA in ob enem igrati košarkarske tekme in svoje znanje pokazati ameriškim trenerjem? Potem se pridruži LV Prospects ekipi na nepozabnem košarkarskem izletu v ZDA!

Katera ekipa bo prva slavila v gosteh?

Pred nami je četrti krog rekreativne lige K40. V četrtek bosta na sporedu dva derbija. KK Ihan se odpravlja na gostovanje v zasneženo Kranjsko Goro, kranjska ekipa Team K40 pa v Radovljico.

Trboveljčani in Zagorjani ne popuščajo

Po premoru zaradi šolskih počitnic so s tekmovanjem nadaljevali tudi v Košarkarski rekreativni ligi Zasavje, kjer so uspešno sklenili tretji teden rednega dela.

Kdo lahko ustavi Radovljičane?

Po dvanajstdnevnem premoru je včeraj v rekreativni ligi K40 potekal tretji krog tekmovanja. V Radovljici sta se srečala Klub radovljiških študentov in Spartansi iz Ljubljane, v Kranjski Gori pa sta se pomerila istoimenska ekipa in Team K40.

Več člankov...

Iskalnik