Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

V Žalcu vabijo na brezplačni turnir trojk

V soboto, 24. decembra, bo športno društvo Bodysolution iz Žalca organiziralo že 7. tradicionalni božični košarkarski turnir trojk.

V Novem mestu bo božični dan dobrodelen

V nedeljo, 25. decembra, bo v športni dvorani Marof v Novem mestu potekal 5. Dan dobrodelnega košarkanja, katerega namen je skozi košarkarske in druge športne aktivnosti ter druženje omogočiti boljši jutri ljudi v stiski.

Vse za košarko dobite v Grosbasketu

Ste se že kdaj srečali s težavo, da v športni trgovini niso imeli dovolj velike številke košarkarskih copat? Ste se morali kdaj odločiti med samo tremi različnimi pari kratkih hlač, pa vam v resnici niso bile nobene všeč? Ste morali top modele do zdaj naročati iz tujih spletnih strani in na pošiljko čakati tudi po več tednov?

V Kranju boj za mesto pod vrhom

V rekreativni ligi K40 odštevajo ure do začetka osmega kroga, ki se bo odigral v sredo zvečer. V Kranju se bosta pomerila Team K40 in Kranjska Gora, v Ljubljani pa bodo moči preverili Spartansi in Klub radovljiških študentov.

Zagorjani že dihajo za ovratnik Laščanom in Trboveljčanom

V Košarkarski rekreativni ligi Zasavje je njen prezadnji tekmovalni teden letošnjega leta postregel s tremi zanimivimi tekmami. V športni dvorani Osnovne šole Trbovlje so se kresale iskre med ekipami Tiferji in Nč tazga, ŠD Knapi in Mair Team ter ETV in ŠD Litus.

FOTO: Podčetrtčani združili košarko in drsanje

V Podčetrtku v iztekajočih dneh leta 2016 ne manjka kulturno - zabavnih prireditev. Te dni je najbolj živahno pri krajevnem drsališču, ki je v nedeljo slovesno otvoritev doživel tudi ob podpori košarkarskega kluba Terme Olimia Podčetrtek.

Več člankov...

Iskalnik