Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Zagorjani in Trboveljčani hitijo proti finalnemu turnirju

Za Košarkarsko rekreativno ligo Zasavje sta že uspešni dve tretjini rednega dela. V 12. tekmovalnem tednu smo z zanimanjem spremljali obračuna med Laščani in Zagorjani oziroma Trboveljčani, dogajanje pa je popestril tudi litijski mestni derbi.

FOTO: Laščani slavili šele po tretjem podaljšku

V Košarkarski rekreativni ligi Zasavje so pod streho pospravili še 11. tekmovalni teden, ki so ga z medsebojnim dvobojem zaznamovali predvsem rekrativni košarkarji iz Laškega in Trbovlja.

Eden najboljših košarkarskih filmov bo dobil nadaljevanje

Skozi leta se je nabralo že kar nekaj dobrih filmov o košarki, ko pa začnemo obujati spomine o nepozabnih 90-ih, pa zagotovo ne moremo mimo filma Driblerja pod košem, ki bo v bližnji prihodnosti dobil nadaljevanje.

V ponovitvi finala prvaki znova uspešnejši

Po prazničnem premoru so se na parket zopet vrnili igralci Košarkarske rekreativne lige Zasavje. V 10. tekmovalnem tednu so bile odigrane tri tekme, med njimi tudi poslastica večera, katero sta pripravila lanska finalista Barbari/Vulkanizerstvo Šketako in Oskar Trbovlje.

Si želite postati košarkarski sodnik ali sodnica?

Združenje košarkarskih sodnikov Primorske bo v mesecu februarju organiziralo tečaj za košarkarske sodnike pripravnike. Začetek tečaja bo v sredo, 1. februarja, ob 18. uri na OŠ Draga Bajca v Vipavi, kjer boste prejeli tudi natančen urnik celotnega seminarja.

Bodi glasen s Harden Vol. 1!

Adidas je v sodelovanju z NBA zvezdnikom Jamesom Hardenom pred kratkim izdal prvo "signature" obutev, ki se bo imenovala Harden Vol. 1 in bo v trgovini Grosbasket na voljo od 18. januarja.

Več člankov...

Iskalnik