Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Ljubljanske študentke med najboljšimi osmimi na svetu, Žibertova z najboljšim metom za tri točke

V Xiamenu na Kitajskem se je končala svetovna univerzitetna liga v košarki 3x3. Med 16 moškimi in 16 ženskimi ekipami iz 23 držav so slovenske barve predstavljale študentke Univerze v Ljubljani.

Trboveljčani in Zagorjani zmagovito v novo sezono

V Košarkarski rekreativni ligi Zasavje so pod streho pospravili prvi tekmovalni teden v sezoni 2016/17. Zaradi prestavljene tekme med Šajspoh Rangersi in Črički je približno 50 gledalcev spremljalo le dve tekmi, ki pa jih nista pustili ravnodušne.

FOTO: V Radovljici za domačo zmago potrebni kar trije podaljški!

Zimska rekreativna liga K40 se je s šestimi udeleženimi ekipami pognala v sezono. Na uvodnih dveh tekmah prvega kroga so si zmago priigrali košarkarji Teama K40 in Kluba radovljiških študentov.

V primorski trim ligi iščejo še eno ekipo

Po zaključku zbiranja prijav za krstno sezono primorske rekreacijske lige v izvedbi Združenja košarkarskih sodnikov Primorske se išče še ena ekipa.

Liga K40 pripravljena na start

S sredino tekmo med moštvoma Team K40 in KK Mladost se bo v športni dvorani Gimnazije Franceta Prešerna v Kranju začela krstna sezona zimske lige K40.

Bodo na Kitajskem po kolajni posegle tudi Slovenke?

Študentke Univerze v Ljubljani so danes odpotovale na pot proti kitajskemu mestu Xiamen, kjer se bodo udeležile druge edicije svetovne univerzitetne lige v košarki 3x3.

Več člankov...

Iskalnik