Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Peter Vilfan: MIZŠ letno razpolaga z več kot milijardo evri, športu pa nameni 0,9 %

Na Brdu pri Kranju so včeraj že dvainpetdesetič v zgodovini podelili Bloudkove nagrade. Najvišja državna športna priznanja je letos prejelo deset športnih delavcev, med njimi pa ni bilo nobenega predstavnika slovenske košarke.

VIDEO: Razigrani Trboveljčani z zmago obdržali stik z vrhom

V Košarkarski rekreativni ligi Zasavje se je med tednom iztekel 14. krog, pet kol pred koncem rednega dela tekmovanja pa najbolje kaže košarkarjem Mair Teama iz Zagorja in Oskarja iz Trbovelj.

FOTO+VIDEO: Prvi All Star rekreativcev navdušil vse prisotne

Minulo soboto je v Kranju potekal prvi All Star rekreativne košarkarske lige K40. V izjemno napeti tekmi med ekipama Vzhoda in Zahoda smo zmagovalca dobili šele v zadnji minuti, dogodek pa so popestrila različna tekmovanja, nagradne igre ter nastopi akrobatske skupine Dunk Kings in plesne skupine Tinče.

VIDEO: Trboveljčani prekinili niz petih porazov

V Košarkarski rekreativni ligi Zasavje se je med tednom odigral 13. krog. Kljub nesrečni številki so se vse tri tekme iztekle srečno in brez težjih poškodb, novo zmago pa so vpisali Mair Team, ŠD Knapi in Veterani Zlatoroga.

V Kranj na zabavo in košarko

Športna dvorana Gimnazije Franceta Prešerna v Kranju bo jutri gostila Eles All Star večer. Dan vseh zvezd rekreativne košarkarske lige K40 se bo začel ob 18. uri, na prireditvi pa bo poskrbljeno tudi za vse obiskovalce, ki boste prav tako lahko tekmovali in sodelovali v nagradnih igrah.

All Star bo gostil Kranj

V soboto, 4. februarja, se bo v dvorani Gimnazije Franceta Prešerna v Kranju od 18. ure dalje odvijal Eles All Star večer. Gre za prestižno tekmo zimske rekreativne lige K40, na kateri zabave in dobre košarke ne bo manjkalo.

Več člankov...

Iskalnik