Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Trboveljčani z zmago nad Veterani Zlatoroga do drugega mesta pred končnico

V predzadnjem tekmovalnem tednu rednega dela Košarkarske rekreativne lige Zasavje smo si ogledali tri zelo zanimiva srečanja, ki so vplivala na končno razvrstitev na prvenstveni lestvici.

Za konec rednega dela še tretjič padla stotica

V Kranju se je končal redni del krstne sezone rekreativne košarkarske lige K40. Od šestih sodelujočih ekip so si uvrstitev v polfinale priigrali košarkarji Ihana, Kranjske Gore, Teama K40 in Kluba radovljiških študentov.

VIDEO: V Trbovljah postavili nov rekord v številu doseženih trojk

Dva tedna pred koncem rednega dela Košarkarske rekreativne lige Zasavje smo v njenem 17. krogu, zaradi rahlo premešanega razporeda, spremljali le dve tekmi. Kljub temu pa igralci in obiskovalci niso bili niti malo prikrajšani za pestro dogajanje, sredi katerega je bil v dvorani OŠ Trbovlje postavljen nov ligaški rekord v številu doseženih trojk.

Boštjan Nachbar in Maja Erkić po znanje za življenje po koncu profesionalne kariere

Time-out je projekt mednarodne košarkarske organizacije FIBA, namenjen košarkarjem, ki so že končali oziroma so pred koncem igralske kariere in si želijo svoje delo nadaljevati na področju športa.

VIDEO: Hrastničani presenetili Litijane in slavili prvo zmago v sezoni

V Košarkarski rekreativni ligi Zasavje se je med tednom odigral 16. krog, v katerem ni več ekipe brez zmage. V njem so se v dvorani Osnovne šole Trbovlje pomerili hrastniški Barbari/Vulkanizerstvo Šketako in zagorjanski ETV, zagorjanski Mair Team in litijski Črički ter hrastniški Nč tazga in litijski ŠD Litus.

V Košarkarski rekreativni ligi Zasavje se stopnjujejo boji za končnico

Redni del Košarkarske rekreativne lige Zasavje se nezadržno bliža koncu. V 15. tekmovalnem tednu smo spremljali dvoboje med Veterani laškega Zlatoroga in hrastniškimi Barbari, litijskimi Črički in laškimi Šajspoh Rangersi ter litijskim Litusom in zagorjanskim Mair Teamom.

Več člankov...

Iskalnik