Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Kranjska Gora in Ihan vknjižila prvo zmago

V sredo in četrtek je v rekreativni ligi K40 potekal drugi krog rednega dela. Domači teren se je tudi tokrat izkazal za pomemben faktor, saj so do zmage prišli vsi trije gostitelji.

Ljubljanske študentke med najboljšimi osmimi na svetu, Žibertova z najboljšim metom za tri točke

V Xiamenu na Kitajskem se je končala svetovna univerzitetna liga v košarki 3x3. Med 16 moškimi in 16 ženskimi ekipami iz 23 držav so slovenske barve predstavljale študentke Univerze v Ljubljani.

Trboveljčani in Zagorjani zmagovito v novo sezono

V Košarkarski rekreativni ligi Zasavje so pod streho pospravili prvi tekmovalni teden v sezoni 2016/17. Zaradi prestavljene tekme med Šajspoh Rangersi in Črički je približno 50 gledalcev spremljalo le dve tekmi, ki pa jih nista pustili ravnodušne.

FOTO: V Radovljici za domačo zmago potrebni kar trije podaljški!

Zimska rekreativna liga K40 se je s šestimi udeleženimi ekipami pognala v sezono. Na uvodnih dveh tekmah prvega kroga so si zmago priigrali košarkarji Teama K40 in Kluba radovljiških študentov.

V primorski trim ligi iščejo še eno ekipo

Po zaključku zbiranja prijav za krstno sezono primorske rekreacijske lige v izvedbi Združenja košarkarskih sodnikov Primorske se išče še ena ekipa.

Liga K40 pripravljena na start

S sredino tekmo med moštvoma Team K40 in KK Mladost se bo v športni dvorani Gimnazije Franceta Prešerna v Kranju začela krstna sezona zimske lige K40.

Več člankov...

Iskalnik