Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

FOTO+VIDEO: Naslov prvaka ostal doma

V Košarkarski rekreativni ligi Zasavje se je čez vikend končala razburljiva druga sezona. V dvorani OŠ Trbovlje so novi prvaki postali igralci Oskarja Trbovlje, ki so v finalu z 82:67 ugnali Mair Team iz Zagorja, na najnižjih zmagovalnih stopničkah pa so pristali hrastniški Barbari/Vulkanizerstvo Šketako, ki so v tekmi za 3. mesto z 72:54 odpravili laške Šajspoh Rangerse.

50-odstotno znižanje navijaške opreme za spodbujanje slovenskih reprezentanc!

Velika tekmovanja za slovenske moške in ženske reprezentance se nezadržno približujejo, vi pa ste še brez navijaške opreme? Nič zato, še je čas, da se opremite za navijanje!

Zasavci si želijo le pice in iger

V Košarkarski rekreativni ligi Zasavje se bo v soboto zaključila pestra sezona. Na zadnji dan tekmovanja bomo v dvorani Osnovne šole Trbovlje spremljali razburljiva obračuna za prvo in tretje mesto, svoje košarkarsko znanje pa bodo lahko pokazali tudi obiskovalci.

FOTO+VIDEO: Domžale postale bogatejše za nov športni objekt

Po večletnih prizadevanjih je Srednja šola Domžale končno dobila svojo športno dvorano, ki bo močno razbremenila športno dvorano Domžale in istoimenski športni park.

Veliko povpraševanja za novo sezono lige K40

Z zaključnim turnirjem v Kranju se je pred dvema tednoma iztekla krstna sezona rekreativne košarkarske lige K40. Po besedah njenega ustanovitelja Roka Klemenčiča je bila sezona nadvse uspešna, za naslednje tekmovalno leto pa se že zdaj zanima kar nekaj novih ekip.

Boštjan Nachbar bo svoje znanje delil tudi letošnje poletje

Mednarodni košarkarski kamp Boštjana Nachbarja letos vstopa v drugo desetletje uspešnega delovanja. Kamp, ki že od leta 2007 vsem otrokom in mladostnikom od 7 do 18 let ponuja kakovostno izpopolnjevanje košarkarskih veščin in koristno preživljanje prostega časa, bo tudi v 11. izvedbi potekal v Kopru.

Več člankov...

Iskalnik