Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: MVP Krke pripravlja glasbeni prvenec

Najkoristnejši igralec Krke v državnem prvenstvu Ron Curry se poleg košarke navdušuje tudi nad glasbo, svoj talent pa se je zdaj odločil pokazati na vodilnem spletnem video portalu YouTube, na katerem je s prijateljem začel objavljati pesmi z njunega prihajajočega debitantskega albuma.

VIDEO: Zagorjani in njihov ostrostrelec Edin Jasenčić v končnico z najboljšega položaja

V Košarkarski rekreativni ligi Zasavje se je končal redni del tekmovanja. S prvimi 19. tekmovalnimi tedni je najbolje opravil zagorjanski Mair Team, ki je na 10 tekmah utrpel le en poraz.

Kranjskogorčani in Ihančani povedli v polfinalu

Med delovnim tednom sta se v rekreativni košarkarski ligi K40 odigrali prvi dve tekmi polfinala. V Kranjski Gori sta se pomerili ekipi Kranjske Gore in Teama K40, v Ihanu pa so se srečali košarkarji Ihana in Kluba radovljiških študentov.

Najboljše štiri ekipe v lov na zgodovinski naslov

Rekreativna košarkarska liga K40 je pripravljena na začetek polfinala, v katerem se bodo za prvi in zato tudi zgodovinski naslov prvaka udarili Kranjskogorčani, Kranjčani, Ihančani in Radovljičani.

V Trbovljah potrebujejo visokoleteče zabijalce

V Košarkarski rekreativni ligi Zasavje se bo v soboto, 22. aprila, od 17. ure dalje odvijal vrhunec druge tekmovalne sezone, Trboveljčani pa bi dogajanje radi popestrili z atraktivnimi zabijanji.

V Mariboru iščejo nove košarkarske sodnike

Društvo košarkarskih sodnikov Maribor bo med 21. in 28. marcem organiziralo seminar za nove košarkarske sodnike in sodnice.

Več člankov...

Iskalnik