Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Katera ekipa bo prva slavila v gosteh?

Pred nami je četrti krog rekreativne lige K40. V četrtek bosta na sporedu dva derbija. KK Ihan se odpravlja na gostovanje v zasneženo Kranjsko Goro, kranjska ekipa Team K40 pa v Radovljico.

Trboveljčani in Zagorjani ne popuščajo

Po premoru zaradi šolskih počitnic so s tekmovanjem nadaljevali tudi v Košarkarski rekreativni ligi Zasavje, kjer so uspešno sklenili tretji teden rednega dela.

Kdo lahko ustavi Radovljičane?

Po dvanajstdnevnem premoru je včeraj v rekreativni ligi K40 potekal tretji krog tekmovanja. V Radovljici sta se srečala Klub radovljiških študentov in Spartansi iz Ljubljane, v Kranjski Gori pa sta se pomerila istoimenska ekipa in Team K40.

FOTO: Slovenska vlada padla v Črnomlju

Košarkarski klub Črnomelj je sinoči v Črnomlju organiziral košarkarski turnir. Najprej so se med seboj pomerili črnomaljski Old Boysi in veterani Slovenije nad 60 let, zatem pa še belokranjski gospodarstveniki in predstavniki Vlade Republike Slovenije.

Na Gorenjsko prihajajo Špartanci

Po koncu jesenskih šolskih počitnic bodo s tekmovanjem v četrtek nadaljevali tudi klubi zimske rekreativne lige K40, ki bodo na Gorenjskem odigrali tekmi tretjega kroga.

Laški derbi pripadel Zlatorogu

V drugem tednu Košarkarske rekreativne lige Zasavje so gledalci v športni dvorani Osnovne šole Trbovlje spremljali tri zanimive tekme, na katerih pa ni prišlo do večjih presenečenj.

Več člankov...

Iskalnik