Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Odigrane prve tekme 3. kroga pokala

Končane so prve tekme 3. kroga pokala Spar. Tesnih tekem praktično ni bilo, razen pričakovano na tekmi med 1.B ligašema Kraškim zidarjem in Šenčurjem. Povratne tekme bodo odigrane danes, v ponedeljek, 20. septembra in jutri, v torek, 21. septembra.

Potekel rok za registracije igralcev v 1. in 2. SKL

V torek je potekel rok za registriranje igralcev, ki bodo v letošnji sezoni nastopali med člani v 1. A, 1. B in 2. SKL. Nekaj klubov je tudi letos zamudilo rok, o posledicah za te klube pa smo se pogovarjali z g. Borisom Majerjem, članom registracijske komisije ter komisarjem vseh članskih tekmovanj.

Znane ekipe ki napredujejo v tretji krog Pokala Spar

Kot zadnja povratna tekma 2. kroga Pokala SPAR je bila tekma med MARC Ajdovščino in Novo Gorico. Dvoboj so sicer dobili Novogoričani, a v naslednji krog so z boljšo koš razliko napredovali Ajdovci. V 3. krogu pokala bo na sporedu enajst izločilnih bojev.

Znan končni vrstni red Gorenjske lige

GKLbarvV petek, 10. septembra, so v 1. Gorenjski košarkarski ligi (GKL) odigrali zaključni turnir, na katerem so dobili novega prvaka Gorenjske lige. Vertigos Planina je po lanski uvrstitvi iz 2. GKL v 1. GKL že v krstni sezoni osvojila naslov prvaka.

Pred vami je - Slovenska košarka!

Spoštovani ljubitelji in ljubiteljice košarke!

Pred vami je nov projekt zaljubljencev v košarko. Projekt Slovenska košarka. Upam, da nas boste redno in z veseljem prebirali. Obljubimo vam lahko, da bomo dnevno ponujali informacije o košarki – ne o kakršnikoli košarki, ampak slovenski košarki!

 

Ovnik kralj Kletke strahu 2010

V soboto, 11. septembra, se je na Prešernovem trgu odvijala četrta kletka strahu. Letos je bil generalni sponzor Kletke strahu Intersport. Letošnji kralj ulice je postal Gašper Ovnik, ki je še enkrat več dokazal, da je pravi bojevnik v igri 1:1.

Iskalnik