Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Šolska košarkarska liga 2010/11

Logo-sklV sredo, 29. septembra, bo v Pivki uradna otvoritev ŠKL sezone 2010/2011. Ob 12.00 bo pričetek otvoritve, ki jo bo poleg košarkarske tekme spremljal še zabavni program in veliko novosti.

V GKL znane vse ekipe, ki napredujejo

GKLbarvV preteklem tednu se je dokončno zaključilo tekmovanje v Gorenjski košarkarski ligi 2010. Kdo je bil zmagovalec lige, smo vam že sporočili, tokrat pa vam sporočamo rezultate kvalifikacij za ligo višje.

Končan 3. krog pokala Spar

Včeraj je bilo odigranih večina povratnih tekem 3. kroga pokala Spar. Kljub nekaj presenetljivim porazom pa razen Plame Pur, ki je ugnala Triglav, ni presenečenj med ekipami, ki napredujejo v 4. krog. Izpostavili bi lahko še nemoč Kraškega zidarja na povratni tekmi v Šenčurju. V naslednjih dneh sledi podrobnejše poročilo s strelci, poteki tekem in izjavami trenerjev.

Majkič si je našel ambiciozno sredino

Miro Majkič je bil v lanski sezoni kljub le 24 letom članski trener Triglava v 1.B SKL, v tej sezoni pa bo vodil zamejsko ekipo Koš iz Celovca, ki ima velike cilje. Triglava ni popolnoma zapustil, saj bo še naprej deloval na področju mlajših kategorij.

Odigrane prve tekme 3. kroga pokala

Končane so prve tekme 3. kroga pokala Spar. Tesnih tekem praktično ni bilo, razen pričakovano na tekmi med 1.B ligašema Kraškim zidarjem in Šenčurjem. Povratne tekme bodo odigrane danes, v ponedeljek, 20. septembra in jutri, v torek, 21. septembra.

Potekel rok za registracije igralcev v 1. in 2. SKL

V torek je potekel rok za registriranje igralcev, ki bodo v letošnji sezoni nastopali med člani v 1. A, 1. B in 2. SKL. Nekaj klubov je tudi letos zamudilo rok, o posledicah za te klube pa smo se pogovarjali z g. Borisom Majerjem, članom registracijske komisije ter komisarjem vseh članskih tekmovanj.

Več člankov...

Iskalnik