Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Nagradna igra: Vstopnica za vse tekme Lige Telemach!

Za vas, zveste bralce, smo pripravili nagradno igro! Nagradna je mikavna - zmagovalka je dobila eno sezonsko vstopnico za vse tekme vseh klubov v Ligi Telemach. Pravilni odgovor na vprašanje: "Od katerega leta je podjetje Telemach sponzor 1. A SKL?", nam je poslala Anja Mihelič.

Opravljen žreb 5. kroga Pokala Spar

Včeraj so na sedežu KZS izžrebali pare 5. kroga pokala Špar. V tem krogu bodo prvič nastopili tudi prvoligaši, najbolj zanimiv pa bo prvoligaški dvoboj med Slovanom in LTH Castom. Prve tekme bodo na sporedu 19. oktobra, povratne pa sledijo 9. novembra.

ŠKL: 2. igralni teden

sklV preteklem tednu so ŠKL-jevci odigrali prve tekme v novi sezoni. Na ubodnih dvobojih so zmago v večini slavili domačini, med srednješolci so bile razlike izredno visoke. Oglejte si rezultate preteklega tedna in najave prihajajočega.

V 5. krog še Radovljica in Plama Pur

Včeraj sta bili odigrani še zadnji tekmi 4. kroga pokala Spar. Radovljica še drugič ni imela težav s Pivko, v Ajdovščini pa so tokrat zmagali domači, a je bila prva zmaga Plame Pur višja, zato napredujejo oni. Napredujejo še Hrastnik, Janče, Dravograd, Postojna in Splošna plovba.

ŠKL: Zmage ostale doma

Po otvoritvenem spektaklu v Pivki so bile danes na sporedu prve tekme prvega kroga ligaškega dela. Odigrane so bile tri tekme, na vseh pa so zmage ostale doma. Nič kaj gostoljubni niso bili košarkarji Šolskega centra Novo mesto, saj so tekmece iz Gimnazije Kočevje ugnali s 135:46.

Splošna plovba nadigrala Šenčur

Včeraj zvečer se je odigralo 5 povratnih tekem 4. kroga pokala Spar. Hrastnik tudi drugič ni imel težav s Podčetrtkom, Janče in Dravograd sta v drugo visoko zmagala, Postojna je po presenetljivem porazu tokrat premagala Kolpo, Portorožani pa so po prvi izenačeni tekmi s kar 27 točkami premagali Šenčur.

Več člankov...

Iskalnik