Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

ŠKL: 2. igralni teden

sklV preteklem tednu so ŠKL-jevci odigrali prve tekme v novi sezoni. Na ubodnih dvobojih so zmago v večini slavili domačini, med srednješolci so bile razlike izredno visoke. Oglejte si rezultate preteklega tedna in najave prihajajočega.

V 5. krog še Radovljica in Plama Pur

Včeraj sta bili odigrani še zadnji tekmi 4. kroga pokala Spar. Radovljica še drugič ni imela težav s Pivko, v Ajdovščini pa so tokrat zmagali domači, a je bila prva zmaga Plame Pur višja, zato napredujejo oni. Napredujejo še Hrastnik, Janče, Dravograd, Postojna in Splošna plovba.

ŠKL: Zmage ostale doma

Po otvoritvenem spektaklu v Pivki so bile danes na sporedu prve tekme prvega kroga ligaškega dela. Odigrane so bile tri tekme, na vseh pa so zmage ostale doma. Nič kaj gostoljubni niso bili košarkarji Šolskega centra Novo mesto, saj so tekmece iz Gimnazije Kočevje ugnali s 135:46.

Splošna plovba nadigrala Šenčur

Včeraj zvečer se je odigralo 5 povratnih tekem 4. kroga pokala Spar. Hrastnik tudi drugič ni imel težav s Podčetrtkom, Janče in Dravograd sta v drugo visoko zmagala, Postojna je po presenetljivem porazu tokrat premagala Kolpo, Portorožani pa so po prvi izenačeni tekmi s kar 27 točkami premagali Šenčur.

Odigran drugi krog Topliške lige

Končan je drugi krog Topliške lige, postregel je z dokaj nervozno igro večine ekip, kar je razvidno iz priloženih rezultatov, je pa to verjetno posledica trgatve.

Pokal: Remi v Šenčurju, Kolpa presenetila Postojno

Včeraj zvečer so se odigrale še tri prve tekme 4. kroga pokala Spar. Radovljica ni imela težav s Pivko. V Šenčurju je gostoval Portorož, ki je po 3. četrtini vodil za 11 točk, na koncu pa so domači iztržili remi. Kolpa je v gosteh za eno točko premagala še nauigrano Postojno. Povratne tekme so čez teden dni.

Več člankov...

Iskalnik