Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Pokal SPAR: Parklji v podaljšku boljši od Radovljice

Parklji so si kot zadnji zagotovili pot v šesti krog Pokala SPAR, saj so v podaljšku premagali Radovljico (6:10). Dodatnih pet minut bi sicer moralo biti odigranih že 10. novembra, a je prišlo do hude napake. Zadnjih pet minut petega kroga je bilo tako odigranih danes, in sicer v Radovljici.

ŠKL:Na košarkarskih igriščih nič novega

Logo-skl

Najbolj mirno se je teden razpletel po koši, saj so favoriti pričakovano prišli do prepričljivih zmag.  Najbolj napeto je bilo tako na osnovnošolskem obračunu med osnovnima šolama Srečka Kosovela Sežana in Notranjski odred Cerknica.

Pokal Spar: Parklji in Radovljica bodo odigrali še 5 minut

Precej zanimiva stvar se je zgodila na včerajšni povratni tekmi 5. kroga pokala Spar med Radovljico in Parklji. Na prvi tekmi so Parklji zmagali s 4 točkami razlike, na drugi pa jim je Radovljica vrnila za poraz, zmagala je - s štirimi točkami razlike. Igrati bi se mroal podaljšek, ki bi odločil ekipo, ki napreduje, a so akterji tekme na to pozabili. Zato se bodo predvidoma 16. novembra igralci v Radovljici pomerili še enkrat, odigrali pa bodo le podaljšek.

Znani udeleženci 6. kroga P. Spar

Odigrane so bile povratne tekme 5. kroga Pokala Spar, predzadnjega dejanja pred finalnim turnirjem. Za zadnje štiri vstopnice se bodo borili Maribor, Zlatorog, Elektra Šoštanj, Hrastnik Zasavje, Geoplin Slovan, Splošna plovba Portorož, Hopsi Polzela ter Parklji ali Avantgard Radovljica (povratno srečanje bo na sporedu v sredo, 10. novembra, ob 17.30).

Začetek Prekmurske košarkarske lige

pklMinuli vikend se je začela Pomurska košarkarska liga, v kateri letos nastopa 9 ekip (dve več kot lani), tako da bo odigranih 18 krogov. Zaključek bo 16. aprila z zaključnim turnirjem najboljše četverice v Ljutomerju. Liga ima tudi svojo spletno stran: www.pkl.si.

ŠKL: 5. igralni teden

Logo-sklPo končanih šolskih počitnicah so v prvem tednu na parket stopili le osnovnošolci in osnovnošolke. Na tekmi v Šoštanju so zmago slavili domači učenci, kjer so visoko ugnali sovrstnike iz OŠ Majšperk.

Več člankov...

Iskalnik