Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Za ljubljanskimi študenti že trije igralni tedni

SUPRA_UKLV ljubljanski SUPRA Univerzitetni košarkarski ligi letos tekmuje 17 moških ter 8 ženskih ekip. Moški so razdeljeni v 4 skupine, ženske pa v dve. Vsak teden se odigrajo štiri tekme. Prvi trije igralni tedni so se že odvili, moški so odigrali celoten prvi krog ter štiri tekme drugega. Več o sistemu tekmovanja, rezultatih in ostalem pa izveste na www.unisport.si.

Pokal SPAR: Bolj na tesno zgolj na Kodeljevem

Štiri moštva so po prvih tekmah šestega kroga Pokala SPAR nekoliko bližje uvrstitvi na zaključni turnir tekmovanja. Tja so sicer že uvrščene ekipe Union Olimpije, Heliosa iz Domžal, Krke in Šentjurja. Po povratnih srečanjih pa bo znano katere od osmih ekip so si zagotovile vozovnico za finalni turnir tekmovanja. Ta bo potekal med 10. in 13. februarjem.

ŠKL: 7. igralni teden

Logo-sklV sedmem tednu šolske košarkarske lige je bilo na sporedu kar enajst obračunov. V Murski Soboti so lahko ljubitelji košarke spremljali kar dva podaljška. Kranjski primat pa so trenutno prevzeli dijaki in dijakinje ESIC-a.

PKL: Prvaki začeli s porazom

pklMinuli vikend se je z 2. krogom nadaljevala Pomurska košarkarska liga. Prvič letos so nastopili tudi lanskoletni prvaki iz Gornjih Petrovcev, ki pa so doma morali priznati premoč KD Soboti. Zmagali so še PŠK Ljutomer 2, SBK Gornja Radgona in PŠK Ljutomer 1. KK GMT Beltinci so bili prosti.

V Kopru začeli s študentsko ligo

V ponedeljek 8. 10. 2010 so v Kopru pričeli z Univerzitetno košarkarsko ligo Univerzitetne športne zveze Primorske. V ligi bo letos sodelovalo 6 ekip, lahko pa si obetamo zanimivo tekmovanje, saj so ekipe zelo izenačene in dobro uigrane. V vsakem krogu boo moč spremljati dve tekmi, igralni čas je 4x7 minut Uvodna dva kroga lige sta bila že odigrana.

Vabilo na Sončkov dan

ŠD Sonček ima vsako drugo nedeljo v veselem decembru (tokrat 12. december) svoj dan – Sončkov dan, ki je bil prvič organiziran že leta 1997 in katerega glavna zadeva je košarkarski festival za najmlajše. Na lanskem spektaklu je sodelovalo preko 100 ekip iz desetih držav, med njimi tudi mladi asi Benettona, OKK Beograda, Cibone, Union Olimpije in drugih.

Več člankov...

Iskalnik