Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Pokal: Elektra in Parklji s težavo prek 1.B ligašev

Včeraj je bilo odigranih 5 tekem 5. kroga pokala Spar. Maribor je šele v zadni četrtini strl drugoligaša Janče, Zlatorog ni imel težav z Litijo, Hopsi pa ne s Plamo Pur. Drugače je bilo v Šoštanju, kjer je Elektra proti Rogaški po trdem boju zmagala le s štirimi točkami prednosti. Podobno je bilo v Ljubljani, kjer so se Parklji namučili z Radovljico.

ŠKL: 3. igralni teden

sklNa srednješolskih tekmah ŠKL košarke je bilo najbolj napeto in razburljivo v Mariboru in Postojni. Obakrat sta se tesnih zmag razveselili gostujoči ekipi. Na II. gimnaziji Maribor so bile srečnejše in spretnejše dijakinje Gimnazije Murska Sobota ter zmagale s 57:55, veliki met pa je v Postojni uspel Koprčanom.

Končan redni del Topliške lige

topliska_liga1Tretji krog Topliške lige, ki je hkrati zadnji krog predtekmovanja, ni postregel z večjimi presenečenji. To nedeljo, 17. oktobra, bodo na sporedu prve tekme končnice, v nedeljo 24. oktobra pa se bodo odigrale tekme za končna mesta. V polfinalu sta prvi dve ekipi iz obeh skupin, prvouvrščena igra proti drugouvrščeni. Podobno se igra za mesta od 5 do 8.

Nagradna igra: Vstopnica za vse tekme Lige Telemach!

Za vas, zveste bralce, smo pripravili nagradno igro! Nagradna je mikavna - zmagovalka je dobila eno sezonsko vstopnico za vse tekme vseh klubov v Ligi Telemach. Pravilni odgovor na vprašanje: "Od katerega leta je podjetje Telemach sponzor 1. A SKL?", nam je poslala Anja Mihelič.

Opravljen žreb 5. kroga Pokala Spar

Včeraj so na sedežu KZS izžrebali pare 5. kroga pokala Špar. V tem krogu bodo prvič nastopili tudi prvoligaši, najbolj zanimiv pa bo prvoligaški dvoboj med Slovanom in LTH Castom. Prve tekme bodo na sporedu 19. oktobra, povratne pa sledijo 9. novembra.

ŠKL: 2. igralni teden

sklV preteklem tednu so ŠKL-jevci odigrali prve tekme v novi sezoni. Na ubodnih dvobojih so zmago v večini slavili domačini, med srednješolci so bile razlike izredno visoke. Oglejte si rezultate preteklega tedna in najave prihajajočega.

Več člankov...

Iskalnik