Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Pokal: Remi v Šenčurju, Kolpa presenetila Postojno

Včeraj zvečer so se odigrale še tri prve tekme 4. kroga pokala Spar. Radovljica ni imela težav s Pivko. V Šenčurju je gostoval Portorož, ki je po 3. četrtini vodil za 11 točk, na koncu pa so domači iztržili remi. Kolpa je v gosteh za eno točko premagala še nauigrano Postojno. Povratne tekme so čez teden dni.

Košarkarski uvod v sezono pripadel Pivki

Otvoritveno tekmo 16. sezone ŠKL je gostila Osnovna šola Pivka. Domačim košarkarjem in košarkaricam so na drugi strani igrišča stali učenci in učenke Osnovne šole Srečka Kosovela iz Sežane.

Spletna stran ŠKL bolj pregledna in dostopna

Ekipa šolske košarkarske lige se je odločila, da bo pred novo sezono prenovila uradno spletno stran skl.si. Novo stran si lahko ogledate od danes naprej, saj so za odprtje izbrali ravno prvi dan nove sezone ŠKL-ja.

 

Začela se je Topliška liga

topliska_liga3Topliška liga se odvija letos drugič, gre za rekreativno ligo v košarki v kateri sodelujejo ekipe iz Dolenjske pa tudi širše, letos sta udeleženi celo dve ekipi iz Ljubljane in okolice. Ligo organizira ŠD Šmarješke Toplice in se odvija v telovadnici OŠ Šmarjeta v občini Šmarješke Toplice vsako nedeljo od 9.00-13.00, trajala pa bo do 24. oktobra.

Znane skupine 16. sezone ŠKL

Logo-sklŠKL za dijake in dijakinje se začne 5. oktobra, ko bo na sporedu prvi ligaški krog. Osnovnošolci pa bodo svoje košarkarsko znanje pokazali že 29. septembra na uvodni tekmi med Pivko in Sežano.

Šolska košarkarska liga 2010/11

Logo-sklV sredo, 29. septembra, bo v Pivki uradna otvoritev ŠKL sezone 2010/2011. Ob 12.00 bo pričetek otvoritve, ki jo bo poleg košarkarske tekme spremljal še zabavni program in veliko novosti.

Več člankov...

Iskalnik