Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Supra UKL: Odigrane prve ženske tekme

SUPRA_UKLV ponedeljek smo si v dvorani Srednje zdravstvene šole lahko ogledali tudi prve ženske tekme Supra UKL. Ekonomska fakulteta je z veliko prednostjo slavila proti ekipi Pravne fakultete, Biotehnična fakulteta pa nad Fakulteto za upravo. Naslednji teden nas pri moškem delu Supra UKL čakajo tekme 4. kroga skupine A, pri ženskah pa 1. krog skupine B.

Primorska UKL: FAMNIT ohranja vodstvo

uklV petem krogu Univerzitetne košarkarske lige primorskih študentov se je FAMNIT po porazu proti ekipi Fakultete za pomorstvo in promet hitro pobral z visoko zmago nad ekipo Fakultete za humanistične študije. Na drugi strani Fakulteta za pomorstvo in promet nadaljuje z nizom nepremaganosti.

PKL: En tesen in trije visoki rezultati

pklMinuli vikend se je odigral 5. krog Pomurske košarakrske lige. najbolj zanimivo je bilo v Beltincih, kjer so domači za dve točki ugnali Gornjo Radgono. Na ostalih treh tekmah so bil irezultati visoki, zmagali pa so Paloma Sladki Vrh, Ljutomer 1 in Ljutomer 2. Več na www.pkl.si.

Pokal: Znani vsi udeleženci fin. turnirja

Po današnjih povratnih tekmah 6. kroga Pokala Spar je jasno katerih osem ekip se bo februarja borilo za naslov prvaka te sezone. Krki, Unionu Olimpiji, Heliosu Domžalami ter Šentjurju se bodo v boju pridružili Hopsi Polzela, Geoplin Slovan, Zlatorog in Elektra Šoštanj. Finalni turnir bo na sporedu od 10. do 13. februarja, prireditelj pa bo znan v kratkem.

ŠKL: Deveti teden

Logo-sklPrvi uspeh v letošnji sezoni so pod koši dočakali košarkarji Gimnazije Jesenice. V gorenjskem obračunu so na domačem parketu gostili simpatične goste iz Naklega. Boljši so bili od prve do zadnje minute in zasluženo vknjižili prvi par točk.

Primorska UKL: Zmagi Portorožanov

V četrtem krogu Univerzitetne košarkarske lige UP, smo videli zmagi Portorožanov. Na prvem srečanju med ekipama Fakultete za turistične študije – Turistice in Fakultete za humanistične študije, smo videli zmago Turistov. Drugo Portoroško zmago pa je priigrala ekipa Fakultete za pomorstvo in promet proti ekipi FAMNIT-a.

Več člankov...

Iskalnik