Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Glasujte za prvi peterki DSMK 2010

Kot vsako leto boste lahko tudi tokrat ljubitelji košarke sami izbrali prvi peterki članske tekme Dneva slovenske moške košarke, ki bo na sporedu 2. januarja 2011, ob 19.00. Po mnogih letih bomo spet lahko gledali obračun domačih in tujcev, ki so se do zdaj pomerili sedemkrat, štirikrat so bili uspešnejši domači, dvakrat tujci, enkrat pa je bil rezultat izenačen.

Glasujte za Dragića in Baričevo!

Mednarodna evropska košarkarska zveza FIBA Europe je objavila glasovanje za najboljše košarkarje leta 2010, med katerimi sta se znašla tudi dva Slovenca - Goran Dragić (glasovanje za naj igralca) in Nika Barič (za naj mlado igralko). Glasovanje bo potekalo do 31. januarja 2011, ko bo na sporedu tudi žreb za evropsko prvenstvo 2011 v Litvi, rezultati pa bodo znani nekaj dni kasneje.

Dan moške košarke 2010 v Stožicah!

Prvič po letu 2003 se moški košarkarski praznik spet seli v Ljubljano, kjer bo tokrat še nekajkrat bolj spektakularno. Najboljše košarkarje Slovenije in tujine, ki igrajo v Ligi Telemach, ter najperspektivnejše igralce mlajših kategorij bo namreč gostila najboljša in največja dvorana v domovini - dvorana Stožice, v kateri bomo v nedeljo, 2. januarja 2011, poskušali podreti rekord po obiskanosti Dneva slovenske moške košarke.

Supra UKL: Odigrane prve ženske tekme

SUPRA_UKLV ponedeljek smo si v dvorani Srednje zdravstvene šole lahko ogledali tudi prve ženske tekme Supra UKL. Ekonomska fakulteta je z veliko prednostjo slavila proti ekipi Pravne fakultete, Biotehnična fakulteta pa nad Fakulteto za upravo. Naslednji teden nas pri moškem delu Supra UKL čakajo tekme 4. kroga skupine A, pri ženskah pa 1. krog skupine B.

Primorska UKL: FAMNIT ohranja vodstvo

uklV petem krogu Univerzitetne košarkarske lige primorskih študentov se je FAMNIT po porazu proti ekipi Fakultete za pomorstvo in promet hitro pobral z visoko zmago nad ekipo Fakultete za humanistične študije. Na drugi strani Fakulteta za pomorstvo in promet nadaljuje z nizom nepremaganosti.

PKL: En tesen in trije visoki rezultati

pklMinuli vikend se je odigral 5. krog Pomurske košarakrske lige. najbolj zanimivo je bilo v Beltincih, kjer so domači za dve točki ugnali Gornjo Radgono. Na ostalih treh tekmah so bil irezultati visoki, zmagali pa so Paloma Sladki Vrh, Ljutomer 1 in Ljutomer 2. Več na www.pkl.si.

Več člankov...

Iskalnik