Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Supra UKL: Naslednji teden prve ženske tekme

SUPRA_UKLTa ponedeljek smo si lahko v Supra UKL ogledali tekme 2. kroga skupine C in D. S tem so bile odigrane vse tekme 2. kroga. Naslednji teden pa se začne tudi ženski del tekmovanja, v katerem se bodo v prvih tekmah med seboj pomerile študentke Ekonomske in Pravne fakultete ter študentke Biotehnične fakultete in Fakultete za upravo.

Primorska UKL: FAMNIT prevzel vodstvo

Tako kot v Ljubljani so tretji igralni teden v svoji univerzitetni ligi imeli tudi njihovi kolegi v Kopru. Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije (FAMNIT) je dosegla drugo zmago, medtem ko so bili Veterani Turistice že tretjič poraženi.

PKL: Tesna tekma v Beltincih

pklV Pomurski košarkarski ligi je bil odigran nepopoln tretji krog. Najbolj tesna tekma je bila v Beltincih, kjer so domači izgubili proti Palomi. PŠK Ljutomer 2 niso imeli težav z novinci iz Svete Ane, Lendavčani pa ne z Gornjimi Petrovci. Tekma med PŠK Ljutomer 1 in Gornjo Radgono je prestavljena.

Za ljubljanskimi študenti že trije igralni tedni

SUPRA_UKLV ljubljanski SUPRA Univerzitetni košarkarski ligi letos tekmuje 17 moških ter 8 ženskih ekip. Moški so razdeljeni v 4 skupine, ženske pa v dve. Vsak teden se odigrajo štiri tekme. Prvi trije igralni tedni so se že odvili, moški so odigrali celoten prvi krog ter štiri tekme drugega. Več o sistemu tekmovanja, rezultatih in ostalem pa izveste na www.unisport.si.

Pokal SPAR: Bolj na tesno zgolj na Kodeljevem

Štiri moštva so po prvih tekmah šestega kroga Pokala SPAR nekoliko bližje uvrstitvi na zaključni turnir tekmovanja. Tja so sicer že uvrščene ekipe Union Olimpije, Heliosa iz Domžal, Krke in Šentjurja. Po povratnih srečanjih pa bo znano katere od osmih ekip so si zagotovile vozovnico za finalni turnir tekmovanja. Ta bo potekal med 10. in 13. februarjem.

ŠKL: 7. igralni teden

Logo-sklV sedmem tednu šolske košarkarske lige je bilo na sporedu kar enajst obračunov. V Murski Soboti so lahko ljubitelji košarke spremljali kar dva podaljška. Kranjski primat pa so trenutno prevzeli dijaki in dijakinje ESIC-a.

Več člankov...

Iskalnik