Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Supra UKL: Zadnje tekme letos

SUPRA_UKLV ponedeljek so bile odigrane zadnje košarkarske tekme letošnjega leta v ljubljanski Univerziteni ligi.  Ogledali smo si lahko tekme 3. kroga skupine B moškega dela Supra UKL in 2. krog skupine A pri ženskah.  Veterinarji so nam znova pokazali borbeni duh, njihovi navijači pa ostajajo njihov šesti igralec!

PKL: Odigran 7, krog

pklV Pomurski košarkarski ligi so odigrali 7. krog, na vseh treh tekmah so zmagovalci dosegli precej prepričljive zmage. Sobočani so zmagali v Beltincih, Lendavčani v Ljutomeru, Paloma pa je bila doma v Sladkem Vrhu uspešnejša od Gornjih Petrovcev. Več na www.pkl.si.

Legende, ki bodo navdušile Stožice

Na košarkarskem prazniku, drugi dan novega leta, se bodo predstavili tudi tisti, za katere smo navijali v prvem desetletju samostojne države. Na tekmi legend Slovenija 90 - 99 bodo na parketu dvorane v Stožicah nastopili košarkarji, ki so tvorili slovenske reprezentance, igrali v slovenskih klubih in se udeleževali Dnevov slovenske moške košarke.

Primorska UKL: FPP prevzel vodstvo na lestvici

uklFakulteta za pomorstvo in promet je s 4. zaporedno zmago prevzela vodstvo na lestvici primorske Univerzitetne košarkarske lige in je edina ekipa s polnim izkupičkom, ta teden so premagali Veterane Turistice. Na drugi tekmi  pa so študenti fakultete za management premagali tiste s Turistice.

Supra UKL: Naslednji teden zadnje tekme letošnjega leta

SUPRA_UKL

 

Včeraj so bile odigrane prve tekme 4. kroga Supra UKL pri moških in 1.krog skupine B pri ženskah. V moškem delu tekmovanja je, zaradi premajhnega števila igralcev, tekma med »naravoslovci« in »kemiki« brez igre pripadala slednjim.

Glasujte za prvi peterki DSMK 2010

Kot vsako leto boste lahko tudi tokrat ljubitelji košarke sami izbrali prvi peterki članske tekme Dneva slovenske moške košarke, ki bo na sporedu 2. januarja 2011, ob 19.00. Po mnogih letih bomo spet lahko gledali obračun domačih in tujcev, ki so se do zdaj pomerili sedemkrat, štirikrat so bili uspešnejši domači, dvakrat tujci, enkrat pa je bil rezultat izenačen.

Več člankov...

Iskalnik