Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

FOTO+VIDEO: Aktualni prvaki ostali brez finala

Za naslov druge sezone Košarkarske rekreativne lige Zasavje se bosta borili ekipi Mair Team iz Zagorja in Oskar Trbovlje. V polfinalu so Zagorjani namreč ugnali aktualne prvake Barbare, Trboveljčani pa so premagali laške Šajspoh Rangerse.

FOTO: Kranjčani okronani za najboljše rekreativce

V Kranju se je v soboto odvil zaključni turnir rekreativne košarkarske lige K40. Prvaki krstne sezone so postali igralci kranjskega Teama K40, ki so v finalu ugnali favorizirani Ihan.

Kranj bo gostil nov razburljiv zaključni turnir

V rekreativni košarkarski ligi K40 je vse pripravljeno za začetek zaključnega turnirja. Finalni dan krstne sezone se bo odvil to soboto na Gimnaziji Franceta Prešerna v Kranju, kjer bomo spremljali napeti tekmi za tretje in prvo mesto.

FOTO+VIDEO: V polfinalu tudi Laščani in Hrastničani

V Košarkarski rekreativni ligi Zasavje smo v drugih dveh četrtfinalnih parih dobili zadnja polfinalista. V boju za naslov prvaka so ostali laški Šajspoh Rangersi in hrastniški Barbari.

Ihančani in Kranjčani v velikem finalu

V rekreativni košarkarski ligi K40 smo dobili oba finalista. Za naslov prvaka krstne sezone tekmovanja se bodo udarili igralci Ihana in Teama K40 iz Kranja.

VIDEO: Zagorjani in Trboveljčani že v polfinalu

Prvi teden četrtfinala Košarkarske rekreativne lige Zasavje je potekal po pričakovanjih, saj sta se prva nosilca končnice brez večjih težav uvrstila v polfinale.

Več člankov...

Iskalnik