Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Med tremi laškimi ekipami uspešni le Veterani Zlatoroga

Košarkarska rekreativna liga Zasavje je po štirinajstdnevnem premoru znova v akciji. V 16. tekmovalnem tednu smo spremljali tri zanimive obračune, na katerih je Laško predstavljalo prav toliko ekip.

Ilirija do prve zmage v ligi za prvaka

V rekreativni košarkarski ligi K40 je do konca lige za obstanek in lige za prvaka ostalo le še skupno 11 tekem, zato je vse manj ugibanj o tem, katere štiri ekipe bodo napredovale v polfinale in kateri dve ekipi si bosta izborili obstanek.

VIDEO: Ihan korak bližje polfinalu, Ilirija še naprej brez zmage

V rekreativni košarkarski ligi K40 z vsakim naslednjim krogom postaja bolj jasno, katere štiri ekipe bodo boj za naslov prvaka nadaljevale v polfinalu.

VIDEO: Hrastničani blizu osvojitve najboljšega izhodišča po rednem delu

Tekme v Košarkarski rekreativni ligi Zasavje postajajo vse bolj napete, saj si v iztekajočem rednem delu še niti ena od enajstih sodelujočih ekip ni zagotovila končnega položaja.

VIDEO: Cerkničani ugnali prvake, Ihančani skočili na 2. mesto

V zimski rekreativni košarkarski ligi K40 so bile prejšnji teden na sporedu nove tekme v ligi za prvaka in ligi za obstanek. V ligi za prvaka so se pomerili Ihan in Kranjska Gora ter Cerknica in Adecco Kranj, v ligi za obstanek pa Sotočje in Kings Ljubljana.

Gorenjci drvijo obstanku naproti

V rekreativni košarkarski ligi K40 se štiri ekipe krčevito borijo za obstanek v ligi. Po prvih štirih tekmah se v najboljšem položaju nahajata Komenda Bobcats in Kings Ljubljana.

Več člankov...

Iskalnik