Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Zasavci želijo tekmovati z 12 ekipami

Košarkarska rekreativna liga Zasavje z vsakim letom bolj pridobiva na veljavi, zato se čedalje več ekip odloča za sodelovanje z njo. V njeni tretji sezoni bo tako, kot vse kaže, tekmovalo že kar dvanajst ekip, če se v ligi želite preizkusiti tudi vi in vaša ekipa, pa lahko že v sredo oddate svojo prijavo.

Velik uspeh nogometašev navdušil tudi košarkarsko javnost

Nogometni klub Maribor je sinoči dosegel tak uspeh, da je o njem vredno pisati tudi na straneh košarkarskega portala. Z domačo zmago nad izraelskim Hapoelom iz Beršebe (1:0) so se Mariborčani vrnili v elitno Ligo prvakov, kjer so igrali že v sezonah 1999/00 in 2014/15, njihovega uspeha pa so se razveselili tudi številni akterji in akterke slovenske košarke.

Zmajčice bodo prevetrile zasedbo

Priljubljena plesna skupina Zmajčice, ki letos praznuje že 20. obletnico obstoja, išče nove moči. Vsa dekleta, ki rada plešete, potujete in se ob tem še zabavate, ste vabljena, da se jim pridružite.

VIDEO: Slovenija iz Turčije s 6. mestom

Slovenska košarkarska reprezentanca gluhih in gluhonemih je v turškem Samsunu končala z nastopi na 23. olimpijadi gluhih in gluhonemih. Tretjega žlahtnega odličja ji ni uspelo osvojiti, saj je na koncu pristala na 6. mestu.

Miha Zupan z ekipo po olimpijsko medaljo

Slovenska košarkarska reprezentanca gluhih in gluhonemih je srečno prispela v turški Samsun, kjer bo danes začela z nastopi na 23. olimpijadi gluhih in gluhonemih.

FOTO: Rupnik, Nikolić in Blažič se intenzivno pripravljajo na reprezentančne priprave

Kandidati za člansko reprezentanco Luka Rupnik, Aleksej Nikolić in Jaka Blažič dober teden pred začetkom priprav na evropsko prvenstvo ne lenarijo pod palmino senco, temveč že garajo in stopnjujejo svojo igralsko formo.

Več člankov...

Iskalnik