Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Aktualni finalisti izkoristili lanske izkušnje

Po nestrpnem pričakovanju se je končnica Košarkarske rekreativne lige Zasavje končno začela! V boj za naslov prvaka se je spustilo osem najuspešnejših ekip rednega dela, prvi dve mesti v polfinalu pa sta zasedla branilec naslova Oskar Trbovlje in podprvak Mair Team.

VIDEO: V polfinale Cerkničani, Ljubljančani, Ihančani in Kranjčani

V rekreativni košarkarski ligi K40 so po 6. kolu lige za prvaka postala znana imena vseh štirih polfinalistov, do konca lige za obstanek pa so ostale le še tri tekme.

VIDEO: V končnico bodo z najboljšega položaja vstopili Hrastničani

V Košarkarski rekreativni ligi Zasavje se je z 19. tekmovalnim tednom iztekel redni del tekmovanja, boj za naslov prvaka pa bo nadaljevalo osem najuspešnejših ekip.

VIDEO: Ilirija ohranila upe po preboju v polfinale

Do konca drugega dela rekreativne košarkarske lige K40 je ostalo le še sedem tekem, tri ekipe pa že lahko kujejo ambiciozne načrte za prihodnost.

VIDEO: V predzadnjem kolu nobena razlika ni presegla meje 4 točk

V Košarkarski rekreativni ligi Zasavje so pod streho pospravili predzadnji krog rednega dela, ki se bo končal v tekočem tednu.

Znanih že vseh osem četrtfinalistov

Po 17. tekmovalnem tednu Košarkarske rekreativne lige Zasavje se končna lestvica rednega dela počasi razkriva. Prva tri mesta so že oddana, boj za četrto, peto, šesto, sedmo in osmo mesto pa je še povsem odprt.

Več člankov...

Iskalnik