Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

FOTO: Podčetrtčani združili košarko in drsanje

V Podčetrtku v iztekajočih dneh leta 2016 ne manjka kulturno - zabavnih prireditev. Te dni je najbolj živahno pri krajevnem drsališču, ki je v nedeljo slovesno otvoritev doživel tudi ob podpori košarkarskega kluba Terme Olimia Podčetrtek.

FOTO: Brez poraza samo še Trboveljčani

Sedmi tekmovalni teden Košarkarske rekreativne lige Zasavje je bil v znamenju lokalnega derbija med ekipama Oskar Trbovlje in Mair Team iz Zagorja, do sedaj še edinima, ki nista poznali poraza.

Niz nepremagljivosti podaljšali z najvišjo zmago v sezoni

Rekreativni košarkarji zimske lige K40 so uspešno sklenili 6. krog tekmovanja. V njem smo spremljali zanimiva dvoboja med Kranjsko Goro in Klubom radovljiških študentov ter Ihanom in Spartansi.

Olimpija želi obdariti več kot 1000 otrok

Košarkarski klub Union Olimpija v okviru družbeno odgovornega projekta Zmajevo Srce že četrto leto sodeluje z različnimi partnerji pri zbiranju decembrskih daril za otroke iz socialno šibkejših družin.

V Ljubljani vabijo na tečaj za nove košarkarske sodnike in sodnice

Društvo košarkarskih sodnikov Ljubljana vabi vse fante in dekleta, ki imate željo postati košarkarski sodnik ali sodnica, da se udeležite tečaja, s katerim boste pridobili sodniško licenco. 

Lipko popestril Specialno olimpiado Slovenije

Druga Osnovna šola Žalec je v soboto gostila še zadnji košarkarski dogodek Specialne olimpiade Slovenije v tem koledarskem letu. Športniki in športnice so se srečali na državnem turnirju v ekipnih elementih košarke.

Več člankov...

Iskalnik