Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Zmajčice bodo prevetrile zasedbo

Priljubljena plesna skupina Zmajčice, ki letos praznuje že 20. obletnico obstoja, išče nove moči. Vsa dekleta, ki rada plešete, potujete in se ob tem še zabavate, ste vabljena, da se jim pridružite.

VIDEO: Slovenija iz Turčije s 6. mestom

Slovenska košarkarska reprezentanca gluhih in gluhonemih je v turškem Samsunu končala z nastopi na 23. olimpijadi gluhih in gluhonemih. Tretjega žlahtnega odličja ji ni uspelo osvojiti, saj je na koncu pristala na 6. mestu.

Miha Zupan z ekipo po olimpijsko medaljo

Slovenska košarkarska reprezentanca gluhih in gluhonemih je srečno prispela v turški Samsun, kjer bo danes začela z nastopi na 23. olimpijadi gluhih in gluhonemih.

FOTO: Rupnik, Nikolić in Blažič se intenzivno pripravljajo na reprezentančne priprave

Kandidati za člansko reprezentanco Luka Rupnik, Aleksej Nikolić in Jaka Blažič dober teden pred začetkom priprav na evropsko prvenstvo ne lenarijo pod palmino senco, temveč že garajo in stopnjujejo svojo igralsko formo.

Slovenski veterani domov prihajajo s tremi kolajnami

V italijanski Toskani se je včeraj zaključilo svetovno prvenstvo za veterane. Slovenijo je predstavljalo deset ekip, na zmagovalni oder pa je uspelo stopiti trem zasedbam.

Horvat, Kotnik, Mirt in Hauptman znova v dresu Slovenije

Med 29. junijem in 9. julijem bo v Toskani potekalo 14. svetovno prvenstvo za veterane. V devetih moških kategorijah bo nastopilo sedem slovenskih ekip, v sedmih ženskih kategorijah pa bodo Slovenijo zastopale tri ekipe.

Več člankov...

Iskalnik