Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Slovenska košarkarska liga po poteh lige ABA

Rekreativna košarkarska liga K40 ima že po vsega dveh mesecih od zaključka druge sezone začrtane cilje za tretje tekmovalno leto, ki so vse prej kot neambiciozni.

Košarke ne bo manjkalo niti med poletjem

Portal Slovenska Košarka tudi med letošnjim poletjem medijsko podpira kar nekaj hvalevrednih projektov, ki skrbijo, da je nam ljuba igra živa in igriva tudi med mrtvo sezono.

Zlatan Ibrahimović uresničil željo Zoranu Dragiću

Švedski zvezdnik Zlatan Ibrahimović slovi po svojih nogometnih vragolijah in hudomušnih izjavah, znan pa je tudi po tem, da rad sodeluje pri humanitarnih akcijah in uresničuje skrite želje.

VIDEO: V ponovitvi finala znova uspešnejši Trboveljčani

V Košarkarski rekreativni ligi Zasavje se je minuli vikend končala izredno zanima tretja sezona. V prijetno zapolnjeni športni dvorani Osnovne šole Trbovlje je prvak drugič zapovrstjo postala ekipa Oskar Trbovlje, ki je v razburljivem finalu ugnala Mair Team.

Bo podcenjenim asom uspelo ugnati favorite?

V Košarkarski rekreativni lige Zasavje se bo v soboto odvilo zadnje dejanje letošnje sezone. V velikem finalu se bosta udarili ekipi Oskar Trbovlje in Mair Team, na tekmi za končno tretje mesto pa se bodo pomerili Veterani Zlatoroga in Barbari.

VIDEO: Ime drugega finalista znano šele po dveh podaljških

V Košarkarski rekreativni lige Zasavje sta postala znana obe finalista tretje sezone. Branilca naslova Oskar Trbovlje bo s prestola skušal izriniti lanskoletni finalist Mair Team.

Več člankov...

Iskalnik