Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Eden najboljših košarkarskih filmov bo dobil nadaljevanje

Skozi leta se je nabralo že kar nekaj dobrih filmov o košarki, ko pa začnemo obujati spomine o nepozabnih 90-ih, pa zagotovo ne moremo mimo filma Driblerja pod košem, ki bo v bližnji prihodnosti dobil nadaljevanje.

V ponovitvi finala prvaki znova uspešnejši

Po prazničnem premoru so se na parket zopet vrnili igralci Košarkarske rekreativne lige Zasavje. V 10. tekmovalnem tednu so bile odigrane tri tekme, med njimi tudi poslastica večera, katero sta pripravila lanska finalista Barbari/Vulkanizerstvo Šketako in Oskar Trbovlje.

Si želite postati košarkarski sodnik ali sodnica?

Združenje košarkarskih sodnikov Primorske bo v mesecu februarju organiziralo tečaj za košarkarske sodnike pripravnike. Začetek tečaja bo v sredo, 1. februarja, ob 18. uri na OŠ Draga Bajca v Vipavi, kjer boste prejeli tudi natančen urnik celotnega seminarja.

Bodi glasen s Harden Vol. 1!

Adidas je v sodelovanju z NBA zvezdnikom Jamesom Hardenom pred kratkim izdal prvo "signature" obutev, ki se bo imenovala Harden Vol. 1 in bo v trgovini Grosbasket na voljo od 18. januarja.

V Žalcu brezplačni turnir z bogatimi nagradami

Športno društvo Body Solution bo v soboto, 14. januarja, v središču Spodnje Savinjske doline organiziralo brezplačni turnir košarke 1 na 1.

V Domžalah osrečili tri družine v stiski

Ženski košarkarski klub Domžale se je v četrtek, 22. decembra, zbral na že tradicionalni prireditvi ob zaključku leta. Namen prireditve je vedno sproščeno praznično druženje vseh članov kluba, ki je bilo letos tudi dobrodelno.

Več člankov...

Iskalnik