Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Bo podcenjenim asom uspelo ugnati favorite?

V Košarkarski rekreativni lige Zasavje se bo v soboto odvilo zadnje dejanje letošnje sezone. V velikem finalu se bosta udarili ekipi Oskar Trbovlje in Mair Team, na tekmi za končno tretje mesto pa se bodo pomerili Veterani Zlatoroga in Barbari.

VIDEO: Ime drugega finalista znano šele po dveh podaljških

V Košarkarski rekreativni lige Zasavje sta postala znana obe finalista tretje sezone. Branilca naslova Oskar Trbovlje bo s prestola skušal izriniti lanskoletni finalist Mair Team.

FOTO+VIDEO: Cerknica v vitrino dodala novo lovoriko

Minuli vikend se je v Domžalah končala druga sezona rekreativne košarkarske lige K40, v kateri smo pozdravili nove prvake. Šampionski pokal so visoko v zrak dvignili košarkarji Cerknice, ki so v velikem finalu ugnali lanskoletne finaliste iz Ihana.

Trboveljčane od ubranitve naslova loči le še ena ovira

V Košarkarski rekreativni lige Zasavje smo ta teden dobili prvega finalista. Mesto v finalu si je še tretjič zapovrstjo priigrala ekipa Oskar Trbovlje, ki bo na zadnji tekmi tretje sezone naskakovala svoj drugi naslov prvaka.

Jaka Lakovič za resnico in dostojanstvo

V Ljubljani je v četrtek potekal nacionalni forum Glasovi za resnico in dostojanstvo, ki je v svoji prvi izvedbi obravnaval temo spolnih zlorab v športu in slovenski javnosti predstavil aktivnosti mednarodnega projekta o spolnem nasilju v športu - Voice.

Manu Ginobili nagovoril Slovence

V začetku prejšnjega tedna se je po slovenskih medijih pojavila novica o pogrešanem italijanskem študentu z imenom Davide Maran, v iskanje katerega se je zdaj vključil še argentinski košarkar Emanuel Ginobili.

Več člankov...

Iskalnik