Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Mlajše kategorije

SLO košarka na FB

facebook

Tekme mlajših selekcij do nadaljnjega odpovedane

Slovenski košarkarski klubi so bili danes dopoldne obveščeni, da se tudi ta konec tedna ne bodo začela tekmovanja mlajših selekcij pod okriljem Košarkarske zveze Slovenije.

Zamaknjen začetek tekmovanj mlajših starostnih kategorij

Po uresničenju sanj na evropskem prvenstvu v Istanbulu je čas za vrnitev v realnost slovenske klubske košarke, ki pa žal ni niti približno tako bleščeča.

Evropska košarka tudi v Slovenski Bistrici

Vrhunska košarka se ne bo igrala samo na evropskem prvenstvu. Drugi vikend meseca septembra bo namreč v Slovenski Bistrici potekal 5. mednarodni košarkarski turnir Postani Sani 2017.

Starejši pionirji v mednarodni konkurenci do 3. in 9. mesta

V Slovenj Gradcu se je v nedeljo končala tudi druga polovica 13. izvedbe Slovenia Balla, mednarodnega turnirja za reprezentančne selekcije do 14 let, ki je prvič potekal v dveh sklopih.

VIDEO: Kadeti iz Podgorice z 10. mestom

Moška reprezentanca do 16 let je evropsko prvenstvo divizije A končala na 10. mestu. V tekmi za končno 9. mesto je morala priznati poraz izbrani vrsti Italije (73:47).

VIDEO: Kadeti za 9. mesto potrebujejo le še eno zmago

Moška reprezentanca do 16 let na tekmah evropskega prvenstva za končno razvrstitev ostaja suverena in neporažena. Po Rusiji je prepričljivo odpravila še Izrael, drevi pa se bo z Italijo udarila za končno 9. mesto.

Več člankov...

Iskalnik