Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

Mlajše kategorije

SLO košarka na FB

facebook

Slovenci zapravili prvo priložnost za obstanek v diviziji A

Slovenska fantovska reprezentanca do 16 let je tekme za razvstitev od 9. do 16. mesta začela z bolečim porazom. Zanje je bila usodna izbrana vrsta Nemčije, ki je zmagala že v pripravljalnem obdobju.

Kadeti v Srbiji ostali brez četrtfinala

Slovenska fantovska reprezentanca do 16 let se je v četrtfinalu evropskega prvenstva srečala s favorizirano izbrano vrsto Srbije in ji po slabši igri v prvem polčasu morala priznati poraz s 63:88.

Slovenija s prvo zmago osvojila 3. mesto

Slovenska fantovska reprezentanca do 16 let je na tretji tekmi evropskega prvenstva vknjižila prvo zmago. Na svojem zadnjem srečanju v skupini A se je srečala z izbrano vrsto Črne gore in jo po doslej najbolj prepričljivi igri premagala s 104:84.

Slovenci nemočni proti razigranim Litovcem

Slovenska moška kadetska reprezentanca je na drugi tekmi evropskega prvenstva divizije A doživela drugi poraz. Po Izraelu je bila od nje boljša tudi izbrana vrsta Litve, ki je zmagala s kar 50 točkami razlike (55:105).

Prenovljena ekipa kadetov uvodoma poražena

Slovenska fantovska reprezentanca do 16 let je evropsko prvenstvo divizije A začela s porazom. V Novem Sadu ji je prvo zmago speljala izbrana vrsta Izraela, ki je po prevladi v drugem polčasu slavila zmago s 78:63.

V divizijo A znova poleteli s srebrnimi krili

Evropsko prvenstvo divizije B za košarkarje do 18 let je končano, v Skopju pa je naslov prvaka pristal v rokah reprezentance Nizozemske, ki je v velikem finalu odpravila izbrano vrsto Slovenije in se skupaj z njo vrnila v divizijo A.

Več člankov...

Iskalnik