Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Kadeti za 9. mesto potrebujejo le še eno zmago

Moška reprezentanca do 16 let na tekmah evropskega prvenstva za končno razvrstitev ostaja suverena in neporažena. Po Rusiji je prepričljivo odpravila še Izrael, drevi pa se bo z Italijo udarila za končno 9. mesto.

VIDEO: Nad Izraelce tudi naši kadeti

Moška reprezentanca do 16 let si je na sredini tekmi evropskega prvenstva že zagotovila obstanek v diviziji A, nocoj pa jo v Podgorici čaka nova preizkušnja v boju za končno 9. mesto.

Mladinski reprezentant po nadaljnji razvoj k Primorski

Član mladinske reprezentance Maksim Gorbačov se bo v prihodnje kalil pri novem slovenskem prvoligašu.

V ZDA tudi slovenski mladinski reprezentant

V prihajajoči sezoni bo v košarkarskih ligah širom Združenih držav Amerike tekmovalo kar nekaj slovenskih košarkarjev in košarkaric. Med njimi bo tudi Aljaž Kunc.

VIDEO: Kadeti obstali v diviziji A

Moška reprezentanca do 16 let je na peti tekmi evropskega prvenstva vknjižila četrto zmago, s katero si je že zagotovila obstanek v elitni diviziji. Poraz ji je morala priznati izbrana vrsta Rusije, ki jo je Slovenija odpravila s kar 24 točkami razlike (78:54).

VIDEO: Kadeti začenjajo boj za obstanek

Moška reprezentanca do 16 let je včeraj na evropskem prvenstvu v Podgorici prvič izgubila, danes pa je pred njo nov dan, ki prinaša nov izziv. Na prvi tekmi za obstanek v diviziji A se bo ob 13.45 uri zoperstavila izbrani vrsti Rusije.

Več člankov...

Iskalnik