Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Slovenija dirja proti novi medalji!

Na evropskem prvenstvu za košarkarje do 18 let je z vsakim dnem manj kandidatov za osvojitev naslova prvaka. Po koncu četrtfinalnih bojev so v igri za zlato kolajno samo še štiri reprezentance, med njimi pa je tudi izbrana vrsta Slovenije!

Naša ekipa prvič poražena

Slovenska fantovska reprezentanca do 18 let je na evropskem prvenstvu divizije B utrpela prvi poraz. Na svoji peti in s tem zadnji tekmi skupine D je morala priznati premoč Bolgariji, proti kateri je izgubila s 66:69.

Mladinci v četrtfinale s 1. mesta!

Po dnevu premora se je v Skopju nadaljevalo mladinsko evropsko prvenstvo divizije B, na katerem sta po koncu četrtega kroga skupinskega dela neporaženi samo še reprezentanci Estonije in Slovenije.

VIDEO: Slovenija s tretjo zaporedno zmago skočila na 1. mesto

Slovenska fantovska reprezentanca do 18 let je svoje prve tri tekme na evropskem prvenstvu divizije B opravila z odliko. Po Albaniji in Danski je konec minulega vikenda ugnala še Švedsko in prevzela vodstvo v skupini D.

VIDEO: Naši fantje tudi v drugo slavili z vsaj 40 točkami razlike!

Slovenska moška mladinska reprezentanca je evropsko prvenstvo divizije B začela s pravim 'blitzkriegom', na katerega njene nasprotnice nikakor ne najdejo odgovora. Po Albaniji je tako zlathka premagala tudi Dansko in skupaj s Švedsko ostala edina neporažena ekipa skupine D.

VIDEO: Mladinci na prvi tekmi do prve zmage

Slovenska fantovska reprezentanca do 18 let je v Skopju evropsko prvenstvo divizije B odprla z visoko zmago nad Albanijo, ki jo je po prepričljivi predstavi odpravila s kar 44 točkami razlike.

Več člankov...

Iskalnik