Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Mlajši člani neuspešni tudi v drugem poskusu

Slovenska reprezentanca do 20 let je zabeležila drugi poraz na Adidas kampu v Trbižu, ki služi kot del priprav na evropsko prvenstvo na Kreti. Slovenci so v soboto visoko izgubili proti ekipi Team Path.

Mlajši člani poraženi na prvi tekmi

Moška reprezentanca do 20 let v sklopu priprav na evropsko prvenstvo sodeluje na Adidas kampu v Trbižu. Slovenci so se na prvi pripravljalni tekmi pomerili proti selekciji Združenih držav Amerike in izgubili s 54:79.

Mlajši člani na priprave močno okrnjeni

Reprezentanca mlajših članov je včeraj začela priprave na evropsko prvenstvo, ki bo med 15. in 23. julijem potekalo na največjem grškem otoku Kreta. Na Roglo se je odpravilo le 11 od 19 reprezentančnih kandidatov, večina manjkajočih pa se jim bo pridružila v naslednjih dneh.

Domžalam prvo, Podčetrtku pa drugo mesto

domzaZ zaključnim turnirjem v Postojni se je včeraj končala zanimiva sezona Košarkarskega Superšolarja. Naslova prvaka so se razveselili mlajši učenci Osnovne šole Domžale, ki so v finalu premagali OŠ Podčetrtek, tretje mesto pa je po zmagi nad OŠ Miroslava Vilharja iz Postojne zasedla OŠ Vrhovci iz Ljubljane.

Vabljeni na košarkarski kamp, ki vas lahko popelje na pot Luke Dončića

Vsi, ki si želite med poletjem nadgraditi svoje obstoječe košarkarsko znanje, ste vabljeni, da se udeležite kampa Basketball Fever, s katerim lahko uresničite vaše sanje.

Grosupeljčani postali evropski podprvaki!

Starejši pionirji košarkarskega kluba Grosuplje so mednarodno sezono kronali z vrhunskim dosežkom. Na zaključnem turnirju Evropske lige za mlade v litovski Klaipedi so osvojili odlično drugo mesto.

Več člankov...

Iskalnik