Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

FOTO: Mladi zmaji v Italiji do 1. mesta

Mlajši pionirji Uniona Olimpije so včeraj končali s tekmovanjem na 15. košarkarskem turnirju v italijanskem mestu Pordenone, na katerem se je pred šestimi leti preizkusil tudi današnji zvezdnik Evrolige Luka Dončić.

Olimpiji in Heliosu sta se v polfinalu pridružila Rogaška in Koš Koper

V ljubljanski dvorani Ježica od četrtka dalje poteka zaključni turnir državnega prvenstva kadetov. Po Unionu Olimpiji in Helios Sunsih se je v današnji polfinale uspelo prebiti še ekipama Rogaške in Koš Kopra.

Olimpija in Helios prva polfinalista

V ljubljanski dvorani Ježica se je včeraj pričel zaključni turnir državnega prvenstva za fante do 17 let. Prvi dve mesti v polfinalu sta zasedli ekipi Uniona Olimpije in Helios Sunsov, za drugi dve mesti pa se bodo danes pomerili košarkarji Ježice in Rogaške ter Slovana in Koš Kopra.

Podčetrtčani znova med najboljšo osmerico

Po starejših učencih Osnovne šole Podčetrtek so se med najboljših osem šol v državi prebili tudi njeni mlajši učenci.

Zaključni turnir brez obeh finalistov lanske sezone

Po finalnem turnirju mlajših pionirjev se bo naslednji teden odvil še zaključni turnir državnega prvenstva starejših pionirjev, ki bo v organizaciji Košarkarske zveze Slovenije potekal v dvorani Osnovne šole Dobrova.

Podmladek slovenskih prvoligašev, drugoligašev in tretjeligašev v boj za naslov državnega prvaka

Organizacija zaključnega turnirja državnega prvenstva za fante do 17 let je bila dodeljena Ježici. Zaključni turnir osmerice bo od četrtka do nedelje potekal v ljubljanski športni dvorani Ježica.

Več člankov...

Iskalnik