Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Slovenija dobila tekmece za evropsko prvenstvo

V Münchnu je včeraj potekal žreb skupin za evropsko prvenstvo divizije A za mladince, ki bo med 29. julijem in 6. avgustom 2017 potekalo na Slovaškem. Svoje tekmece je tako dobila tudi reprezentanca Slovenije, ki si je mesto med najboljšimi zagotovila z 11. mestom na zadnjem EP v Turčiji.

Pod šolskimi koši odločale malenkosti

V torek se je na šolskih košarkarskih igriščih zvrstilo kar osem četrtfinalnih turnirjev Košarkarskega Superšolarja oziroma državnega prvenstva srednjih šol. Spremljali smo nove zanimive in izenačene dvoboje, o potnikih v polfinale pa so odločale malenkosti.

Mladi Grosupeljčani v Budimpešto po vstopnico za finalni turnir mednarodne lige

Starejše pionirje košarkarskega kluba Grosuplje ta konec tedna čaka nadaljevanje tekmovanja v kakovostni Evropski ligi za mlade (EYBL), kjer so prvi turnir opravili z odliko.

Do zmag tudi vse pionirske selekcije

V Podčetrtku imajo te dni dovolj razlogov za veselje. Poleg članske ekipe, ki si je v ligi Nova KBM zagotovila novo zmago, so bile v svojih tekmovanjih uspešne tudi mlajše selekcije kluba.

Prepričljivi Laščani in Bežigrajčanke, uspešni tudi Brežičani

Učenci osnovnih šol Primoža Trubarja Laško in Brežice ter dijakinje Gimnazije Bežigrad so novi polfinalisti Košarkarskega Superšolarja oziroma državnega prvenstva srednjih šol. Še posebej prepričljivi so bili Laščani, ki so tako napovedali lov na visoko uvrstitev.

V boju za pokalni naslov ostajajo samo še Ljubljančani, Grosupeljčani in Domžalčani

V konkurenci za naslov zmagovalca v Mini pokalu Spar so ostale še štiri ekipe. Polfinalni tekmi bosta na sporedu 28. januarja in 1. februarja.

Več člankov...

Iskalnik