Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Mladi Laščani zablesteli na Češkem

Med 27. in 29. decembrom so se mladi upi laške košarke podali na že tradicionalen mednarodni turnir Plzen. Na turnirju so nastopili z dvema selekcijama, in sicer z U15 in U13. Ekipo U15 so sestavljali fantje letnika 2003 in mlajši, ekipo U13 pa fantje letnikov 2004 do 2007. Obe ekipi sta prikazale odlične igre, kar se odraža tudi na rezultatu.

FOTO: Podčetrtek, Branik in Ljubljana z največjim uspehom na mednarodnem turnirju

V Podčetrtku se je končal Olimia Cup, tridnevni in že šesti božično-novoletni mednarodni turnir za košarkarje do 13, 15 in 17 let.

Grosuplju nista bila kos niti Olimpija in Maccabi

Mladi košarkarji Grosuplja so postali novi stari prvaki božičnega pokala Dubrava, ki je letos v Zagrebu potekal že štirinajstič zapovrstjo.

Podčetrtčani, Vojničani, Mariborčani, Ljubljančani in Italijani v boj za naslov prvaka

V Podčetrtku se danes izteka tridnevni 6. božično-novoletni turnir za košarkarje do 13, 15 in 17 let. Zaključna slovesnost se bo v športni dvorani Podčetrtek začela ob 16.30 uri.

V Podčetrtku se obeta mednarodni turnir za mlade košarkarje iz Slovenije in njenih sosednjih držav

Košarkarski klub Podčetrtek in Terme Olimia bosta organizirala že 6. božično-novoletni košarkarski turnir za košarkarje do 13, 15 in 17 let.

Slovenija do 11. mesta in obstanka v elitni diviziji

Moška mladinska reprezentanca je evropsko prvenstvo v turškem Samsunu zaključila z zmago nad Turčijo ter z izkupičkom dveh zmag in štirih porazov osvojila končno 11. mesto. V finalu med Litvo in Francijo so prevladali Francozi, ki so slavili zmago s 75:68.

Več člankov...

Iskalnik