Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Prepričljiva zmaga kadetov na uvodni tekmi evropskega prvenstva

Moška reprezentanca do 16 let je z zanesljivo zmago na uvodni tekmi odprla letošnje evropsko prvenstvo divizije B. Slovenci so z visokih 70:47 premagali reprezentanco Kosova.

V Šoštanju vabijo na poletni košarkarski tabor

Košarkarski klub Elektra preživlja težke trenutke, a tudi na poti skozi trnje ne opušča misli in želje po razvoju svojega podmladka. Šoštanjčani zato tudi letos vabijo na svoj poletni košarkarski tabor, na katerem so se izoblikovali že mnogi profesionalni košarkarji.

Kadeti pripravljeni na začetek evropskega prvenstva v Bolgariji

Moška reprezentanca do 16 let je v Slovenj Gradcu zaključila s pripravami, danes pa bo odpotovala v Sofijo, kjer jo čez dva dni čaka prva tekma evropskega prvenstva divizije B.

Kadeti poraženi na zadnji pripravljalni tekmi

Na zadnji pripravljalni tekmi pred odhodom na evropsko prvenstvo, je moška reprezentanca do 16 let s 55:89 klonila proti reprezentanci Hrvaške.

Boban Tomić s kampom Basketball Fever končal priprave na novo sezono

Košarkarski kamp Basketball Fever se je konec prejšnjega tedna podpisal pod svojo šesto izvedbo. V štirih izmenah, ki so se zvrstile med 4. in 29. julijem, se je njegovih treningov v ljubljanski dvorani ob kompleksu vojašnice Edvarda Peperka udeležilo več kot 80 otrok.

Kadeti pred odhodom na Hrvaško še k članom v Zreče

Reprezentanca fantov do 16 let se je danes dopoldne iz Ljubljane odpravila na zadnji cikel letošnjih priprav. Med potjo na Hrvaško, kjer jih čaka pripravljalna tekma z domačo izbrano vrsto, se je ekipa ustavila tudi v Zrečah in na treningu obiskala moško člansko reprezentanco.

Več člankov...

Iskalnik