Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

V meddržavnem tekmovanju najuspešnejši Ljubljančani in Sobočanke

Košarkarski zvezi Slovenije in Italije sta tudi letos organizirali mednarodno košarkarsko ligo za fante in dekleta do 15. leta starosti.

Mladinci tudi v drugo boljši od Bosancev

Slovenska reprezentanca do 18 let je spodbudno pričela priprave na evropsko prvenstvo divizije A. Na Rogli je bila tudi na drugem srečanju uspešnejša od izbrane vrste Bosne in Hercegovine.

Mlajši člani priprave sklenili z zmago

Slovenska reprezentanca do 20 let je včeraj v Laškem odigrala zadnjo pripravljalno tekmo pred odhodom na evropsko prvenstvo. Na 10. srečanju se je še drugič v zadnjih dveh dneh pomerila z izbrano vrsto Francije in tudi v drugo slavila zmago.

Mladinci zmagovito začeli pot proti EP na Slovaškem

Slovenska reprezentanca do 18 let je dva dni po začetku priprav na evropsko prvenstvo že odigrala prvo pripravljalno tekmo. Slovenci so se na Rogli srečali z izbrano vrsto Bosne in Hercegovine in slavili zmago s 63:58.

Mlajši člani na predzadnji tekmi do prve zmage

Slovenska reprezentanca do 20 let je včeraj v Laškem odigrala deveto oziroma predzadnjo pripravljalno tekmo pred odhodom na evropsko prvenstvo in vknjižila prvo zmago.

V Podčetrtek na košarko in tobogan

Košarkarski klub Terme Olimia Podčetrtek bo konec tekočega meseca organiziral vsakoletni košarkarski kamp za osnovnošolske košarkarje in košarkarice.

Več člankov...

Iskalnik