Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Domžalčani ubranili naslov državnih prvakov

V Novem mestu se je danes končal finalni turnir državnega prvenstva za starejše mladince, po katerem na vrhu ostajajo Helios Sunsi, ki so v finalu zlomili odpor Krke in ubranili naslov prvaka. Tretje mesto je z zmago nad Košem Primorsko osvojil ECE Triglav.

Državnim prvakom bodo naslov skušali odvzeti gostitelji

Na zaključnem turnirju državnega prvenstva za starejše mladince smo v petek dobili oba finalista. V nedeljski sklepni del tekmovanja sta se prebili ekipi Helios Sunsov in Krke.

Branilci naslova v polfinale po dramatični končnici, ljubljanski klubi stopili na mino

V Novem mestu se je v četrtek začel finalni turnir slovenskega državnega prvenstva za košarkarje do 19 let, na katerem so v polfinale napredovali Koš Primorska, aktualni prvaki Helios Sunsi, ECE Triglav in gostiteljica Krka.

Starejši mladinci se podajajo v zaključne boje

V Novem mestu se bo danes začel finalni turnir slovenskega državnega prvenstva za košarkarje do 19 let, ki bo trajal vse do nedelje.

Gremo na košarkarski izlet v ZDA!

Te zanima igranje košarke in študij v Združenih državah Amerike? Ali preprosto želiš obiskati deželo sanj in na košarkarskih tekmah pokazati svoje znanje ameriškim trenerjem? Potem se pridruži LV Prospects ekipi na nepozabnem 10-dnevnem izletu v ZDA!

Išče se organizator finalnega turnirja

Košarkarska zveza Slovenije je objavila razpis za organizacijo zaključnega turnirja državnega prvenstva za fante do 13 let.

Več člankov...

Iskalnik