Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Mladinci boljši od Švicarjev

Slovenska reprezentanca do 18 let je v Srbiji odigrala še tretjo pripravljalno tekmo v treh dneh. V Beogradu so varovanci Tomaža Fartka z 69:58 ugnali izbrano vrsto Švice.

VIDEO: Mlajši člani neuspešni tudi proti Srbiji

Evropsko prvenstvo divizije A na Kreti se za slovensko reprezentanco do 20 let ni začelo najbolje. Naši fantje so namreč po porazu proti branilki naslova Španiji (59:91) izgubili tudi proti Srbiji (82:57).

V Kopru združili vse mladinske pogone

Potem, ko je v sezoni 2016/17 Koš Koper že deloval v okviru Sixt Primorske, so se v vodstvih obeh sredin zdaj odločili za nov korak ter tudi sistemsko, vsebinsko in poimensko združili piramido kluba v eno celoto, ob tem pa s hkratno pripojitvijo košarkarskega društva Koper pod eno streho združili vse mladinske pogone v največjem mestu ob Obali.

Mladinci v drugo klonili proti Srbiji

Slovenska reprezentanca do 18 let je včeraj odigrala tretjo pripravljalno tekmo in vpisala prvi poraz. V srbskem Vršcu se je še drugič v zadnjih dveh dneh zoperstavila izbrani vrsti Srbije in izgubila z 48:74.

VIDEO: Mlajši člani uvodoma poraženi

Slovenska reprezentanca do 20 let je evropsko prvenstvo divizije A odprla s porazom. Na Kreti je na prvi tekmi morala priznati premoč branilki naslova Španiji, proti kateri je izgubila z 59:91.

VIDEO: Mlajši člani najprej proti aktualnim prvakom

Slovenska reprezentanca do 20 let danes začenja nastope na evropskem prvenstvu divizije A, ki bo do 23. julija potekalo na grškem otoku Kreta. Njena prva nasprotnica bo aktualna prvakinja Španija.

Več člankov...

Iskalnik