Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Kadeti obstali v diviziji A

Moška reprezentanca do 16 let je na peti tekmi evropskega prvenstva vknjižila četrto zmago, s katero si je že zagotovila obstanek v elitni diviziji. Poraz ji je morala priznati izbrana vrsta Rusije, ki jo je Slovenija odpravila s kar 24 točkami razlike (78:54).

VIDEO: Kadeti začenjajo boj za obstanek

Moška reprezentanca do 16 let je včeraj na evropskem prvenstvu v Podgorici prvič izgubila, danes pa je pred njo nov dan, ki prinaša nov izziv. Na prvi tekmi za obstanek v diviziji A se bo ob 13.45 uri zoperstavila izbrani vrsti Rusije.

VIDEO: Kadetom prvi poraz razblinil sanje o medalji

Moška reprezentanca do 16 let je na evropskem prvenstvu v črnogorski Podgorici doživela prvi neuspeh. Prvi poraz ji je zadala izbrana vrsta Hrvaške, ki je tako v četrto slavila prvo zmago.

VIDEO: Kadeti po vstopnico za četrtfinale

Evropsko prvenstvo za kadete se bo po dnevu odmora danes nadaljevalo s tekmami osmine finala. Reprezentanca Slovenije si bo uvrstitev v četrtfinale skušala priigrati na obračunu s Hrvaško, ki se bo začel točno ob 16. uri.

VIDEO: Potencialni nasprotnik Slovenije postavil nov rekord po številu doseženih točk

Na sinočnjih tekmah evropskega prvenstva za kadete je poleg slovenske reprezentance navdušila tudi italijanska izbrana vrsta, v kateri je zablestel obetavni organizator igre.

VIDEO: Kadeti v osmino finala s prvega mesta

Moška reprezentanca do 16 let je tekmovanje v skupinskem delu evropskega prvenstva divizije A opravila z odliko. V črnogorski Podgorici je na tretji tekmi proti Turčiji vknjižila še tretjo zmago in osvojila prvo mesto v skupini B.

Več člankov...

Iskalnik