Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Na šolskih igriščih vse bolj razburljivo

Torek je postregel z novimi zanimivimi in razburljivimi polfinalnimi obračuni Košarkarskega Superšolarja. Med drugim smo videli tudi dva lokalna derbija. V Grosuplju so moči namreč merili učenci OŠ Brinje in OŠ Louisa Adamiča, v Ljubljani pa učenke OŠ Koseze in OŠ Franceta Bevka.

Podčetrtčani kot prvi med osmerico najboljših

Osnovna šola Podčetrtek je gostila uvodni polfinalni turnir Košarkarskega Superšolarja za starejše učence. Led so prebili košarkarji OŠ Podčetrtek, Domžale in Brežice. Največ znanja so prikazali gostitelji, ki so se tako kot prvi uvrstili med osmerico najboljših.

V finalu mini pokala Spar prvaki zadnjih sezon

Z včerajšnjima povratnima polfinalnima dvobojema smo dobili oba finalista letošnjega mini pokala Spar, ki se bosta za naslov prvaka spopadla na dan finala članskega pokala.

FOTO+VIDEO: Starejši pionirji Grosuplja na zaključni turnir Evropske lige za mlade!

Obetavni košarkarji Grosuplja letnika 2002 so se z Madžarske vrnili z novim uspehom za anale. V Budimpešti so na drugem turnirju lige EYBL za centralno Evropo osvojili odlično drugo mesto in se skupaj z zagrebško Cibono uvrstili na zaključni turnir najboljše peterice.

Slovenija dobila tekmece za evropsko prvenstvo

V Münchnu je včeraj potekal žreb skupin za evropsko prvenstvo divizije A za mladince, ki bo med 29. julijem in 6. avgustom 2017 potekalo na Slovaškem. Svoje tekmece je tako dobila tudi reprezentanca Slovenije, ki si je mesto med najboljšimi zagotovila z 11. mestom na zadnjem EP v Turčiji.

Pod šolskimi koši odločale malenkosti

V torek se je na šolskih košarkarskih igriščih zvrstilo kar osem četrtfinalnih turnirjev Košarkarskega Superšolarja oziroma državnega prvenstva srednjih šol. Spremljali smo nove zanimive in izenačene dvoboje, o potnikih v polfinale pa so odločale malenkosti.

Več člankov...

Iskalnik