Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Slovenske barve bodo v Beogradu branili aktualni prvaki

V športni dvorani Domžale je med vikendom potekal zaključni turnir mednarodnega tekmovanja Basket4kids za slovenske košarkarje do 13 let, vstopnico za nastop na finalnem turnirju v Beogradu pa so si priigrali gostitelji Helios Sunsi.

Najboljši kadeti bodo okronani na Obali

Organizacija zaključnega turnirja najuspešnejših osmih ekip državnega prvenstva za košarkarje do 17 let je bila dodeljena Koš Primorski.

Vrh lige NCAA bo naskakoval tudi veliki up Janč

Poleg Davida Kralja, ki že nestrno pričakuje selitev v Južno Karolino, bo v prihodnji sezoni elitne divizije ameriške študentske lige NCAA tekmoval tudi Aljaž Kunc.

Za naslednjo sezono prijavljeno rekordno število ekip

V sezoni 2018/19 bo v košarkarskih tekmovanjih mlajših starostnih kategorij, ki jih organizira Košarkarska zveza Slovenije, nastopilo rekordnih 772 ekip.

Pri kadetih se za naslov prvaka bori le še osem moštev

V sredo so bile na sporedu vse štiri kvalifikacijske tekme za nastop na zaključnem turnirju državnega prvenstva za košarkarje do 17 let, ki so izluščile imena preostalih štirih četrtfinalistov.

Prvaki bodo naslov branili na domačem parketu

Tekmovalna komisija Košarkarske zveze Slovenije je za gostitelja zaključnega turnirja državnega prvenstva za košarkarje do 13 let izbrala košarkarski klub Domžale.

Več člankov...

Iskalnik