Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Kadeti uspešno začeli turnir v Italiji

S pripravljalnimi tekmami za evropsko prvenstvo je včeraj začela tudi slovenska reprezentanca do 16 let, ki se mudi na turnirju v italijanskem Rosetu.

Mladinci in kadetinje neuspešni proti Hrvaški

Moška reprezentanca do 18 let in ženska reprezentanca do 16 let sta v četrtek odigrali pripravljano tekmo proti izbranima vrstama Hrvaške in bili poraženi.

VIDEO: Mlajši člani po četrtem porazu le še za 13. mesto in obstanek v elitni diviziji

Na evropskem prvenstvu na Kreti si slovenska reprezentanca do 20 let v prvem poskusu ni uspela zagotoviti obstanka v diviziji A. Na prvi tekmi za končno razvrstitev je po podaljšku z 78:83 izgubila proti izbrani vrsti Črne gore.

VIDEO: Mlajši člani po obstanek v diviziji A

Slovenska reprezentanca do 20 let je v osmini finala evropskega prvenstva utrpela poraz, s katerim je zapravila vse možnosti za vidnejši uspeh. Napredovanje v četrtfinale ji je preprečila izbrana vrsta Litve, proti kateri je klonila z 61:76.

VIDEO: Mlajši člani v osmino finala z dobro popotnico

Slovenska reprezentanca do 20 let je včeraj odigrala zadnje srečanje v skupinskem delu evropskega prvenstva in dosegla prvo zmago. Poraz ji je morala priznati izbrana vrsta Italije, ki so jo varovanci Aleksandra Sekulića premagali z 82:63.

FOTO: Za mlade košarkarje skrbela najbolj kakovostna trenerska ekipa

V Tolminu so uspešno sklenili že šesti mednarodni košarkarski kamp, na katerem so svoje dolgoletne in neprecenljive izkušnje tudi letos delili Primož Brezec, Zmago Sagadin in številni drugi slovenski in tuji trenerji.

Več člankov...

Iskalnik