Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Kadeti pred odhodom na Hrvaško še k članom v Zreče

Reprezentanca fantov do 16 let se je danes dopoldne iz Ljubljane odpravila na zadnji cikel letošnjih priprav. Med potjo na Hrvaško, kjer jih čaka pripravljalna tekma z domačo izbrano vrsto, se je ekipa ustavila tudi v Zrečah in na treningu obiskala moško člansko reprezentanco.

Znane reprezentance za U14 Slovenia Ball

Med 18. in 21. avgustom bo v Slovenj Gradcu potekal tradicionalni U14 Slovenia Ball, mednarodni turnir za fantovske in dekliške reprezentance do 14 let. Letošnja izvedba bo že 12. zapovrstjo.

Kadeti v Slovenj Gradcu nadaljujejo s pripravami

Minuli torek je s predzadnjim ciklom priprav na evropsko prvenstvo divizije B začela moška reprezentanca do 16 let. Košarkarji in člani štaba reprezentance se mudijo v Slovenj Gradcu, kjer bodo ostali do sobote.

Tomaž Fartek: V imenu celotne ekipe lahko rečem, da smo razočarani

Minuli vikend je s pripravljalnim obdobjem zaključila moška reprezentanca do 18 let. Fantje so se pripravljali na evropsko prvenstvo divizije A v turškem Samsunu, ki pa je zaradi nestabilnih razmer v državi prestavljeno.

Slovenija z največ minutami in dvojnimi dvojčki, njen MVP pa Vlatko Čančar

Evropsko prvenstvo divizije A za mlajše člane je pod streho, naslova prvaka pa se je razveselila Španija, ki se je zadnji dve leti morala zadovoljiti z drugim mestom. Slednjega je tokrat osvojila Litva, na stopničke pa se je po zmagi nad Nemčijo povzpela še Turčija.

Mlajši člani premagali Švedsko in evropsko prvenstvo končali na 9. mestu

Slovenska moška reprezentanca do 20 let je v tekmi za končno 9. mesto z 82:77 ugnala izbrano vrsto Švedske in s tretjo zaporedno, skupno pa četrto zmago sklenila nastope na evropskem prvenstvu divizije A v finskih Helsinkih.

Več člankov...

Iskalnik