Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Primož Brezec in Zmago Sagadin vabita na košarkarski kamp in trenersko kliniko

Košarkarski klub Tolmin bo v sodelovanju s Centrom za šolske in obšolske dejavnosti in ameriško organizacijo International Sports Federation med letošnjim poletjem organiziral že sedmi mednarodni košarkarski kamp. Nanj so vabljeni vsi košarkarji in košarkarice med 10. in 18. letom starosti.

Pri starejših mladincih v igri za naslov prvaka kar deset ekip

Organizacija zaključnega turnirja državnega prvenstva za košarkarje do 19. leta starosti je bila dodeljena košarkarskemu klubu ECE Triglav, ki bo najboljše starejše mladince v športni dvorani Planina gostil med 30. marcem in 2. aprilom.

V Podčetrtku navdušujejo tudi mladi rodovi

Košarkarji iz Podčetrtka v letošnji sezoni beležijo same spodbudne rezultate. Članski igralci Term Olimia Podčetrtka v svoji krstni sezoni v najmočnejšem državnem prvenstvu kažejo precejšen potencial, mladi košarkarji Osnovne šole Podčetrtek pa osvajajo naslove kot po tekočem traku.

FOTO: Helios z najboljšimi košarkarji letnika 2003, Krka z mlajšimi pionirji do 2. mesta

V Novem mestu se je čez vikend odvil 19. turnir Pomlad, na katerem so se merili številni mladi košarkarji iz Slovenije in Hrvaške.

Podmladek Podčetrtka si je nabral novih izkušenj

V košarkarskem klubu Terme Olimia Podčetrtek poleg članske ekipe pridno skrbijo tudi za razvoj mlajših selekcij, ki so v preteklem tednu odigrale štiri tekme.

Na finalni turnir še učenci iz Miklavža in Laškega, Žirovke že med najboljšimi tremi

V Murski Soboti in Laškem sta se odigrala še zadnja polfinalna turnirja Košarkarskega Superšolarja za starejše učence, največ znanja pa so prikazali učenci OŠ Miklavž na Dravskem polju in OŠ Primoža Trubarja Laško ter se tako uvrstili med osem najboljših ekip letošnje sezone.

Več člankov...

Iskalnik