Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Mladinci poraženi na uvodu evropskega prvenstva

Moška reprezentanca do 18 let je sinoči odigrala prvo tekmo na evropskem prvenstvu divizije A na Slovaškem. Njena prva tekmica je bila izbrana vrsta Grčije, proti kateri je izgubila s 67:81.

VIDEO: Mladinci pogumno nad Grke

Moška reprezentanca do 18 let bo danes ob 20.30 začela z nastopi na evropskem prvenstvu divizije A na Slovaškem. Njena prva nasprotnica bo izbrana vrsta Grčije.

Mladinska reprezentanca odpotovala na EP

Moška reprezentanca do 18 let se bo med 29. julijem in 6. avgustom merila na evropskem prvenstvu divizije A na Slovaškem. Selektor Tomaž Fartek je določil dvanajsterico, ki bo zastopala slovenske barve.

Kadetom primanjkuje koncentracije in borbenosti

Moška reprezentanca do 16 let je v italijanskem Rosetu zaključila s tekmovanjem na pripravljalnem turnirju. Na svojih prvih treh pripravljalnih tekmah je vknjižila eno zmago in dva poraza.

VIDEO: Mlajši člani prvič izpadli iz elitne divizije

Moška reprezentanca do 20 let je evropsko prvenstvo na Kreti končala na 14. mestu. V tekmi za obstanek v diviziji A je z 52:69 morala priznati premoč izbrani vrsti Italije.

VIDEO: Mlajši člani po obstanek v diviziji A

Slovensko reprezentanco do 20 let na evropskem prvenstvu na Kreti danes čaka odločilna tekma v boju za obstanek v elitni diviziji. Slovenci se bodo za končno 13. mesto udarili z Italijo, obračun pa se bo začel ob 15.45.

Več člankov...

Iskalnik