Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Mladi Grosupeljčani bodo sodelovali v kakovostni mednarodni ligi

Starejši pionirji košarkarskega kluba Grosuplje so se danes odpravili na pot proti Szekesfehervarju, srednjeveški madžarski prestolnici, kjer jih od petka do nedelje čaka prvi turnir v ligi EYBL.

Triglav sedmi na turnirju v Zadru, Radović v najboljši peterki

Hrvaški drugoligaški klub Sonik Puntamika iz Zadra je od preteklega četrtka do ponedeljka gostil že 19. memorialni turnir Denisa Špika. Na njem je tekmovalo osem kadetskih in osem mladinskih ekip, Slovenijo pa so predstavljali mladinci ECE Triglava in kadet Cedevite Rok Radović.

V ZDA odhaja novi slovenski košarkar

Srednje šole in univerze v Združenih državah Amerike mladim košarkarjem in košarkaricam ponujajo odlične pogoje za napredek in zagotovitev dobre izobrazbe, zato se tudi vedno več Slovencev in Slovenk odloča za to pot. Naslednji v vrsti je Grega Cuderman.

Olimpija izbrala novo vodjo mladinskega pogona

Po prekinitvi sodelovanja z vsemi trenerji mladinskega pogona je Union Olimpija določila naslednika trenerja Aleksandra Sekulića.

Obetavni slovenski košarkar iz Heliosa v Cedevito

Kadetski reprezentant Slovenije Rok Radović bo svojo športno pot nadaljeval v tujini. Na Hrvaškem se je zanj ogrela Cedevita, strani pa sta se že dogovorili za sodelovanje.

FOTO: Na Koroškem uspešno sklenjen 12. Slovenia Ball

V Slovenj Gradcu se je v včeraj uspešno zaključila 12. izvedba Slovenia Balla, mednarodnega turnirja za reprezentančne selekcije do 14 let. Slovenski fantje ekipe zelenih so na koncu zasedli tretje mesto. Jure Snoj je postal najboljši skakalec, Dan Duščak pa najboljši podajalec in obenem član idealne peterke.

Več člankov...

Iskalnik