Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Do zmag tudi vse pionirske selekcije

V Podčetrtku imajo te dni dovolj razlogov za veselje. Poleg članske ekipe, ki si je v ligi Nova KBM zagotovila novo zmago, so bile v svojih tekmovanjih uspešne tudi mlajše selekcije kluba.

Prepričljivi Laščani in Bežigrajčanke, uspešni tudi Brežičani

Učenci osnovnih šol Primoža Trubarja Laško in Brežice ter dijakinje Gimnazije Bežigrad so novi polfinalisti Košarkarskega Superšolarja oziroma državnega prvenstva srednjih šol. Še posebej prepričljivi so bili Laščani, ki so tako napovedali lov na visoko uvrstitev.

V boju za pokalni naslov ostajajo samo še Ljubljančani, Grosupeljčani in Domžalčani

V konkurenci za naslov zmagovalca v Mini pokalu Spar so ostale še štiri ekipe. Polfinalni tekmi bosta na sporedu 28. januarja in 1. februarja.

Mladinci Olimpije se domov vračajo s 7. mestom

Mladinska ekipa Uniona Olimpije je tridnevni mednarodni turnir Evrolige za košarkarje letnika 1999 in mlajše končala na predzadnjem mestu.

VIDEO: Mladinci Olimpije v prvem dnevu turnirja Evrolige obakrat poraženi

Mladinska zasedba Uniona Olimpije je včeraj v predmestju Barcelone začela z nastopi na turnirju Evrolige za košarkarje letnika 1999 in mlajše.

Union Olimpija na turnir Evrolige le z lastnim podmladkom

Mladinska zasedba Uniona Olimpije se odpravlja v Barcelono, kjer se bo udeležila kakovostnega kvalifikacijskega turnirja Evrolige za košarkarje letnika 1999 in mlajše.

Več člankov...

Iskalnik