Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Kranjčani ugnali državne prvake

V primerjavi z lanskim polfinalom državnega prvenstva za košarkarje do 17 let, bomo v letošnjem boju najboljše četverice spremljali kar tri različne tekmovalce.

Bistričani presenetili lanskoletne polfinaliste

V športni dvorani Srednje tehniške šole Koper se je v četrtek z dvema četrtfinalnima tekmama začel zaključni turnir državnega prvenstva za košarkarje do 17 let, ki bo končnega zmagovalca dobilo v nedeljo.

Na Obali se začenja boj za naziv najboljšega v državi

Koper bo od danes do nedelje gostil zaključni turnir najboljše osmerice ekip državnega prvenstva za košarkarje do 17 let.

V kategoriji mlajših pionirjev brez sprememb

Domžale so v soboto gostile najboljše štiri ekipe v državnem prvenstvu za fante do 13 let. Na najvišjo stopničko zmagovalnega odra so se povzpeli gostitelji iz vrst Helios Sunsov, ki so v finalu s 73:57 odpravili sovrstnike iz Petrola Olimpije.

Litija ob 65. obletnici obstoja predstavila svoje znanje v tujini

Košarkarji in košarkarice mlajših starostnih kategorij košarkarskega kluba Litija so se pretekli vikend udeležili priznanega mednarodnega turnirja v tretjem največjem češkem mestu Ostrava.

Domžale nadaljujejo z osvajanjem lovorik

Ilirska Bistrica je bila v sredo povsem v znamenju šolske košarke. Osnovna šola Antona Žnideršiča je namreč ob zgodovinskem uspehu šole gostila finalni turnir Košarkarskega Superšolarja za starejše učence.

Več člankov...

Iskalnik