Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Krka in Olimpija nasprotnika že v polfinalu

Tekmovanje v mini pokalu Spar za košarkarje in košarkarice do 13 let se je prevesilo v zaključno fazo. V obeh tekmovanjih so v konkurenci ostale le še štiri ekipe, ki močno hrepenijo po osvojitvi naslova prvaka.

Slovenske mlajše reprezentance dobile svoje nasprotnike

V nemškem Műnchnu so izžrebali skupine evropskih prvenstev mlajših starostnih kategorij. V letu 2018 bo Slovenija s tremi ekipami (MU16 ter ŽU18 in ŽU20) nastopila v diviziji A, s preostalimi tremi reprezentancami (ŽU16 ter MU18 in MU20) pa v diviziji B.

Sojenje mlajših kategorij bodo prevzeli kar trenerji, nadomestni sodniki pod tarifo KZS

V roke smo dobili obvestilo, da so Združenja moških klubov druge, tretje in četrte slovenske košarkarske lige ter Združenje ženskih klubov na sestankih podprli prizadevanja Košarkarske zveze Slovenije za začetek tekmovanj. V njihovem skupnem interesu je, da bi se ta tekmovanja začela čim prej.

Tekme mlajših selekcij do nadaljnjega odpovedane

Slovenski košarkarski klubi so bili danes dopoldne obveščeni, da se tudi ta konec tedna ne bodo začela tekmovanja mlajših selekcij pod okriljem Košarkarske zveze Slovenije.

Zamaknjen začetek tekmovanj mlajših starostnih kategorij

Po uresničenju sanj na evropskem prvenstvu v Istanbulu je čas za vrnitev v realnost slovenske klubske košarke, ki pa žal ni niti približno tako bleščeča.

Evropska košarka tudi v Slovenski Bistrici

Vrhunska košarka se ne bo igrala samo na evropskem prvenstvu. Drugi vikend meseca septembra bo namreč v Slovenski Bistrici potekal 5. mednarodni košarkarski turnir Postani Sani 2017.

Več člankov...

Iskalnik