Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Mlajši člani po obstanek v diviziji A

Slovensko reprezentanco do 20 let na evropskem prvenstvu na Kreti danes čaka odločilna tekma v boju za obstanek v elitni diviziji. Slovenci se bodo za končno 13. mesto udarili z Italijo, obračun pa se bo začel ob 15.45.

Kadetom tretja četrtina odnesla zmago nad Italijo

Moška reprezentanca do 16 let je v italijanskem Rosetu odigrala svojo drugo pripravljalno tekmo in utrpela prvi poraz. Od nje je bila uspešnejša izbrana vrsta Italije, ki je slavila zmago z 69:64.

VIDEO: Mlajši člani z zmago ohranili upe po obstanku

Slovenska reprezentanca do 20 let se je danes na evropskem prvenstvu na Kreti pomerila z Latvijo in slavila zanesljivo zmago z 78:50, jutri pa jo čaka tekma za končno 13. mesto in obstanek v diviziji A.

Mladinci pripravljalne tekme sklenili s porazom

Moška reprezentanca do 18 let je včeraj odigrala zadnjo tekmo pred odhodom na evropsko prvenstvo. Na Rogli se je še drugič v dveh dneh pomerila z izbrano vrsto Hrvaške in tudi v drugo morala priznati poraz.

Kadeti uspešno začeli turnir v Italiji

S pripravljalnimi tekmami za evropsko prvenstvo je včeraj začela tudi slovenska reprezentanca do 16 let, ki se mudi na turnirju v italijanskem Rosetu.

Mladinci in kadetinje neuspešni proti Hrvaški

Moška reprezentanca do 18 let in ženska reprezentanca do 16 let sta v četrtek odigrali pripravljano tekmo proti izbranima vrstama Hrvaške in bili poraženi.

Več člankov...

Iskalnik