Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Mladi slovenski košarkarji in košarkarice v Sarajevu osvojili kar sedem prvih mest

V prestolnici Bosne in Hercegovine se je v torek končal tridnevni mednarodni turnir z imenom Basket Cup Sarajevo, na katerem je letos sodelovalo kar 106 ekip iz BiH, Bolgarije, Italije, Slovenije in Srbije.

Zadnji zaključni turnir mlajših starostnih kategorij bo na Primorskem

Tekmovalna komisija Košarkarske zveze Slovenije je za gostitelja finalnega turnirja državnega prvenstva za košarkarje do 15 let izbrala košarkarsko društvo Nova Gorica mladi.

Starejši mladinci Krke odločili zmagovalca srednješolskega državnega prvenstva

V Šolskem centru Novo mesto je v ponedeljek potekal zaključni turnir državnega prvenstva v moški košarki za srednje šole. Naslov prvaka so si priborili gostitelji iz Srednje elektro šole in tehniške gimnazije, drugo mesto je osvojila Gimnazija Šentvid, na tretjem mestu pa je sezono končala Srednja šola Domžale.

Kdo bo organiziral zaključna turnirja?

Košarkarska zveza Slovenije je objavila razpisa za organizacijo zaključnih turnirjev državnega prvenstva za fante in dekleta do 15 let.

Šampionski pokal ostal v Kopru, bron v Slovensko Bistrico

V primorski prestolnici se je danes končal štiridnevni zaključni turnir državnega prvenstva za košarkarje do 17 let, z naslovom državnega prvaka pa se je okitila ekipa Koša Primorske.

V finalu Primorci in Gorenjci

V Kopru se bosta danes odigrali zadnji tekmi v letošnji sezoni državnega prvenstva za košarkarje do 17 let. Za bronasto odličje se bosta ob 10.30 uri pomerili ekipi Sani Bistrica in Slovan, za zlato kolajno pa se bosta prav tako v areni Bonifika ob 13. uri udarili moštvi Koša Primorske in ECE Triglava.

Več člankov...

Iskalnik