Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

V četrtfinale še Koš Primorska in Slovan

Na Dobrovi sta včeraj potekali kvalifikacijski tekmi za nastop na finalnem turnirju državnega prvenstva za starejše mladince. Zadnji dve mesti med najboljšo osmerico sta zasedli ekipi Koša Primorske in Slovana.

Znan gostitelj zaključnega turnirja starejših mladincev

Tekmovalna komisija Košarkarske zveze Slovenije je zaključni turnir državnega prvenstva za košarkarje do 19 let dodelila košarkarskemu klubu Krka.

Vabljeni na kamp Primoža Brezca in Zmaga Sagadina!

Košarkarski klub Tolmin bo v sodelovanju s Centrom za šolske in obšolske dejavnosti ter ameriško organizacijo International Sports Federation med letošnjim poletjem za vse nadobudne košarkarje in košarkarice med 10. in 18. letom starosti organiziral že osmi mednarodni košarkarski kamp.

Bistričani tudi brez ključnih igralcev med najboljše štiri v državi

Minuli vikend je v Sežani potekal četrti turnir mednarodnega tekmovanja Basket4kids, ki se v krstni sezoni odvija v vseh šestih državah nekdanje Jugoslavije.

VIDEO: Najboljše mlajše pionirje ima Olimpija

Pred finalom pokala Spar so se v Hali Tivoli danes predstavile še najboljše ekipe v mini pokalu Spar, osvojeni pokal pa so visoko v zrak dvignili košarkarji Petrola Olimpije.

Na vidiku nov projekt za mlade košarkarje

Konec naslednjega meseca bo luč sveta ogledal nov košarkarski projekt Mali košarkarski vitezi, ki je namenjen najmlajšim potencialnim slovenskim košarkarjem in košarkaricam.

Več člankov...

Iskalnik