Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Kandidati za nastop na evropskem prvenstvu vstopili v sklepni del priprav

V Zrečah se je včeraj zbrala petnajsterica kandidatov za mladinsko reprezentanco, ki bo prihodnji teden pod vodstvom selektorja Tomaža Fartka začela z nastopi na evropskem prvenstvu v Turčiji.

Kandidatov za nastop na mladinskem evropskem prvenstvu je le še petnajst

Znan je ožji seznam kandidatov za moško reprezentanco do osemnajst let, ki jo med 16. in 22. decembrom čaka evropsko prvenstvo v Turčiji.

''Košarka je zanimiva!''

Pretekli teden je Osnovna šola Lesično odprla vrata košarkarskemu klubu Podčetrtek, ki nadaljuje z aktivnostmi v sklopu predstavitve košarke ter z vključevanjem otrok v košarkarsko šolo. Podčetrtčani so predstavili svoje delo in otrokom na igriv način predstavili košarko z željo, da bi se v košarkarsko šolo vključilo čim več otrok od 1. do 4. razreda.

Tomaž Fartek: ''Hitro nam je uspelo obnoviti stvari, ki smo jih delali čez poletje''

V ponedeljek je s prvim pripravljalnim ciklusom začela slovenska moška reprezentanca do 18 let, ki jo med 16. in 22. decembrom čaka evropsko prvenstvo v Turčiji.

Mladinska reprezentanca na vnovične priprave za evropsko prvenstvo

V ponedeljek bo s pripravami na evropsko prvenstvo, ki bo med 16. in 22. decembrom potekalo v turškem Samsunu, začela slovenska moška izbrana vrsta do 18 let. Tekmovanje bi moralo biti na sporedu že med julijem in avgustom, a ga je bila FIBA zaradi izrednih razmer v Turčiji primorana prestaviti.

VIDEO: Podmladek Grosuplja deklasiral prvake in osvojil prvi turnir lige EYBL

Starejši pionirji košarkarskega kluba Grosuplje so se iz madžarskega Szekesfehervarja, kjer so med vikendom sodelovali na prvem turnirju priznane Evropske lige za mlade, vrnili brez poraza in s kopico dragocenih izkušenj.

Več člankov...

Iskalnik