Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Helios Sunsi novi mladinski državni prvaki!

V Kranju se je nocoj končal zaključni turnir državnega prvenstva mladincev. V športni dvorani Planina so se z naslovom prvaka okitili Helios Sunsi, ki so v finalu po velikem preobratu ugnali Zlatorog. Tretje mesto je po zmagi nad Parklji osvojila Krka.

V velikem finalu Zlatorog in Helios Sunsi

V Kranju od četrtka dalje poteka zaključni turnir državnega prvenstva mladincev, v razburljivih sobotnih tekmah pa sta se izluščila oba finalista. Za naslov prvaka se bodo danes pomerili košarkarji laškega Zlatoroga in domžalskih Helios Sunsov.

Poleg Heliosa in Zlatoroga v polfinalu še Parklji in Krka

Po prvih štirih tekmah zaključnega turnirja državnega prvenstva mladincev so znani vsi štirje polfinalisti. Poleg Helios Sunsov in Zlatoroga bodo boj za naslov prvaka nadaljevali tudi košarkarji Parkljev in Krke, ki so v četrtfinalu premagali ECE Triglav oziroma Grosuplje.

Najboljše pionirje bodo okronali v Cerknici

Po koncu finalnega turnirja mlajših pionirk se bo v začetku aprila odigral še zaključni turnir državnega prvenstva mlajših pionirjev. Najboljše štiri ekipe bo gostila Cerknica, ki jo bo predstavljala tudi domača ekipa.

Podmladek Grosuplja napredoval v superfinale!

Starejši pionirji košarkarskega kluba Grosuplje so se z zaključnega turnirja najboljših petih ekip v centralni Evropi vrnili z osvojenim drugim mestom in vstopnico za superfinale.

Ljubljančani bodo naslov prvaka branili na Ježici

Tekmovalna komisija Košarkarske zveze Slovenije je izbrala organizatorja zaključnega turnirja državnega prvenstva za košarkarje do 17. leta starosti.

Več člankov...

Iskalnik