Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Kadeti tudi v drugo boljši od Čehov

Moška reprezentanca do 16 let je dobila tudi drugo zaporedno prijateljsko srečanje z izbrano vrsto Madžarske. V soboto jo je premagala z 80:59, v nedeljo pa jo je odpravila s 85:60.

VIDEO: Mladinci neuspešni tudi proti evropskim podprvakom

Moška reprezentanca do 18 let po dveh tekmah na evropskem prvenstvu še ne pozna slasti zmage. Po Grčiji je morala priznati poraz še Litvi, proti kateri je klonila s 57:75.

Kadeti v Slovenj Gradcu odpihnili Češko

Moška reprezentanca do 16 let je po vrnitvi v Slovenj Gradec odigrala četrto pripravljalno tekmo in vknjižila drugo zmago. Poraz ji je morala priznati izbrana vrsta Češke.

VIDEO: Mladinci poraženi na uvodu evropskega prvenstva

Moška reprezentanca do 18 let je sinoči odigrala prvo tekmo na evropskem prvenstvu divizije A na Slovaškem. Njena prva tekmica je bila izbrana vrsta Grčije, proti kateri je izgubila s 67:81.

VIDEO: Mladinci pogumno nad Grke

Moška reprezentanca do 18 let bo danes ob 20.30 začela z nastopi na evropskem prvenstvu divizije A na Slovaškem. Njena prva nasprotnica bo izbrana vrsta Grčije.

Mladinska reprezentanca odpotovala na EP

Moška reprezentanca do 18 let se bo med 29. julijem in 6. avgustom merila na evropskem prvenstvu divizije A na Slovaškem. Selektor Tomaž Fartek je določil dvanajsterico, ki bo zastopala slovenske barve.

Več člankov...

Iskalnik