Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

V ZDA odhaja novi slovenski košarkar

Srednje šole in univerze v Združenih državah Amerike mladim košarkarjem in košarkaricam ponujajo odlične pogoje za napredek in zagotovitev dobre izobrazbe, zato se tudi vedno več Slovencev in Slovenk odloča za to pot. Naslednji v vrsti je Grega Cuderman.

Olimpija izbrala novo vodjo mladinskega pogona

Po prekinitvi sodelovanja z vsemi trenerji mladinskega pogona je Union Olimpija določila naslednika trenerja Aleksandra Sekulića.

Obetavni slovenski košarkar iz Heliosa v Cedevito

Kadetski reprezentant Slovenije Rok Radović bo svojo športno pot nadaljeval v tujini. Na Hrvaškem se je zanj ogrela Cedevita, strani pa sta se že dogovorili za sodelovanje.

FOTO: Na Koroškem uspešno sklenjen 12. Slovenia Ball

V Slovenj Gradcu se je v včeraj uspešno zaključila 12. izvedba Slovenia Balla, mednarodnega turnirja za reprezentančne selekcije do 14 let. Slovenski fantje ekipe zelenih so na koncu zasedli tretje mesto. Jure Snoj je postal najboljši skakalec, Dan Duščak pa najboljši podajalec in obenem član idealne peterke.

Slovenija premore najboljše skakalce in MVP-ja evropskega prvenstva

Moška kadetska izbrana vrsta je včeraj v Sofiji reprezentančno akcijo zaključila z drugim najboljšim dosežkom vseh letošnjih slovenskih mlajših reprezentanc. Na evropskem prvenstvu divizije B je osvojila zlata vredno tretje mesto in za povrh napredovala še v najvišji tekmovalni razred, divizijo A.

FOTO: Starejši pionirji ostajajo v borbi za najvišja mesta Slovenia Balla

V Slovenj Gradcu se danes zaključuje letošnja izvedba mednarodnega turnirja Slovenia Ball. Sobota je bila za slovenske reprezentance precej uspešna. Na štirih tekmah so namreč zbrale kar tri zmage.

Več člankov...

Iskalnik