Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

V Podčetrtku navdušujejo tudi mladi rodovi

Košarkarji iz Podčetrtka v letošnji sezoni beležijo same spodbudne rezultate. Članski igralci Term Olimia Podčetrtka v svoji krstni sezoni v najmočnejšem državnem prvenstvu kažejo precejšen potencial, mladi košarkarji Osnovne šole Podčetrtek pa osvajajo naslove kot po tekočem traku.

FOTO: Helios z najboljšimi košarkarji letnika 2003, Krka z mlajšimi pionirji do 2. mesta

V Novem mestu se je čez vikend odvil 19. turnir Pomlad, na katerem so se merili številni mladi košarkarji iz Slovenije in Hrvaške.

Podmladek Podčetrtka si je nabral novih izkušenj

V košarkarskem klubu Terme Olimia Podčetrtek poleg članske ekipe pridno skrbijo tudi za razvoj mlajših selekcij, ki so v preteklem tednu odigrale štiri tekme.

Na finalni turnir še učenci iz Miklavža in Laškega, Žirovke že med najboljšimi tremi

V Murski Soboti in Laškem sta se odigrala še zadnja polfinalna turnirja Košarkarskega Superšolarja za starejše učence, največ znanja pa so prikazali učenci OŠ Miklavž na Dravskem polju in OŠ Primoža Trubarja Laško ter se tako uvrstili med osem najboljših ekip letošnje sezone.

Na šolskih igriščih vse bolj razburljivo

Torek je postregel z novimi zanimivimi in razburljivimi polfinalnimi obračuni Košarkarskega Superšolarja. Med drugim smo videli tudi dva lokalna derbija. V Grosuplju so moči namreč merili učenci OŠ Brinje in OŠ Louisa Adamiča, v Ljubljani pa učenke OŠ Koseze in OŠ Franceta Bevka.

Podčetrtčani kot prvi med osmerico najboljših

Osnovna šola Podčetrtek je gostila uvodni polfinalni turnir Košarkarskega Superšolarja za starejše učence. Led so prebili košarkarji OŠ Podčetrtek, Domžale in Brežice. Največ znanja so prikazali gostitelji, ki so se tako kot prvi uvrstili med osmerico najboljših.

Več člankov...

Iskalnik