Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Za naslov kadetskega prvaka se poteguje le še osem ekip

Na Gimnaziji Bežigrad so včeraj potekale kvalifikacije za zaključni turnir državnega prvenstva kadetov. Zadnja štiri mesta med najboljšo osmerico so zasedle ekipe Grosuplja, Rogaške, Koš Kopra in Krke.

Grosupeljčani po naslov prvaka centralne Evrope

Starejši pionirji košarkarskega kluba Grosuplje so še tretjič v sezoni odpotovali na Madžarsko, kjer bodo danes začeli z nastopi na zaključnem turnirju Evropske lige za mlade.

Podčetrtčani z vstopnico za finalni turnir

V košarkarskem klubu Terme Olimia Podčetrtek se dobro delo z mlajšimi kategorijami kaže tudi pri uspehih košakarjev Osnovne šole Podčetrtek, ki so po uvrstitvi med najboljših osem ekip osnovnošolskega državnega prvenstva napredovali še na zaključni turnir.

Znani vsi udeleženci zaključnega turnirja najboljših mladincev v državi

Zadnji dve mesti v četrtfinalu finalnega turnirja za košarkarje do 19. leta starosti sta zasedli ekipi Zlatoroga in Ilirije, ki sta v kvalifikacijah odpravili zasedbi Hopsov in Ljubljane.

Olimpija osvojila mednarodni turnir za mladince

V Sevnici je v soboto potekal sedmi mednarodni turnir za košarkarje letnika 1998 in mlajše, naslov prvaka pa so še tretjič osvojili igralci Uniona Olimpije.

Primož Brezec in Zmago Sagadin vabita na košarkarski kamp in trenersko kliniko

Košarkarski klub Tolmin bo v sodelovanju s Centrom za šolske in obšolske dejavnosti in ameriško organizacijo International Sports Federation med letošnjim poletjem organiziral že sedmi mednarodni košarkarski kamp. Nanj so vabljeni vsi košarkarji in košarkarice med 10. in 18. letom starosti.

Več člankov...

Iskalnik