Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

''Košarka je zanimiva!''

Pretekli teden je Osnovna šola Lesično odprla vrata košarkarskemu klubu Podčetrtek, ki nadaljuje z aktivnostmi v sklopu predstavitve košarke ter z vključevanjem otrok v košarkarsko šolo. Podčetrtčani so predstavili svoje delo in otrokom na igriv način predstavili košarko z željo, da bi se v košarkarsko šolo vključilo čim več otrok od 1. do 4. razreda.

Tomaž Fartek: ''Hitro nam je uspelo obnoviti stvari, ki smo jih delali čez poletje''

V ponedeljek je s prvim pripravljalnim ciklusom začela slovenska moška reprezentanca do 18 let, ki jo med 16. in 22. decembrom čaka evropsko prvenstvo v Turčiji.

Mladinska reprezentanca na vnovične priprave za evropsko prvenstvo

V ponedeljek bo s pripravami na evropsko prvenstvo, ki bo med 16. in 22. decembrom potekalo v turškem Samsunu, začela slovenska moška izbrana vrsta do 18 let. Tekmovanje bi moralo biti na sporedu že med julijem in avgustom, a ga je bila FIBA zaradi izrednih razmer v Turčiji primorana prestaviti.

VIDEO: Podmladek Grosuplja deklasiral prvake in osvojil prvi turnir lige EYBL

Starejši pionirji košarkarskega kluba Grosuplje so se iz madžarskega Szekesfehervarja, kjer so med vikendom sodelovali na prvem turnirju priznane Evropske lige za mlade, vrnili brez poraza in s kopico dragocenih izkušenj.

Mladi Grosupeljčani bodo sodelovali v kakovostni mednarodni ligi

Starejši pionirji košarkarskega kluba Grosuplje so se danes odpravili na pot proti Szekesfehervarju, srednjeveški madžarski prestolnici, kjer jih od petka do nedelje čaka prvi turnir v ligi EYBL.

Triglav sedmi na turnirju v Zadru, Radović v najboljši peterki

Hrvaški drugoligaški klub Sonik Puntamika iz Zadra je od preteklega četrtka do ponedeljka gostil že 19. memorialni turnir Denisa Špika. Na njem je tekmovalo osem kadetskih in osem mladinskih ekip, Slovenijo pa so predstavljali mladinci ECE Triglava in kadet Cedevite Rok Radović.

Več člankov...

Iskalnik