Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Najboljši osnovnošolski košarkarji domujejo v Laškem, obetavni Podčetrtčan v najboljši peterki

Osnovnošolsko prvenstvo za starejše učence je končano. Na finalnem turnirju v Laškem so se naslova prvaka razveselili učenci lokalne Osnovne šole Primoža Trubarja.

Najmlajši Podčetrtčani začeli s sezono

Košarkarski klub Terme Olimia Podčetrtek ima pod svojim okriljem osem ekip, ki zajemajo prav toliko različnih starostnih kategorij. Najmlajši med njimi so košarkarji do 9. leta starosti.

Dejan Čikić: "Večina igralcev je skupaj že od pionirskih dni"

Mladinci Helios Sunsov so sinoči v Kranju postali novi državni prvaki. Po osvojenem naslovu prvaka se je na uspešno sezono ozrl njihov glavni trener Dejan Čikić.

Helios Sunsi novi mladinski državni prvaki!

V Kranju se je nocoj končal zaključni turnir državnega prvenstva mladincev. V športni dvorani Planina so se z naslovom prvaka okitili Helios Sunsi, ki so v finalu po velikem preobratu ugnali Zlatorog. Tretje mesto je po zmagi nad Parklji osvojila Krka.

V velikem finalu Zlatorog in Helios Sunsi

V Kranju od četrtka dalje poteka zaključni turnir državnega prvenstva mladincev, v razburljivih sobotnih tekmah pa sta se izluščila oba finalista. Za naslov prvaka se bodo danes pomerili košarkarji laškega Zlatoroga in domžalskih Helios Sunsov.

Poleg Heliosa in Zlatoroga v polfinalu še Parklji in Krka

Po prvih štirih tekmah zaključnega turnirja državnega prvenstva mladincev so znani vsi štirje polfinalisti. Poleg Helios Sunsov in Zlatoroga bodo boj za naslov prvaka nadaljevali tudi košarkarji Parkljev in Krke, ki so v četrtfinalu premagali ECE Triglav oziroma Grosuplje.

Več člankov...

Iskalnik