Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Mladi Domžalčani sezono končali s tremi šampionskimi pokali

V Novi Gorici se je v nedeljo zaključil še zadnji finalni turnir državnih prvenstev mlajših starostnih kategorij, novi državni prvaki pa so postali košarkarji Helios Sunsov.

VIDEO: Naslednik Luke Dončića v Španiji do prvega velika uspeha

Potencialni slovenski mladinski reprezentant Žiga Samar je v svoji krstni sezoni na Iberskem polotoku osvojil naslov španskega mladinskega prvaka.

Pri starejših pionirjih bodo okronani novi državni prvaki

V Novi Gorici se bo danes iztekel zaključni turnir državnega prvenstva za košarkarje do 15 let, na katerem se bosta za naslov prvaka udarili moštvi Nova Gorica mladi in Helios Suns.

VIDEO: Gostitelji ostali v igri za prvo mesto

Po dveh dneh tekmovanja na finalnem turnirju starejših pionirjev v osrčju Nove Gorice so znani vsi štirje udeleženci polfinala.

VIDEO: Na Primorskem padli državni prvaki

V Novi Gorici se je v četrtek začel zadnji zaključni turnir državnih prvenstev mlajših starostnih kategorij, na katerem bodo vse do konca tedna tekmovali košarkarji do 15 let.

Košarkarska zveza Slovenije z brezplačnim dogodkom za vse klube

Košarkarska zveza Slovenije je objavila razpis za predstavitve Igrive košarke za leto 2018. Slednja se bo izvajala med 3. in 28. septembrom, vsak klub pa ima na voljo dve brezplačni predstavitvi v istem terminu.

Več člankov...

Iskalnik