Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Kadeti v osmino finala s prvega mesta

Moška reprezentanca do 16 let je tekmovanje v skupinskem delu evropskega prvenstva divizije A opravila z odliko. V črnogorski Podgorici je na tretji tekmi proti Turčiji vknjižila še tretjo zmago in osvojila prvo mesto v skupini B.

VIDEO: Kadeti po prvo mesto v skupini B

Moška reprezentanca do 16 let bo zvečer odigrala zadnjo tekmo v skupinskem delu evropskega prvenstva v črnogorski Podgorici. Njena zadnja tekmica v skupini B je Turčija.

VIDEO: Kadeti na kolena spravili še Nemce

Moška reprezentanca do 16 let na evropskem prvenstvu v črnogorski Podgorici še ne pozna poraza. V petek je premagala Finsko, danes pa je ugnala še Nemčijo (56:68).

VIDEO: Kadeti na prvi tekmi do prve zmage

Moška reprezentanca do 16 let je sinoči v črnogorski Podgorici začela nastope na evropskem prvenstvu divizije A. Sprva se je pomerila proti izbrani vrsti Finske in jo premagala s 65:53.

VIDEO: Kadeti na prvo tekmo evropskega prvenstva

Moška reprezentanca do 16 let bo nocoj ob 20.30 začela z nastopi na evropskem prvenstvu divizije A. V črnogorski Podgorici bo njena prva nasprotnica izbrana vrsta Finske.

Kadeti odpotovali na evropsko prvenstvo

Moška reprezentanca do 16 let je danes opoldne odletela proti črnogorski Podgorici, ki bo med 11. in 19. avgustom gostila evropsko prvenstvo divizije A.

Več člankov...

Iskalnik