Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

"Kamp je nekaj zelo dobrega, če hočeš med poletjem narediti nekaj zase"

Organizatorji košarkarskega kampa Basketball Fever so nas opozorili, da je za osmo izvedbo kampa na voljo le še nekaj prostih mest.

Za reprezentančni dres se bo borilo 18 kandidatov

Po mlajših članicah so s pripravami na evropsko prvenstvo začeli tudi kandidati za reprezentanco do 20 let, ki so se pod vodstvom novega selektorja Daliborja Damjanovića prvič zbrali v Laškem.

Zmago Sagadin išče le še nekaj varovancev

Organizatorji mednarodnega košarkarskega kampa Brezec&Sagadin Tolmin 2018 obveščajo, da je število prijavljenih že preseglo številko 100, na voljo pa je le še nekaj prostih mest.

Kamp, ki producira nove reprezentante, odpira svoja vrata

Vsi, ki si želite med poletjem nadgraditi svoje obstoječe košarkarsko znanje, ste vabljeni, da se udeležite kampa Basketball Fever, na katerem so se v preteklosti kalili tudi danes nadvse uspešni košarkarji.

Najboljše mlade košarkarje premoreta Domžale in Ljubljana

Košarkarska zveza Slovenije je objavila seznam najuspešnejših deških in dekliških košarkarskih ekip v letošnji sezoni Pokala mladih.

Znani selektorji vseh moških in ženskih reprezentanc mlajših starostnih kategorij

Na redni seji izvršnega odbora Košarkarske zveze Slovenije so potrdili imena selektorjev mlajših starostnih kategorij. Reprezentance fantov do 16 let ter deklet do 18 in 20 let bodo poleti nastopile na elitnih evropskih prvenstvih, preostale tri reprezentance pa na evropskih prvenstvih divizije B.

Več člankov...

Iskalnik