Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Mladinci v tekmo za obstanek v diviziji A

Moška reprezentanca do 18 let se je na evropskem prvenstvu na Slovaškem znašla pred tekmo za biti ali ne biti. Na obračunu za končno 13. mesto in obstanek v elitni diviziji se bo zoperstavila izbrani vrsti Črne gore.

VIDEO: Mladinci z zmago ohranili upanje na obstanek v elitni diviziji

Moška reprezentanca do 18 let je na svoji šesti tekmi evropskega prvenstva na Slovaškem vknjižila drugo zmago. Na srečanju za končno razvrstitev je premagala gostiteljsko izbrano vrsto in s tem ohranila upanje na osvojitev 13. mesta in obstanek v diviziji A.

Kadeti na evropsko prvenstvo v zmagovalni formi

Moška reprezentanca do 16 let je v Sarajevu odigrala svojo sedmo in s tem zadnjo pripravljalno tekmo pred odhodom na evropsko prvenstvo divizije A.

VIDEO: Mladincem debakel odnesel mesto med najboljšo deseterico

Moška reprezentanca do 18 let je na evropskem prvenstvu divizije A na Slovaškem doživela najtežji poraz. Na prvi tekmi za končno razvrstitev jo je močno porazila izbrana vrsta Nemčije, ki je zmagala s kar 41 točkami razlike (91:50).

VIDEO: Mladinci najprej proti Nemčiji

Moška reprezentanca do 18 let bo na evropskem prvenstvu na Slovaškem tekme za končno razvrstitev drevi ob 20.15 odprla z obračunom proti zasedbi Nemčije.

Kadeti zadnji dve preizkušnji pred evropskim prvenstvom začeli z zmago

Moška reprezentanca do 16 let je po dveh pripravljalnih tekmah s Češko odpotovala v Sarajevo, kjer se bo dvakrat pomerila še z izbrano vrsto Bosne in Hercegovine.

Več člankov...

Iskalnik