Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Kadeti Olimpije ubranili naslov prvaka

Od četrtka do nedelje je na Ježici potekal zaključni turnir državnega prvenstva za fante do 17 let. Naslov državnega prvaka so osvojili košarkarji Uniona Olimpije, ki so v finalu premagali Rogaško. Na tekmi za tretje mesto so do zmage prišli košarkarji Koš Kopra, ki so ugnali Helios Sunse.

V finalu kadetskega prvenstva Rogaška in Olimpija

V ljubljanski dvorani Ježica se bo danes iztekel zaključni turnir državnega prvenstva kadetov. Za naslov prvaka se bosta udarili branilka naslova Union Olimpija in Rogaška, ki sta v polfinalu preskočili Koš Koper in Helios Sunse.

FOTO: Mladi zmaji v Italiji do 1. mesta

Mlajši pionirji Uniona Olimpije so včeraj končali s tekmovanjem na 15. košarkarskem turnirju v italijanskem mestu Pordenone, na katerem se je pred šestimi leti preizkusil tudi današnji zvezdnik Evrolige Luka Dončić.

Olimpiji in Heliosu sta se v polfinalu pridružila Rogaška in Koš Koper

V ljubljanski dvorani Ježica od četrtka dalje poteka zaključni turnir državnega prvenstva kadetov. Po Unionu Olimpiji in Helios Sunsih se je v današnji polfinale uspelo prebiti še ekipama Rogaške in Koš Kopra.

Olimpija in Helios prva polfinalista

V ljubljanski dvorani Ježica se je včeraj pričel zaključni turnir državnega prvenstva za fante do 17 let. Prvi dve mesti v polfinalu sta zasedli ekipi Uniona Olimpije in Helios Sunsov, za drugi dve mesti pa se bodo danes pomerili košarkarji Ježice in Rogaške ter Slovana in Koš Kopra.

Podčetrtčani znova med najboljšo osmerico

Po starejših učencih Osnovne šole Podčetrtek so se med najboljših osem šol v državi prebili tudi njeni mlajši učenci.

Več člankov...

Iskalnik