Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Francija previsoka ovira za Slovenijo

Moška mladinska reprezentanca je odigrala drugo srečanje na evropskem prvenstvu divizije. V turškem Samsunu se je tokrat pomerila s Francijo, ki je slavila z visokih 81:50.

VIDEO: Slovenci v zadnji četrtini izgubili boj s Srbi

Moška mladinska reprezentanca se je na prvem srečanju evropskega prvenstva divizije A pomerila z izbrano vrsto Srbije. Slovenski košarkarji so vodili več kot polovico srečanja, na koncu pa popustili in morali priznati poraz s 60:68.

Znana dvanajsterica reprezentantov za evropsko prvenstvo v Turčiji

Moška mladinska reprezentanca je zaključila s pripravami na evropsko prvenstvo, ki bo med 16. in 22. decembrom potekal v Turčiji, dan pred današnjim odhodom v Samsun pa je postal znan seznam dvanajstih reprezentantov, ki bodo zastopali slovenske barve.

Znane skupine evropskih prvenstev moških in ženskih mlajših kategorij

Na Češkem je danes potekal še žreb evropskih prvenstev mlajših starostnih kategorij. Slovenske moške in ženske reprezentance so tako dobile svoje nasprotnike, s katerimi se bodo pomerile poleti prihodnje leto.

VIDEO: Kandidati za nastop na evropskem prvenstvu vstopili v sklepni del priprav

V Zrečah se je včeraj zbrala petnajsterica kandidatov za mladinsko reprezentanco, ki bo prihodnji teden pod vodstvom selektorja Tomaža Fartka začela z nastopi na evropskem prvenstvu v Turčiji.

Kandidatov za nastop na mladinskem evropskem prvenstvu je le še petnajst

Znan je ožji seznam kandidatov za moško reprezentanco do osemnajst let, ki jo med 16. in 22. decembrom čaka evropsko prvenstvo v Turčiji.

Več člankov...

Iskalnik