Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

FOTO: Podčetrtek, Branik in Ljubljana z največjim uspehom na mednarodnem turnirju

V Podčetrtku se je končal Olimia Cup, tridnevni in že šesti božično-novoletni mednarodni turnir za košarkarje do 13, 15 in 17 let.

Grosuplju nista bila kos niti Olimpija in Maccabi

Mladi košarkarji Grosuplja so postali novi stari prvaki božičnega pokala Dubrava, ki je letos v Zagrebu potekal že štirinajstič zapovrstjo.

Podčetrtčani, Vojničani, Mariborčani, Ljubljančani in Italijani v boj za naslov prvaka

V Podčetrtku se danes izteka tridnevni 6. božično-novoletni turnir za košarkarje do 13, 15 in 17 let. Zaključna slovesnost se bo v športni dvorani Podčetrtek začela ob 16.30 uri.

V Podčetrtku se obeta mednarodni turnir za mlade košarkarje iz Slovenije in njenih sosednjih držav

Košarkarski klub Podčetrtek in Terme Olimia bosta organizirala že 6. božično-novoletni košarkarski turnir za košarkarje do 13, 15 in 17 let.

Slovenija do 11. mesta in obstanka v elitni diviziji

Moška mladinska reprezentanca je evropsko prvenstvo v turškem Samsunu zaključila z zmago nad Turčijo ter z izkupičkom dveh zmag in štirih porazov osvojila končno 11. mesto. V finalu med Litvo in Francijo so prevladali Francozi, ki so slavili zmago s 75:68.

VIDEO: Grki v zadnjih sekundah premagali Slovenijo

Slovenska mladinska reprezentanca se je na tekmi za razvrstitev od 9. do 12. mesta pomerila z izbrano vrsto Grčije. Srečanje je s košem tri sekunde do konca odločil Dimitrios Moraitis (70:68). Slovenci se bodo danes ob 14.15 za končno 11. mesto na prvenstvu pomerili s Turki.

Več člankov...

Iskalnik