Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Podmladek slovenskih prvoligašev, drugoligašev in tretjeligašev v boj za naslov državnega prvaka

Organizacija zaključnega turnirja državnega prvenstva za fante do 17 let je bila dodeljena Ježici. Zaključni turnir osmerice bo od četrtka do nedelje potekal v ljubljanski športni dvorani Ježica.

VIDEO: Domžalčani z novim naslovom državnega prvaka

V soboto je v Cerknici potekal zaključni turnir državnega prvenstva za fante do 13 let. Naslov državnega prvaka so osvojili košarkarji Helios Sunsov, ki so v finalu zlomili odpor Janč Energetike. V tekmi za tretje mesto je Grosuplje premagalo Cerknico.

Najboljši osnovnošolski košarkarji domujejo v Laškem, obetavni Podčetrtčan v najboljši peterki

Osnovnošolsko prvenstvo za starejše učence je končano. Na finalnem turnirju v Laškem so se naslova prvaka razveselili učenci lokalne Osnovne šole Primoža Trubarja.

Najmlajši Podčetrtčani začeli s sezono

Košarkarski klub Terme Olimia Podčetrtek ima pod svojim okriljem osem ekip, ki zajemajo prav toliko različnih starostnih kategorij. Najmlajši med njimi so košarkarji do 9. leta starosti.

Dejan Čikić: "Večina igralcev je skupaj že od pionirskih dni"

Mladinci Helios Sunsov so sinoči v Kranju postali novi državni prvaki. Po osvojenem naslovu prvaka se je na uspešno sezono ozrl njihov glavni trener Dejan Čikić.

Helios Sunsi novi mladinski državni prvaki!

V Kranju se je nocoj končal zaključni turnir državnega prvenstva mladincev. V športni dvorani Planina so se z naslovom prvaka okitili Helios Sunsi, ki so v finalu po velikem preobratu ugnali Zlatorog. Tretje mesto je po zmagi nad Parklji osvojila Krka.

Več člankov...

Iskalnik