Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Mlajši člani še podaljšali zmagoviti niz

Slovenski fantovski reprezentanci do 20 let gre na evropskem prvenstvu divizije B v Sofiji zaenkrat vse po načrtu. Na dosedanjih štirih tekmah je namreč zbrala prav toliko zmag, do konca tekmovanja v skupini B pa jo loči le še en dvoboj.

VIDEO: Varovanci Daliborja Damjanovića vprašanje o zmagovalcu rešili že v prvi četrtini

Slovenska fantovska reprezentanca do 20 let tudi po tretji tekmi na evropskem prvenstvu divizije B ne pozna poraza. Po Bolgariji in Slovaški se je znesla še nad Moldavijo, ki jo je v Sofiji porazila kar z razliko 91 točk!

VIDEO: Slovenci na drugi tekmi do druge zmage

Slovenska fantovska reprezentanca do 20 let je na drugi tekmi evropskega prvenstva divizije B v Bolgariji vknjižila drugo zmago. Po Bolgariji je v Sofiji brez večjih težav ugnala tudi Slovaško in dala vedeti, da jo v skupini B zanima le prvo mesto.

VIDEO: Mlajši člani prepričljivo do prve zmage

Petek 13. je bil za slovensko fantovsko reprezentanco do 20 let vse prej kot nesrečen dan, saj je slednja evropsko prvenstvo divizije B začela naravnost odlično in v Bolgariji zanesljivo vknjižila svojo prvo zmago.

Mlajši člani odpotovali na evropsko prvenstvo

Slovenska fantovska reprezentanca do 20 let je včeraj odpotovala v prestolnico Bolgarije, Sofijo, ki bo od 13. do 22. julija gostila evropsko prvenstvo divizije B.

S pripravami začela tudi kadetska reprezentanca

S pripravami na evropsko prvenstvo, ki ga bo med 10. in 18. avgustom gostil srbski Novi Sad, je začela slovenska reprezentanca fantov do 16 let. Selektor Dejan  Gašparin je na priprave povabil 19 košarkarjev, ki bodo v pripravljalnem obdobju odigrali deset tekem.

Več člankov...

Iskalnik