Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Poleg Heliosa in Zlatoroga v polfinalu še Parklji in Krka

Po prvih štirih tekmah zaključnega turnirja državnega prvenstva mladincev so znani vsi štirje polfinalisti. Poleg Helios Sunsov in Zlatoroga bodo boj za naslov prvaka nadaljevali tudi košarkarji Parkljev in Krke, ki so v četrtfinalu premagali ECE Triglav oziroma Grosuplje.

Najboljše pionirje bodo okronali v Cerknici

Po koncu finalnega turnirja mlajših pionirk se bo v začetku aprila odigral še zaključni turnir državnega prvenstva mlajših pionirjev. Najboljše štiri ekipe bo gostila Cerknica, ki jo bo predstavljala tudi domača ekipa.

Podmladek Grosuplja napredoval v superfinale!

Starejši pionirji košarkarskega kluba Grosuplje so se z zaključnega turnirja najboljših petih ekip v centralni Evropi vrnili z osvojenim drugim mestom in vstopnico za superfinale.

Ljubljančani bodo naslov prvaka branili na Ježici

Tekmovalna komisija Košarkarske zveze Slovenije je izbrala organizatorja zaključnega turnirja državnega prvenstva za košarkarje do 17. leta starosti.

VIDEO: Mladi zmaji tretji v Valjevu

Mladinska ekipa Uniona Olimpije je danes v srbskem Valjevu končala tridnevni mednarodni turnir, na katerem je med osmimi sodelujočimi moštvi osvojila končno tretje mesto.

Za naslov kadetskega prvaka se poteguje le še osem ekip

Na Gimnaziji Bežigrad so včeraj potekale kvalifikacije za zaključni turnir državnega prvenstva kadetov. Zadnja štiri mesta med najboljšo osmerico so zasedle ekipe Grosuplja, Rogaške, Koš Kopra in Krke.

Več člankov...

Iskalnik