Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

V finalu bomo spremljali ljubljanski derbi

Na Dobrovi se je včeraj začel zaključni turnir državnega prvenstva starejših pionirjev. V jutrišnji finale sta se prebili ekipi Janč in Uniona Olimpije, ki sta v polfinalu premagali Grosuplje in Zlatorog.

Slovenci in Slovenke iz Sarajeva s kar 10 odličji

Ekipe slovenskih košarkarskih društev Cerknica, Dom, Medvode, Nova Gorica mladi, Plama-pur, Radenska Creativ Murska Sobota, Stražišče, Šentvid - Ljubljana, Triglav, Vipava in Vrhnika so velikonočne praznike preživele na mednarodnem turnirju v Sarajevu, s katerega so se vrnile s kopico dragocenih športnih in življenjskih izkušenj.

Starejši pionirji na Dobrovo po naslov prvaka

Po finalnem turnirju mlajših pionirjev se bo ta vikend odigral še zaključni turnir državnega prvenstva starejših pionirjev, ki bo od danes do nedelje potekal v dvorani Osnovne šole Dobrova.

VIDEO: Kadeti Olimpije ubranili naslov prvaka

Od četrtka do nedelje je na Ježici potekal zaključni turnir državnega prvenstva za fante do 17 let. Naslov državnega prvaka so osvojili košarkarji Uniona Olimpije, ki so v finalu premagali Rogaško. Na tekmi za tretje mesto so do zmage prišli košarkarji Koš Kopra, ki so ugnali Helios Sunse.

V finalu kadetskega prvenstva Rogaška in Olimpija

V ljubljanski dvorani Ježica se bo danes iztekel zaključni turnir državnega prvenstva kadetov. Za naslov prvaka se bosta udarili branilka naslova Union Olimpija in Rogaška, ki sta v polfinalu preskočili Koš Koper in Helios Sunse.

FOTO: Mladi zmaji v Italiji do 1. mesta

Mlajši pionirji Uniona Olimpije so včeraj končali s tekmovanjem na 15. košarkarskem turnirju v italijanskem mestu Pordenone, na katerem se je pred šestimi leti preizkusil tudi današnji zvezdnik Evrolige Luka Dončić.

Več člankov...

Iskalnik