Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Kadeti na prvi tekmi do prve zmage

Moška reprezentanca do 16 let je sinoči v črnogorski Podgorici začela nastope na evropskem prvenstvu divizije A. Sprva se je pomerila proti izbrani vrsti Finske in jo premagala s 65:53.

VIDEO: Kadeti na prvo tekmo evropskega prvenstva

Moška reprezentanca do 16 let bo nocoj ob 20.30 začela z nastopi na evropskem prvenstvu divizije A. V črnogorski Podgorici bo njena prva nasprotnica izbrana vrsta Finske.

Kadeti odpotovali na evropsko prvenstvo

Moška reprezentanca do 16 let je danes opoldne odletela proti črnogorski Podgorici, ki bo med 11. in 19. avgustom gostila evropsko prvenstvo divizije A.

Real Madrid že s tremi Slovenci

V španski prestolnici se ustanavlja prava slovenska kolonija, ki po novem šteje že tri mlade in talentirane slovenske košarkarje.

Tomaž Fartek: "Za neuspeh prevzemam popolno odgovornost"

Moška reprezentanca do 18 let je evropsko prvenstvo na Slovaškem z izkupičkom dveh zmag in petih porazov končala na predpredzadnjem, 14. mestu, po izpadu iz divizije A in prespani noči pa je misli zbistril in ubesedil njen selektor Tomaž Fartek.

VIDEO: Mladinci izpadli iz divizije A

Moška reprezentanca do 18 let je zaključila za nastopi na evropskem prvenstvu na Slovaškem. V tekmi za končno 13. mesto in obstanek v elitni diviziji se je pomerila z izbrano vrsto Črne gore in utrpela boleč poraz (73:63).

Več člankov...

Iskalnik