Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Končan 2. del za mlajše pionirje

moskiu12Odigran je bil 3. in hkrati zadnji krog drugega dela v kategoriji mlajših pionirjev (U 12). Ekipe, ki so na koncu osvojile prvo mesto v skupinah, ostajajo še naprej v borbi za zakljuni turnir. Presenečen ni bilo, z vzhoda napredujejo Primorac-Branik, Elektra in Krka, z zahoda pa ekipe Union Olimpije, Grosuplja in Luke Kopra.

Mladinci Zlatoroga osvojili lovoriko Beograda

V finalu mednarodnega mladinskega turnirja Trofej Beograda je Zlatorog premagal Beovuk s 96:81 in osvojil lovoriko. Laščani so v skupinskem delu tekmovanja premagali še tretjo ekipo srbskega prvenstva Žitko Basket s 94:76 in po podaljšku finalista evrolige 2010 FMP z 80:79.

 

U18: Laščani ugnali tudi FMP

V drugi tekmi mladinskega turnirja "Trofej Beograda" je Zlatorog premagal FMP, ki je bil spomladi finalist evrolige, z 80:79 (59:54, 41:36, 21:20) in  se bo jutri za turnirsko lovoriko pomeril še s tretjim beograjskim klubom Beovukom.

Mladinci Zlatoroga na turnirju v Beogradu

Mladinci Zlatoroga so za konec tedna odpotovali v Beograd, kjer se bodo udeležili mednarodnega turnirja v organizaciji Partizana. V svoji skupini bodo igrali proti FMP-ju in Žitko basketu, poleg Partizana pa so v drugi skupini še Beovuk in ekipa iz švicarske Ženeve.

U16: Gradišče dobilo zaostalo, Domžale predhodno odigrano tekmo

moskiu16Včeraj sta se odigrali dve tekmi 1. SKL za kadete. V Cerknici sta se v zaostali tekmi 1. kroga pomerila domače Gradišče in Splošna plovba, zmagali so prvi. V Domžalah pa so predhodno odigrali tekmo 2. kroga, domači so bili uspešnejši od Grosuplja.

 

U18: Komenda dobila zaostalo tekmo 1. kroga

moskiu18Včeraj sta se v športni dvorani Trata v Škofji Loki v zaostali tekmi 1. kroga za mladince pomerila domači LTH Cast in Komenda. Tekma je bila kot vsaka med tema dvema kluboma zelo zanimiva, v končnici pa je prevladala daljša klop Komende.

Več člankov...

Iskalnik