Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

U18: Slovan klonil proti Grosuplju

V skoraj popolnem četrtem krogu 1. SKL mladince smo videli presenečenje. Grosupeljčani nadaljujejo z odličnimi predstavami, tokrat so bili prepričljivo boljši od Slovana, ki poleg Zlatoroga velja za favorite vzhodne skupine. Kodeljevčani imajo po štirih tekmah le dve zmagi. Na zahodu je najbolj presenetljiv rezultat v Novi Gorici, kjer so domačini precej gladko ugnali Janče.

Zaključek Regijskega selekcioniranja U-13

V soboto, 9. oktobra 2010, je v Postojni potekal zaključni turnir Regijskega selekcioniranja za fante letnika 1997. V dveh športnih dvoranah (OŠ Miroslava Vilharja in Šolski center), se je zbralo več kot 180 košarkarjev in okoli 40 trenerjev. Turnir je pod okriljem KZS pomagalo pripraviti 10 organizatorjev, katere sta vodila vodji Regijskega selekcioniranja Mirko Jurjavčič in Blaž Bergant.

U16: Zmagi Janč in Grosuplja za 2 točki

moskiu16Včeraj se je odigrala večina tekem 3. kroga 1. SKL za kadete. na dveh najbolj zanimivih tekmah sta bila izzida zelo tesna. Janče A so po napeti tekme ugnale Union Olimpijo s 66:64, Grosuplje pa Parklje z 62:60. Zanimivo je bilo tudi na tekmi med Jesenicami in Krko, ki so jo slednji dobili šele v zadnji četrtini.

U14 : Vodilne ekipe do visokih zmag

moskiu14Konec tedna so bile odigrane tekme četrtega kroga za U14. Ekipe z vrha lestvic so zabeležile prepričljive zmage.  Na vzhodu je v vodstvu še vedno ekipa Elektre, na zahodu pa mesto vodilnega zaseda ekipa Grosuplja, ki ima sicer tekmo več kot Union Olimpija, ki zaseda drugo mesto.

U18: Na Kodeljevem prava derbi tekma

moskiu18Geoplin Slovan in Zlatorog sta v četrtek na Kodeljevem odigrala zaostalo tekmo 2. kroga 1. SKL za mladince. Oba tekmeca sta v zadnjih letih v vrhu mladinske košarke, zato je bilo pričakovati odlično in napeto tekmo. Slovan je začel bolje, a je Zlatorog naredil preobrat, na koncu pa so se zmage s 74:72 veselili domači.

Košarkarski turnir za pokal Kranja

Zakljuna_tekma_pred_polnimi_tribunami2. in 3. oktobra je v Kranju potekal turnir za Pokal Kranja. Udeležile so se ga ekipe U14, Kranjski orli, Šentvid, Koš Celovec, Janče, lastovka in Kamnik. Na turnirju so se predstavile tudi ekipe U12, Simon Jenko, Šenčur, Jesenice in Gorenja vas.

Več člankov...

Iskalnik