Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Mladinci Olimpije se domov vračajo s 7. mestom

Mladinska ekipa Uniona Olimpije je tridnevni mednarodni turnir Evrolige za košarkarje letnika 1999 in mlajše končala na predzadnjem mestu.

VIDEO: Mladinci Olimpije v prvem dnevu turnirja Evrolige obakrat poraženi

Mladinska zasedba Uniona Olimpije je včeraj v predmestju Barcelone začela z nastopi na turnirju Evrolige za košarkarje letnika 1999 in mlajše.

Union Olimpija na turnir Evrolige le z lastnim podmladkom

Mladinska zasedba Uniona Olimpije se odpravlja v Barcelono, kjer se bo udeležila kakovostnega kvalifikacijskega turnirja Evrolige za košarkarje letnika 1999 in mlajše.

Mladi Laščani zablesteli na Češkem

Med 27. in 29. decembrom so se mladi upi laške košarke podali na že tradicionalen mednarodni turnir Plzen. Na turnirju so nastopili z dvema selekcijama, in sicer z U15 in U13. Ekipo U15 so sestavljali fantje letnika 2003 in mlajši, ekipo U13 pa fantje letnikov 2004 do 2007. Obe ekipi sta prikazale odlične igre, kar se odraža tudi na rezultatu.

FOTO: Podčetrtek, Branik in Ljubljana z največjim uspehom na mednarodnem turnirju

V Podčetrtku se je končal Olimia Cup, tridnevni in že šesti božično-novoletni mednarodni turnir za košarkarje do 13, 15 in 17 let.

Grosuplju nista bila kos niti Olimpija in Maccabi

Mladi košarkarji Grosuplja so postali novi stari prvaki božičnega pokala Dubrava, ki je letos v Zagrebu potekal že štirinajstič zapovrstjo.

Več člankov...

Iskalnik