Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Kandidati za kadetsko reprezentanco odigrali prvo tekmo

V skladu z Nacionalnim programom plus, ki bo v tem mesecu izveden v obliki treh medsebojnih tekem med kandidati za kadetsko reprezentanco, ki so razdeljeni v tri ekipe, je v torek potekal dvoboj med ekipo 1 in ekipo 2. Slavila je ekipa 2.

VIDEO: Portorožani in Bistričani kalili nove rodove

Minulo soboto je v Luciji v parku Sonce pod okriljem Košarkarske zveze Slovenije in organizacijo košarkarskega kluba 3x3 Piran potekal turnir za fante do 9. leta starosti.

Notranjska in Primorska ponovno združeni

V soboto se nam obeta zaključni turnir Notranjsko-primorske košarkarske lige za fante in dekleta od 6 do 9 let, v kateri sodeluje osem košarkarskih klubov iz pokrajin Notranjska in Primorska.

FOTO: Hopsi v Srbiji do prvega mesta!

Najmlajši pionirji Hopsov s Polzele so v ponedeljek končali z nastopi na tridnevnem mednarodnem turnirju v srbskih Užicah, od koder so se vrnili s pokaloma za prvo mesto in najkoristnejšega igralca.

Mladi Ljubljančani konkurenčni tudi v tujini

Za starejšimi pionirji košarkarskega kluba Ljubljana je spodbudna sezona, ki so jo kronali z osvojitvijo tretjega mesta na mednarodnem turnirju v francoskem mestu Antibes.

Pri Olimpiji starejši pionirji ponovili uspeh kadetov

Na Dobrovi se je danes končal zaključni turnir državnega prvenstva starejših pionirjev. Novi državni prvaki so postali košarkarji Uniona Olimpije, ki so v ljubljanskem finalu s 75:65 ugnali Janče, končno tretje mesto pa je osvojilo Grosuplje, ki je z 79:66 porazilo Zlatorog.

Več člankov...

Iskalnik