Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Mladinci v Makedonijo po divizijo A

Slovenska fantovska reprezentanca do 18 let je danes odpotovala proti Skopju, kjer si bo na evropskem prvenstvu divizije B od 27. julija do 5. avgusta prizadevala osvojiti eno od prvih treh mest.

Mlajši člani posegli po petem žlahtnem odličju

Evropsko prvenstvo divizije B za košarkarje do 20 let je končano, z naslovom prvaka pa se je še drugič v zadnjih petih letih okitila reprezentanca Poljske, ki je v velikem finalu zlomila odpor Slovenije in se skupaj z njo vrnila v divizijo A.

Mlajšim članom uspel preboj do finala in divizije A!

Slovenska fantovska reprezentanca do 20 let na evropskem prvenstvu divizije B v Sofiji ne pozna poraza niti po sedmi odigrani tekmi, z zmago v polfinalu pa si je že zagotovila tako želeno vrnitev v elitno divizijo.

Slovenija že v polfinalu!

V Sofiji se je evropsko prvenstvo do 20 let prevesilo v zaključni del, po koncu četrtfinalnih dvobojev pa v boju za naslov prvaka ostajajo le še štiri reprezentance. Na naše veliko zadovoljstvo je med njimi tudi naša izbrana vrsta, ki si je uvrstitev v polfinale priigrala z zmago nad Belgijo.

Za zadnji termin kampa na voljo še nekaj prostih mest

Osma izvedba košarkarskega kampa Basketball Fever se počasi, a vztrajno približuje koncu tretjega tedna, vadečim košarkarjem in košarkaricam pa se lahko pridružite v četrtem terminu, v katerem je prostih še nekaj mest.

Naši fantje v četrtfinale s 1. mesta!

Slovenska fantovska reprezentanca do 20 let je prvi del evropskega prvenstva divizije B končala brez poraza. V skupini B je premagala vseh pet nasprotnikov in si pred četrtfinalnimi boji zagotovila najboljše izhodišče.

Več člankov...

Iskalnik