Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

U16: Domžale dobile derbi proti Krki

moskiu16V soboto je bil odigran nepopolni 5. krog 1. SKL za kadete. Nekatere ekipe pa so že med tednom izkoristile priložnost za nekatere zaostale tekme. Med drugim se je odigrala tudi zaostala tekma med Hopsi in Olimpijo, znova so bili uspešnejši prvi. Najbolj zanimiva tekma 2. kroga se je odvijala v Domžalah, kjer so domači z metom v zadnjem napadu premagali Krko.

U12: Tretji del tekmovanja čez polovico

moskiu12V drugem krogu tretjega dela za mlajše pionirje sta v obeh najmočnejših skupinah poraza zabeležila gostitelja turnirjev, na vzhodu Branik, na zahodu Luka Koper. Odigran je bil tudi drugi krog vzhodne skupine, ki se bori za mesta od 7 do 12, zmago sta zabeležili ekipi Slovana in E,Lmonda. Na zahodu bodo tekme odigrane v naslednjih dneh.

U18: Domžalčani še ne poznajo poraza

V petem krogu prve slovenske lige za mladince smo bili v vzhodni skupini priča dvoboju še dveh neporaženih ekip. V Novem mestu sta se namreč pomerili domača Krka in gostje iz Grosupelj. Slednji so na koncu zasluženo slavili, saj jim domačini niso bili dorasel nasprotnik. V zahodni skupini pa poraza ne poznajo Domžalčani, ki so tokrat gladko ugnali Koper.

U12: Začetek 3. dela tekmovanja

moskiu12

V soboto se je začel tretji del prvenstva za mlajše pionirje. Prvouvrščene ekipe iz drugega dela iz skupin A, B in C so razporejene v skupini Vzhod L in Zahod L ter se borijo za mesta od 1 do 6. Prvi ekipi iz obeh skupin gresta na zaključni turnir neposredno, ostale pa se za uvrstitev pomerijo v repasažu. Drugouvrščene ekipe iz prejšnjega dela pa tvorijo skupini Vzhod in Zahod M in se borijo za uvrstitev do 12 mesta. Odigrani bodo trije krogi po turnirskem načelu.

Grosupeljske kadetinje osvojile mednarodni turnir v Šibeniku

kadetinje_10-11_1Za nov velik uspeh grosupeljske ženske košarke so pretekli konec tedna poskrbele kadetinje (1994 in mlajše), ki so v Šibeniku na turnirju Josip Slamić – Primo na treh tekmah osvojile tri zmage in že drugo leto zapored osvojile ta turnir, ki velja za enega najmočnejših na področju bivše Jugoslavije.

U14: Po polovici 2. dela brez presenečenj

moskiu14Po 5. krogu smo na polovici drugega dela letošnjega tekmovanja pri starejših pionirjih. Ekipa Krke in Elektre v svoji skupini nista dovolili presenečenj in svoj pohod nadaljujeta v zmagovitem slogu. V skupini Zahod pa sta položaj vodilnega zamenjali ekipi Union Olimpije in Grosuplja.

Več člankov...

Iskalnik