Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

U18: Hrvati Slovencem zadali drugi poraz; Ibiši: "Ni nam steklo v napadu."

Slovenska mladinska reprezentanca tudi v drugo ni našla recepta za zmago. Tokrat so bili od naših upov uspešnejši Hrvati (60:50). Pri Slovencih sta se točkovno najbolje izkazala Luka Rupnik in Žiga Dimec, pri Hrvatih pa Stipe Čubrić. Po tem dvoboju pa je spregovoril selektor Ibiši, ki je izjavil da njegovi varovanci niso izkoristli velikega števila odprtih metov.

U18: Poljaki Slovencem odčitali lekcijo

Slovenska mladinska reprezentanca je včeraj visoko izgubila s Poljsko (58:89). Gostitelji prvenstva so bili boljši predvsem v skoku. Pri Slovencih je največ košev dosegel Jan Osolnik (13 točk).

U18: Mladinci začenjajo z EP, cilj je preboj v drugi del

Slovenska mladinska reprezentanca danes v Wroclawu na Poljskem začenja evropsko prvenstvo. Naši mladi upi se bodo pomerili z gostiteljico tega prvenstva. Pred začetkom prvega dvoboja je spregovoril slovenski strateg Džemo Ibiši, ki je povedal nekaj tudi o nasprotnikih Slovenije.

 

 

U20: Mlajši člani končali z upanjem na uvrstitev v četrtfinale

Latvija je naši reprezentanci zadala četrti poraz (89:84) in tako naši nimajo več možnosti za preboj v četrtfinale. Tokrat sta bila pri slovenski reprezentanci do 20 let najbolj točkovno uspešna Klemen Prepelič (17 točk) in Alen Omić (16 točk).

U20: Danes pomemben obračun z Latvijo

Slovensko reprezentanco do 20 let danes čaka pomemben obračun z Latvijo. Naši mlajši člani morajo nujno zmagati, če želijo upati na preboj v četrtfinale.

U18: Jan Osolnik upa na čim višjo uvrstitev

Kot že rečeno je mladinska reprezentanca tudi v drugo klonila proti Italiji. Tokrat smo se pogovarjali z Janom Osolnikom, krilnim centrom Krke. Zanimalo nas je kako je zadovoljen s svojimi igrami in kaj je odločilo to tekmo.

Več člankov...

Iskalnik