Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Luka Dončić želi postati izjemen igralec, v novi sredini pričakuje, da se bo veliko naučil

Mladi slovenski košarkarski up Luka Dončić (1999), ki prihaja iz Ljubljane, se je pred dnevi vrnil iz španske prestolnice, kjer je navdušil v dresu madriškega kluba. Za omenjeno ekipo bo v prihodnji sezoni tudi nastopal. Z njim smo stopili v kontakt in opravili kratek pogovor.

EP do 20 let: Slovenija osvojila končno 7. mesto, Sagadin in Pajić vesela, da so prvenstvo končali z zmago

image

Slovenska reprezentanca je v tekmi za 7. mesto zlahka odpravila Grčijo (80:61). Pri Slovencih je s 23 točkami in 10 skoki izstopal Alen Omić.

 

 

EP do 20 let: Danes za končno 7. mesto z Grki, Sagadin pravi, da bo treba pustiti srce na parketu

image

Mlajši člani se bodo danes borili za končno 7. mesto. Ob 12. uri jih čaka dvoboj z reprezentanco Grčije. Pred tekmo sta spregovorila trener Zmago Sagadin in reprezentant Miha Lapornik.

 

 

EP do 20 let: Nemci ugnali Slovenijo, za katero je bila usodna zadnja četrtina, Morina ponosen na gledalce

imageSlovenska reprezentanca mlajših članov se bo po porazu proti vrstnikom iz Nemčije z Grčijo udarila za končno 7. mesto na Evropskem prvenstvu do 20 let.

 

 

Mlajši člani se bodo danes pomerili z Nemci, Sagadin pravi, da bo danes odločala psiha

imageSlovenska reprezentanca mlajših članov se bo po včerajšnjem porazu proti Francozom za razvrstitev od 5. do 8. mesta merila moči z nemško reprezentanco. Vstop na današnjo tekmo z Nemčijo je prost. Posnetek tekme si bo moč ob 20.45 uri ogledati na TV Slovenija 2.

Gezim Morina prvič v življenju zadel takšen met, verjame v zmago proti Špancem

Pogovarjali smo se z Gezimom Morino, ki je bil mož odločitve na tekmi s Turčijo (72:71). Največ točk je sicer prispeval Klemen Prepelič (29), medtem ko je "Srečko" Morina 13 točkam dodal še 6 skokov.

 

Več člankov...

Iskalnik