Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

U18: Slovenija za las ob četrtfinale

Slovenski mladinski reprezentanci ni uspel preboj v četrtfinale. Turki so bili od naših mladih upov boljši le za 3 točke. Pri Slovencih se je najbolj razigral Luka Rupnik (17 točk).

 

U18: Slovenija po zmagi nad Nemci ohranja upanje na četrtfinale

Varovanci Džema Ibišija so bili boljši od Nemcev, potem ko so si po polčasu priigrali kar 18 točk naskoka, so v drugem polčasu skorajda izpustili prednost. Zmago, ki ohranja upanje na četrtfinale, je z uspešno izvedenima prostima metoma potrdil Luka Rupnik, ki je bil tudi najboljši strelec pri Slovencih. 

U18: 26 točk Dimca premalo za uspeh proti Srbiji

Varovanci Džema Ibišija so pričeli s predstavami v 2. delu tekmovanja. Naši mladinci so kljub razpoloženima Dimcu in Rupniku morali priznati premoč vrstnikom iz Srbije.

U16: Blaž Abram verjame v to reprezentanco

Pripravljalne tekme so za slovenskimi kadeti. Tokrat smo kratek pogovor opravili še z Blažem Abramom, ki je minulo sezono igral tudi v članski zasedbe Nove Gorice, v 1.B druščini. Zanimal nas je komentar po tekmi s Poljsko in ali verjame da se bo ta reprezentanca uvrstila v A divizijo. 

U16: Andraž Rogelja: "Imamo pravo kemijo."

Počasi se bližajo nastopi slovenske kadetske reprezentance na evropskem prvenstvu v Makedoniji (od 28. julija naprej). Andraž Rogelja je za našo spletno stran povedal kakšno je vzdušje v reprezentanci, pokomentiral je tekmo s Poljsko. Vprašali smo ga tudi kaj lahko sam prispeva k tej reprezentanci.

U16: Luka Kokol o pripravah in o tem kaj lahko doseže reprezentanca

Kadeti so uspešno zaključili pripravljalne tekme. Na Ptuju so visoko premagali Poljake. Pri Slovencih je blestel Aleksej Nikolič (22 točk). Tokrat smo v kontakt stopili z Luko Kokolom. Zanimalo nas je kako je zadovoljen s pripravami in česa je po njegovem mnenju sposobna Slovenija na EP-ju v Makedoniji. 

Več člankov...

Iskalnik