Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

U12: Drugi krog dal odgovore na nekaj vprašanj

Mlajši pionirji so včeraj (25. september) odigrali turnirje 2. kroga 2. dela svojega prvenstva. Prilagamo vam rezultate prvih šestih skupin, ki se še borijo za uvrstitev na zaključni turnir. Po drugem krogu je v nekaterih skupinah praktično že vse znano, v nekaterih pa bodo odločil 3. krog.

 

Mladinci Heliosa visoko premagali Olimpijo

Včeraj je bila predčasno odigrana tekma 2. kroga 1. SKL za mladince med Heliosom in Unionom Olimpijo. Slednji so nastopili v okrnjeni zasedbi in izgubili s kar 30 točkami razlike. Ostale tekme bodo večinoma odigrane to nedeljo.

S sezono začeli tudi kadeti

Včeraj se je s tekmo med Grosupljem in Krko začela tudi letošnja kadetska sezona. Visoko zmago so dosegli Novomeščani, ki so sicer kot prvi nastopili tudi v letošnji mladinski sezoni. Grusupeljčani, novinci med elito, so bili enakovredni le v drugi četrtini. V 1. SKL za kadete nastopa 24 ekip, ki so razdeljene v 4 skupine.

Luka Rupnik o NBA kampu

Luka Rupnik se je skupaj z reprezentančnim soigralcem v mlajših reprezentancah Matejem Rojcem v preteklih dneh mudil na NBA kampu v Barceloni. Rupnik je po končanem kampu takoj odpotoval v Katar, kjer se Slovanovi igralci pod vodstvom Gašperja Okorna pripravljajo na novo sezono.

Šporar v vrhu mladinske lige vidi šest ekip

Minuli vikend se je začela 1. SKL za mladince, krog pa ni bil odigran v celoti, saj sta bili dve tekmi zaradi poplav prestavljeni. Ena od ekip, ki zaradi poplav ni mogla na tekmo, je tudi Zlatorog Laško. Pogovarjali smo se s trenerjem mladincev Milošem Šporarjem.

Začetek mladinske lige v znamenju Krke in poplav

Začela se je 1. SKL za mladince, ligo so odprli v Novem mestu, kjer je v petek domača Krka nekoliko presenetljivo ugnala Slovan. Blizu presenečenja so bile tudi Janče, a so nato v zadnjem delu igralci Olimpije upravičili naslov favorita. Dve tekmi na vzhodnem delu sta bili odpovedani zaradi izrednih vremenskih razmer.

Več člankov...

Iskalnik