Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Najboljše mlade košarkarje premoreta Domžale in Ljubljana

Košarkarska zveza Slovenije je objavila seznam najuspešnejših deških in dekliških košarkarskih ekip v letošnji sezoni Pokala mladih.

Znani selektorji vseh moških in ženskih reprezentanc mlajših starostnih kategorij

Na redni seji izvršnega odbora Košarkarske zveze Slovenije so potrdili imena selektorjev mlajših starostnih kategorij. Reprezentance fantov do 16 let ter deklet do 18 in 20 let bodo poleti nastopile na elitnih evropskih prvenstvih, preostale tri reprezentance pa na evropskih prvenstvih divizije B.

VIDEO: Mladi Domžalčani sezono končali s tremi šampionskimi pokali

V Novi Gorici se je v nedeljo zaključil še zadnji finalni turnir državnih prvenstev mlajših starostnih kategorij, novi državni prvaki pa so postali košarkarji Helios Sunsov.

VIDEO: Naslednik Luke Dončića v Španiji do prvega velika uspeha

Potencialni slovenski mladinski reprezentant Žiga Samar je v svoji krstni sezoni na Iberskem polotoku osvojil naslov španskega mladinskega prvaka.

Pri starejših pionirjih bodo okronani novi državni prvaki

V Novi Gorici se bo danes iztekel zaključni turnir državnega prvenstva za košarkarje do 15 let, na katerem se bosta za naslov prvaka udarili moštvi Nova Gorica mladi in Helios Suns.

VIDEO: Gostitelji ostali v igri za prvo mesto

Po dveh dneh tekmovanja na finalnem turnirju starejših pionirjev v osrčju Nove Gorice so znani vsi štirje udeleženci polfinala.

Več člankov...

Iskalnik