Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Za zadnji termin kampa na voljo še nekaj prostih mest

Osma izvedba košarkarskega kampa Basketball Fever se počasi, a vztrajno približuje koncu tretjega tedna, vadečim košarkarjem in košarkaricam pa se lahko pridružite v četrtem terminu, v katerem je prostih še nekaj mest.

Naši fantje v četrtfinale s 1. mesta!

Slovenska fantovska reprezentanca do 20 let je prvi del evropskega prvenstva divizije B končala brez poraza. V skupini B je premagala vseh pet nasprotnikov in si pred četrtfinalnimi boji zagotovila najboljše izhodišče.

VIDEO: Mlajši člani še podaljšali zmagoviti niz

Slovenski fantovski reprezentanci do 20 let gre na evropskem prvenstvu divizije B v Sofiji zaenkrat vse po načrtu. Na dosedanjih štirih tekmah je namreč zbrala prav toliko zmag, do konca tekmovanja v skupini B pa jo loči le še en dvoboj.

VIDEO: Varovanci Daliborja Damjanovića vprašanje o zmagovalcu rešili že v prvi četrtini

Slovenska fantovska reprezentanca do 20 let tudi po tretji tekmi na evropskem prvenstvu divizije B ne pozna poraza. Po Bolgariji in Slovaški se je znesla še nad Moldavijo, ki jo je v Sofiji porazila kar z razliko 91 točk!

VIDEO: Slovenci na drugi tekmi do druge zmage

Slovenska fantovska reprezentanca do 20 let je na drugi tekmi evropskega prvenstva divizije B v Bolgariji vknjižila drugo zmago. Po Bolgariji je v Sofiji brez večjih težav ugnala tudi Slovaško in dala vedeti, da jo v skupini B zanima le prvo mesto.

VIDEO: Mlajši člani prepričljivo do prve zmage

Petek 13. je bil za slovensko fantovsko reprezentanco do 20 let vse prej kot nesrečen dan, saj je slednja evropsko prvenstvo divizije B začela naravnost odlično in v Bolgariji zanesljivo vknjižila svojo prvo zmago.

Več člankov...

Iskalnik