Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Mlajši člani prvi mesec priprav zaključili brez zmage

Slovenska moška reprezentanca do 20 let je v nedeljo odigrala zadnje srečanje na turnirju v Dubrovniku in bila tudi v tretje poražena. Šesti zaporedni poraz v pripravah na julijsko evropsko prvenstvo ji je zadala izbrana vrsta Rusije.

Mlajši člani tudi v peto poraženi

Slovenska moška reprezentanca do 20 let je izgubila tudi na peti pripravljalni tekmi. Od varovancev Aleksandra Sekulića so bili s 77:60 boljši tudi Črnogorci.

Mlajši člani po podaljšku izgubili proti Hrvatom

Moška reprezentanca do 20 let se je udeležila pripravljalnega turnirja v Dubrovniku. Na prvi tekmi so se varovanci Aleksandra Sekulića srečali z domačini in po podaljšku klonili z 81:79.

Dvorana, v kateri se izoblikujejo vojaki in košarkarji

Vojašnica Edvarda Peperka je bila vojašnica Jugoslovanske ljudske armade, od osamosvojitve Slovenije pa je vojašnica Slovenske vojske, ki svoje vojake ohranja v formi in stalni pripravljenosti tudi s pomočjo košarke.

Mlajši člani iz Italije brez zmage

Slovenska reprezentanca do 20 let je nastope na Adidas kampu v Trbižu končala brez zmage. Na tretji pripravljalni tekmi je bila od nje boljša še ekipa All Star, ki jo je premagala s 83:45.

V Tolminu bodo organizirali trenersko kliniko

V okviru mednarodnega košarkarskega kampa Brezec & Sagadin Tolmin 2017 bo od 28. do 30. junija potekala tudi trenerska klinika, za katero so se že začele zbirati prijave.

Več člankov...

Iskalnik