Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Celjanke prvič izgubile

Zasedba Cinkarne Celje je v drugem kolu lige WABA gostovala pri bolgarski Montani, lani najboljši ekipi rednega dela, in doživela prvi poraz v letošnji sezoni.

Članske reprezentantke v sedmih evropskih državah

Dvanajst košarkaric, ki so med poletjem Slovenijo predstavljale na njenem krstnem evropskem prvenstvu za članice, je v klubski sezoni raztresenih po celi Evropi.

Celjanke sezono odprle z izjemno visoko zmago

Košarkarice Cinkarne Celje so sinoči odigrale prvo tekmo v sezoni 2017/18. V sklopu regionalne lige WABA, v kateri branijo naslov prvakinj, so v dvorani Gimnazije Celje - Center gostile hrvaško Raguso in jo odpravile s kar 58 točkami razlike (99:41).

Državne prvakinje danes začenjajo sezono

Po državnih prvakih bodo v sezono 2017/18 danes skočile tudi državne prvakinje iz vrst Cinkarne Celje, ki bodo letos edine slovenske predstavnice v regionalni ligi WABA.

Triglav v sezono s štirimi okrepitvami

Ženski košarkarski klub Triglav bo v naslednji sezoni s člansko ekipo nastopal le v državnem in pokalnem prvenstvu, v obeh tekmovanjih pa bo branil naslov podprvaka.

Mariborčanke ostale brez najkoristnejše igralke

Prva ekipa ženskega košarkarskega kluba Maribor bo v naslednji sezoni slabša za košarkarico na položaju centra Elo Stergar.

Več člankov...

Iskalnik