Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Mladinke po neverjetni trojki nesrečno izgubile

Ženska reprezentanca do 18 let je na evropskem prvenstvu v madžarskem Šopronu prvo srečanje za razvrstitev izgubila, zato jo jutri ob 13.30 uri čaka tekma za končno 7. mesto.

Ježica močno okrepila branilske vrste

Članske košarkarice Ježice bo v prihajajoči sezoni vodil srbski trener Mladen Rajić, ki mu je vodstvo kluba priskrbelo zvenečo okrepitev.

VIDEO: Mladinke za 5. mesto najprej s podprvakinjami

Ženska reprezentanca do 18 let bo danes odigrala prvo tekmo za razvrstitev na evropskem prvenstvu. V boju za končno 5. mesto se bo ob 13.30 uri zoperstavila izbrani vrsti Španije.

VIDEO: Mladinke po porazu v boj za 5. mesto

Ženski reprezentanci do 18 let v četrtfinalu evropskega prvenstva v madžarskem Šopronu ni uspelo ugnati izbrane vrste Srbije, zato bo lov na medaljo morala zamenjati z bojem za končno peto mesto.

VIDEO: Lahko mladinke presenetijo še Srbijo?

Za osvojitev naslova evropskih prvakinj se poteguje le še osem mladinskih reprezentanc, med njimi pa je na naše največje veselje tudi izbrana vrsta Slovenije, ki bo preboj v polfinale nocoj iskala na obračunu proti reprezentanci Srbije.

VIDEO: Slovenija med najboljšo osmerico v Evropi!

Ženski mladinski reprezentanci je uspel veliki met. Na evropskem prvenstvu v madžarskem Šopronu se je po hudem boju s favorizirano Italijo uvrstila v jutrišnji četrtfinale!

Več člankov...

Iskalnik