Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Celjankam skalp Triglava in prvo mesto na lestvici

Košarkarice ženskega državnega prvenstva so v soboto odigrale prve tekme po reprezentančnem premoru. V 6. krogu so se v vlogi gostiteljic preizkusile igralke Konjic, Ježice, Triglava in Maribora.

Po današnjem dnevu bo neporažena le še ena ekipa

Po reprezentančnem premoru se bo danes nadaljevalo tudi žensko državno prvenstvo. Vse tekme 6. kroga se bodo odigrale tekom današnjega dne, kot prve pa bodo na igrišče stopile košarkarice Konjic in Aksona Ilirije.

VIDEO: Slovenke prepričljivo boljše tudi od Fink

Ženska članska reprezentanca je v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2019 še naprej uspešna. Po zmagi nad Romunijo se je sinoči pomerila še z izbrano vrsto Finske in zmagala s kar 40 točkami razlike.

Slovenke nad ranjene Finke

Ženska članska reprezentanca bo nocoj nadaljevala s kvalifikacijskimi tekmami za nastop na evropskem prvenstvu leta 2019. Po gostujoči zmagi nad Romunijo se bo danes v Celju ob 20.15 uri pomerila z izbrano vrsto Finske.

VIDEO: Slovenke pot do EP 2019 začele z visoko zmago

Ženska članska reprezentanca je odigrala prvo tekmo v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2019. Slovenke so se v romunski Oradei pomerile z Romunkami in slavile zmago z 80:59.

Slovenke začenjajo s kvalifikacijami za EP 2019

Ženska članska reprezentanca je včeraj prispela v Romunijo, kjer jo danes čaka prva tekma v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2019. Srečanje se bo začelo ob 17. uri, ogledali pa si ga boste lahko tudi v spletnem prenosu.

Več člankov...

Iskalnik