Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Ilirija ostala brez športnega direktorja

Po koncu nastopov njene zadnje selekcije v letošnji sezoni se je od ženskega košarkarskega društva Ilirija poslovil njen športni direktor Emir Haskić.

Ilirija potrdila prevlado v pionirski selekciji

Na Ježici se je danes končal zaključni turnir državnega prvenstva starejših pionirk. Nove državne prvakinje so postale košarkarice ljubljanske Ilirije, ki so v finalu z 71:67 ugnale someščanke iz vrst Ježice, tretje mesto pa so po zmagi nad Triglavom osvojile Konjice (53:46).

Katere Ljubljančanke bodo zasedle zmagovalni prestol?

V ljubljanski dvorani Ježica se bo danes končal zaključni turnir državnega prvenstva starejših pionirk. V tekmi za tretje mesto se bosta pomerili ekipi Konjic in Triglava, v finalu pa se bosta udarili moštvi Ilirije in Ježice.

Ježica presenetila prvakinje, Ilirija pričakovano boljša od Konjic

Na Ježici se je včeraj začel zaključni turnir državnega prvenstva starejših pionirk. V polfinalu so se pomerile košarkarice gostiteljice Ilirije in Konjic ter Triglava in Ježice, v jutrišnji finale pa sta se uvrstili obe ljubljanski ekipi.

Slovenke na Madžarskem sezono končale na drugem mestu

Slovenske reprezentantke Sandra Piršič, Maja Erkić in Eva Lisec so v finalu madžarskega državnega prvenstva z ekipo Atomeromu morale priznati premoč Uniqi iz Šoprona.

Bo Kranjčankam uspelo ubraniti naslov državnih prvakinj?

Po zaključnem turnirju pionirk, mladink in kadetinj je nastopil čas še za finalni turnir državnega prvenstva starejših pionirk. Za naslov državnih prvakinj v kategoriji košarkaric do 15 let se bodo na Ježici borile ekipe Ježice, Ilirije, Konjic in Triglava.

Več člankov...

Iskalnik