Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Državne prvakinje jezo ob porazu v finalu pokala stresle na Grosupeljčanke

Po premoru zaradi zaključnega turnirja pokalnega prvenstva se je v torek nadaljeval drugi del državnega prvenstva za članske košarkarice, v katerem sta 4. kolo odprli moštvi Cinkarne Celja in Grosuplja.

Šampionski pokal odšel v Ljubljano

V gorenjski prestolnici smo včeraj dobili tudi zmagovalke mini pokala za košarkarice do 13. leta starosti. Naslov prvakinj je še drugič v petletni zgodovini tekmovanja osvojila ekipa Ježice.

Pokalna lovorika po štirih letih znova v vitrino Triglava

V Kranju se je končal zaključni turnir 27. Pokala članic, z naslovom prvakinj pa so se drugič v zgodovini okitile košarkarice Triglava, ki so v četrtem zaporednem finalu s Cinkarno Celjem na veliko veselje domačih navijačev prvič ugnale svoje večne tekmice (72:68).

Celjanke trinajstič ali Kranjčanke drugič?

V Kranju nas danes čaka sklepno dejanje pokalnega prvenstva za članske košarkarice, za naslov katerega se bosta v športni dvorani Planina od 17. ure dalje borili ekipi Triglava in Cinkarne Celja.

Prvakinje in podprvakinje petič v finalu

V finalu Pokala članic bomo četrtič zapored, skupno pa že petič, spremljali obračun med Cinkarno Celjem in Triglavom, ki sta v polfinalu gladko premagala Aksona Ilirijo in Konjice.

Kdo se bo veselil naslova pokalnih prvakinj?

Danes in jutri bo v Kranju potekal finalni turnir 27. Pokala članic, na katerem se bodo za naslov prvaka potegovale ekipe Cinkarne Celja, Aksona Ilirije, Konjic in gostitelja Triglava.

Več člankov...

Iskalnik