Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Ena od najboljših petic v Jugoslaviji bo v Ljubljani še naprej širila svoje bogato znanje

Nekdaj neustavljiva košarkarica, danes pa prodorna trenerka Rankica Šarenac in žensko košarkarsko društvo Ilirija sta se dogovorila za podaljšanje pogodbe.

VIDEO: Mlajše članice v boj s Turčijo in njeno velikanko

Slovenska ženska reprezentanca do 20 let bo danes nadaljevala s tekmovanjem na evropskem prvenstvu divizije A. V osmini finala jo ob 17.15 uri čaka obračun s Turčijo, ki je na dosedanjih treh tekmah slavila le enkrat.

Pisateljica slovenske pravljice ostaja v Italiji

Igralka na položaju krilnega centra Ana Ljubenović bo še šesto sezono zapovrstjo nastopala pri naših zahodnih sosedih.

Kadetinje začele z reprezentančnimi pripravami

S pripravami na evropsko prvenstvo so začele tudi slovenske reprezentantke do 16 let. Pod vodstvom selektorja Gašperja Sluge se je v Postojni zbralo 16 deklet, ki bodo v pripravljalnem obdobju odigrala sedem tekem.

Slovenke v osmino finala z najboljšega izhodišča!

Slovenska ženska reprezentanca do 20 let je kljub včerajšnjem porazu tekmovanje v skupini C končala na prvem mestu, zato se v zaključne boje podaja z najboljšega izhodišča.

VIDEO: Mlajše članice v osmino finala z dvema zmagama in enim porazom

Slovenska ženska reprezentanca do 20 let je po treh odigranih tekmah zaključila z nastopi v skupinskem delu evropskega prvenstva. Po zmagah nad Bosno in Hercegovino ter Madžarsko se je danes zoperstavila še prav tako favorizirani Franciji in utrpela svoj prvi poraz (71:67).

Več člankov...

Iskalnik