Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Mladinke odpirajo evropsko prvenstvo

Ženski reprezentanci do 18 let bo danes v madžarskem mestu Šopron pripadla čast, da s prvo tekmo odpre evropsko prvenstvo divizije A.

Ljubljančanka odhaja v Italijo

Slovenska članska reprezentantka Eva Rupnik bo po igranju v Nemčiji in Španiji spoznala še košarko v Italiji, kjer je okrepila drugoligaški klub iz starodavnega mesta Orvieto.

Najkoristnejša igralka 1. SKL se seli na Češko

Hrvaška košarkarica Lorena Molnar, ki je bila v prejšnji sezoni imenovana za najkoristnejšo igralko slovenskega državnega prvenstva, bo kariero nadaljevala na Češkem.

Mladinke pripravljene na evropsko prvenstvo

Ženska reprezentanca do 18 let je včeraj končala s pripravami, danes pa že odhaja v madžarski Šopron, kjer jo od 5. do 13. avgusta čaka tekmovanje na evropskem prvenstvu divizije A.

Mladinke po preobratu do tesne zmage

Ženska reprezentanca do 18 let se približuje koncu priprav na evropsko prvenstvo divizije A. Na svoji predzadnji prijateljski tekmi se je v Slovenj Gradcu pomerila z izbrano vrsto Švedske in slavila zmago s 64:61.

Kadetinje v Srbiji še naprej brez zmage

Ženska reprezentanca do 16 let se mudi v srbski Banji Koviljači, kamor se je odpravila na tri pripravljalne tekme. Na petkovem dvoboju s Srbijo je izgubila s 56:66, včeraj pa je morala priznati premoč še izbrani vrsti Švice.

Več člankov...

Iskalnik