Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Kdo se bo veselil naslova pokalnih prvakinj?

Danes in jutri bo v Kranju potekal finalni turnir 27. Pokala članic, na katerem se bodo za naslov prvaka potegovale ekipe Cinkarne Celja, Aksona Ilirije, Konjic in gostitelja Triglava.

Nika Barič že v polfinalu Evrolige!

V ženski Evroligi so postali znani prvi trije udeleženci polfinala. Mesto na zaključnem turnirju so si že zagotovili UMMC in Dynamo Kursk iz Rusije ter Yakin Dogu Universitesi iz Turčije, četrtega polfinalista pa bomo dobili naslednjo sredo.

VIDEO: Celjanke hitijo po prvo mesto

Članska ekipa Cinkarne Celja je na sedmi tekmi končnice regionalne lige WABA osvojila peti par točk. Niz neporaženosti na domačem parketu je podaljšala z zmago nad beograjsko Crveno zvezdo (80:63).

Ježica presenetila favorizirano Ilirijo

V slovenskem državnem prvenstvu za članske košarkarice se je končalo 3. kolo drugega dela, v katerem je zadnjo zmago vknjižila zasedba Ježice, ki je v gosteh z 59:54 ugnala Akson Ilirijo.

Zaključna turnirja bosta gostila Ježica in Grosuplje

Objavljena razpisa za organizacijo zaključnega turnirja državnega prvenstva za dekleta do 13 in 19 let sta padla na plodna tla, saj smo dobili že oba organizatorja.

Grosuplje do prve zmage v drugem delu

V drugem delu državnega prvenstva za članske košarkarice se je v nedeljo zvrstila tretja tekma 3. kola, na kateri so se soočile igralke Maribora in Grosuplja.

Več člankov...

Iskalnik