Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Triglav že v prvem polčasu razrešil vse dvome

V Kranju smo sinoči spremljali zadnjo tekmo 9. kola državnega prvenstva za članske košarkarice, na kateri sta si nasproti stala Triglav in Domžale.

Grosuplje prekinilo zmagoviti niz Ilirije, trener Ježice ponudil svoj odstop

Slovenske članske košarkarice bodo naslednji torek sklenile s tekmovanjem v 9. krogu državnega prvenstva, v katerem so zaenkrat bolj uspešne gostje.

Celjanke s tretjo gostujočo zmago ostajajo na vrhu

Košarkarice Cinkarne Celje so na osmi tekmi regionalne lige WABA vknjižile še sedmo zmago. Do šestega zaporednega para točk so prišle v srbskem mestu Kraljevo, kjer so istoimensko ekipo odpravile s kar 31 točkami razlike.

Konjice presenetile Triglav

Po petkovi tekmi med Aksonom Ilirijo in Mariborom je v soboto z 8. krogom državnega prvenstva članic opravilo še ostalih šest ekip.

Celje rutinirano čez Ježico, Ilirija ugnala Maribor

V petek sta se v ženskem državnem prvenstvu odigrali novi dve tekmi. V sklopu 1. kola sta se pomerila Ježica in Cinkarna Celje, v okviru 8. kola pa sta se prav tako v Ljubljani srečala Akson Ilirija in Maribor.

Ilirijanke s predzadnjega skočile na 4. mesto

V soboto so slovenske košarkarice zaključile z nastopi v sedmem krogu državnega prvenstva za članice. Prednost domačega parketa so ubranile samo igralke Ilirije in Cinkarne Celja, ki so po šestih tekmah še naprej brez poraza.

Več člankov...

Iskalnik