Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Hrvatice prvič boljše od Slovenk

Ženska mednarodna Extra liga LPI.si je čez vikend pod streho pospravila še sedmo in osmo tekmo krstne sezone. Doslej je tako vsaka od osmih ekip odigrala po dva dvoboja, v skupnem seštevku pa vodita še neporažena Felix in Ledita.

Kranjčanke in Mariborčanke niso dovolile presenečenja

V ženskem državnem prvenstvu se je sinoči končal peti krog tekmovanja, v katerem so do svoje druge zmage prišle košarkarice Ježice, njihove tekmice iz vrst Maribora in Triglava pa še naprej ne poznajo poraza.

Kranjčanke v zadnjih sekundah ugnale Partizan

Košarkarice kranjskega Triglava so v četrtem kolu regionalne lige WABA zabeležile drugo zmago. V domači dvorani so z 72:71 premagale beograjski Partizan. Athlete Celje bo svoje četrto srečanje v tem tekmovanju odigral naslednjo sredo v Celju proti Budućnosti.

Konjičanke nemočne proti Celjankam

Štajerska kluba Athlete Celje in Konjice sta z medsebojnim dvobojem v Celju odprli peti krog državnega prvenstva. Prepričljivo zmago, svojo četrto, so slavile Celjanke, ki so gostje odpravile s 84:36.

Damir Grgić izbral ekipo za zaključek kvalifikacij za evropsko prvenstvo

Selektor Damir Grgić je predstavil seznam dvanajst košarkaric, ki bodo poskušale Sloveniji priigrati krstni nastop na evropskem prvenstvu za ženske.

Slovenska mednarodna ženska liga z vsakim tednom bolj popularna

V letošnji sezoni Slovenci spoznavamo kar nekaj novoustanovljenih košarkarskih lig. Ena od njih je tudi ženska mednarodna Extra liga LPI.si, ki je nastala kot odgovor na ukinitev druge slovenske košarkarske lige s strani Košarkarske zveze Slovenije.

Več člankov...

Iskalnik