Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Nika Barič po poti Gorana Dragića

Slovenska reprezentantka Nika Barič je z ekipo ruskega UMMC-ja v ženski Evroligi slavila še na enajsti tekmi zapovrstjo. Na prvem mestu skupine B se je še bolj utrdila z zmago nad francoskim moštvom ESBVA-LM, ki ga je v Jekaterinburgu premagala s kar 91:69.

Mariborčanke in Celjanke v finalu državnega prvenstva srednjih šol

V mariborski dvorani Lukna smo dobili prve udeleženke finalnega turnirja državnega prvenstva srednjih šol za dijakinje. To so postale košarkarice III. gimnazije Maribor in I. gimnazije v Celju. Štajerke bodo tekmice dobile 8. marca, ko bo v Ljubljani na sporedu drugi polfinalni turnir.

Sobočanke postale prve finalistke

V dvorani Osnovne šole III Murska Sobota smo spremljali zanimiv polfinalni turnir Košarkarskega Superšolarja za starejše učenke. O prvih potnicah v finale so odločale malenkosti, na koncu pa so največ znanja prikazale gostiteljice.

Ježica in Ilirija za naslov, Athlete Celje za 3. mesto

Po zaključnem turnirju pokala Spar za člane in mlajše pionirje se bo odvil tudi finalni turnir slovenskega pokala za mlajše pionirke, ki bo letos potekal v Celju.

Ježica po razburljivi končnici porazila Grosuplje, Triglav in Athlete zanesljivo do nove zmage

V ženskem državnem prvenstvu so se včeraj zvrstili trije obračuni. V derbiju kola je Athlete Celje prepričljivo premagal Ilirijo, Triglav pa Maribor. Bolj dramatično pa je bilo zato na dvoboju med Ježico in Grosupljem, kjer smo zmagovalca dobili šele v zadnjih sekundah srečanja.

Slovenke bodo svoje krstno evropsko prvenstvo začele proti podprvakinjam

Krovna košarkarska zveza FIBA je po objavi terminov za moško evropsko prvenstvo razglasila še razpored tekmovanja za žensko evropsko prvenstvo, ki se bo med letošnjim 16. in 25. junijem odvijalo na Češkem.

Več člankov...

Iskalnik