Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Bo Kranjčankam uspelo ubraniti naslov državnih prvakinj?

Po zaključnem turnirju pionirk, mladink in kadetinj je nastopil čas še za finalni turnir državnega prvenstva starejših pionirk. Za naslov državnih prvakinj v kategoriji košarkaric do 15 let se bodo na Ježici borile ekipe Ježice, Ilirije, Konjic in Triglava.

VIDEO: Nika Barič ubranila naslov prvakinje!

Slovenska reprezentantka Nika Barič je z UMMC-jem na sinočnji peti tekmi finala ruskega prvenstva še tretjič ugnala Dinamo in postala nova-stara državna prvakinja.

Ljubljančanke in Sobočanke v Franciji pometle s konkurenco

Košarkarice Ježice in Pomurja so pretekli vikend preživele v kraju Saint-Claude na vzhodu Francije, kjer so se udeležile 10. mednarodnega turnirja za dekleta in fante do 15. leta starosti.

Tina Jakovina v Italiji že v polfinalu

Slovenska reprezentantka Tina Jakovina je z ekipo Velco Vicenzo tudi v drugo premagala moštvo Ecodent Point Alpo in napredovala v polfinale druge italijanske lige.

Zadnjeuvrščene Domžale imele še uspešnejšo košarkarico kot prvakinje

Košarkarice Athlete Celja so sredi tedna še 13. v zgodovini postale državne prvakinje, mi pa vam danes predstavljamo analizo iger vseh devetih ženskih prvoligaških moštev in njihovih igralk.

Vipavčani prvič z mladinkami

Košarkarski klub Vipava obrača nov list v svoji zgodovini. Klub, ki se je v letošnjo sezono ženskih državnih prvenstev spustil s selekcijami U11, U13, U15 in U17, bo prihodnjo sezono v tekmovanjih pod okriljem Košarkarske zveze Slovenije prvič nastopal tudi z mladinkami.

Več člankov...

Iskalnik