Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

MVP 6. kola 1. SKL za ženske: Katja Klančnik

Konjičanke so v 6. kolu zabeležile drugo zmago v državnem prvenstvu. V dvoboju z Janino je bila najboljša igralka Konjic Katja Klančnik, ki je zbrala 15 točk, 15 skokov, 1 blokado, 4 podaje in 7 pridobljenih žog (indeks 34) in s to predstavo postala MVP 6. kola 1. SKL za ženske.

V Kranju prva tuja okrepitev

Članski ekipi moškega in ženskega košarkarskega kluba Triglav iz Kranja sta se v sezono podali brez ene same tuje okrepitve, zdaj pa so v taboru državnih podprvakinj začutili, da za ohranitev vodilnega položaja na lestvici potrebujejo pomoč iz tujine.

Po šestem krogu neporažen le še Triglav

Slovenske košarkarice so v državnem prvenstvu zaključile s šestim kolom. Med gostujočimi ekipami so gostitelje ugnale samo igralke Konjic, ki so v Rogaški Slatini premagale Janino s 55:46.

Play Off Happy razžalostil Triglavanke

Po Athlete Celju so svojo četrto tekmo v ženski regionalni ligi WABA včeraj odigrale še košarkarice kranjskega Triglava. V domači športni dvorani Planina so se pomerile proti sarajevski ekipi Play Off Happy in bile poražene z 41:46.

V Celju po kar treh podaljških padla Budućnost

V mednarodni ligi WABA so 4. kolo z zmago po kar treh podaljških odprle košarkarice celjskega Athleta, danes pa bodo domači dvoboj odigrale tudi igralke kranjskega Triglava.

MVP 5. kola 1. SKL za ženske: Shante Marie Evans

Shante Marie Evans je 25-letna ameriška košarkarica, ki igra na položaju krilnega centra. V petem kolu državnega prvenstva za ženske je Evansova v statistiko vpisala 21 točk, 10 skokov, 4 podaje in 4 pridobljene žoge ter z indeksom 30 postala MVP kola.

Več člankov...

Iskalnik