Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Celjanke v polfinale regionalne lige z najboljšega izhodišča

Ekipa Cinkarne Celja je v ligi WABA končala z nastopi v osemčlanski Superligi, ki jo je z izkupičkom 6 zmag in 2 porazov zaključila na prvem mestu.

Pokalne prvakinje do pete zaporedne zmage, Konjice prvič v sezoni boljše od Ilirije

Po zmagi Celja nad Grosupljem so se v 4. kolu drugega dela državnega prvenstva za članske košarkarice med seboj pomerili še Ježica in Triglav ter Konjice in Akson Ilirija, dvignjenih glav pa so parket zapustile Kranjčanke in Konjičanke.

Državne prvakinje jezo ob porazu v finalu pokala stresle na Grosupeljčanke

Po premoru zaradi zaključnega turnirja pokalnega prvenstva se je v torek nadaljeval drugi del državnega prvenstva za članske košarkarice, v katerem sta 4. kolo odprli moštvi Cinkarne Celja in Grosuplja.

Šampionski pokal odšel v Ljubljano

V gorenjski prestolnici smo včeraj dobili tudi zmagovalke mini pokala za košarkarice do 13. leta starosti. Naslov prvakinj je še drugič v petletni zgodovini tekmovanja osvojila ekipa Ježice.

Pokalna lovorika po štirih letih znova v vitrino Triglava

V Kranju se je končal zaključni turnir 27. Pokala članic, z naslovom prvakinj pa so se drugič v zgodovini okitile košarkarice Triglava, ki so v četrtem zaporednem finalu s Cinkarno Celjem na veliko veselje domačih navijačev prvič ugnale svoje večne tekmice (72:68).

Celjanke trinajstič ali Kranjčanke drugič?

V Kranju nas danes čaka sklepno dejanje pokalnega prvenstva za članske košarkarice, za naslov katerega se bosta v športni dvorani Planina od 17. ure dalje borili ekipi Triglava in Cinkarne Celja.

Več člankov...

Iskalnik