Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Kadetinje začele z reprezentančnimi pripravami

S pripravami na evropsko prvenstvo so začele tudi slovenske reprezentantke do 16 let. Pod vodstvom selektorja Gašperja Sluge se je v Postojni zbralo 16 deklet, ki bodo v pripravljalnem obdobju odigrala sedem tekem.

Slovenke v osmino finala z najboljšega izhodišča!

Slovenska ženska reprezentanca do 20 let je kljub včerajšnjem porazu tekmovanje v skupini C končala na prvem mestu, zato se v zaključne boje podaja z najboljšega izhodišča.

VIDEO: Mlajše članice v osmino finala z dvema zmagama in enim porazom

Slovenska ženska reprezentanca do 20 let je po treh odigranih tekmah zaključila z nastopi v skupinskem delu evropskega prvenstva. Po zmagah nad Bosno in Hercegovino ter Madžarsko se je danes zoperstavila še prav tako favorizirani Franciji in utrpela svoj prvi poraz (71:67).

VIDEO: Slovenke po tretjo zmago

Slovensko žensko izbrano vrsto do 20 let čaka še zadnja tekma v skupinskem delu evropskega prvenstva. Tretjo zaporedno zmago bo skušala doseči proti reprezentanci Francije, s katero bo za prvo žogo skočila ob 15. uri.

VIDEO: Mlajše članice do novega skalpa in vodstva v skupini C

Slovenska ženska reprezentanca do 20 let po dveh dneh evropskega prvenstva na Portugalskem še ne pozna poraza. Žilave novinke v diviziji A so po Bosni in Hercegovini presenetile še Madžarsko (77:55) in skočile na vrh skupine C.

VIDEO: Slovenke nad vzhodne sosede

Slovenska ženska reprezentanca do 20 let si večje proslave za prvo zmago na evropskem prvenstvu ni smela dovoliti, saj jo že danes čaka nova tekma. Njena nasprotnica bo izbrana vrsta Madžarske.

Več člankov...

Iskalnik