Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Kadetinje v lov na četrtfinale

Ženska reprezentanca do 16 let na evropskem prvenstvu v Skopju o uvrstitvi v četrtfinale ne odloča več sama. Za preboj med najboljšo osmerico morajo Slovenke danes premagati Moldavijo, ob tem pa upati, da Irska za 39 ali manj točk premaga Ukrajino.

V Grosuplju okoli najkoristnejše igralke gradijo novo ekipo

V ženskem košarkarskem klubu Grosuplje so včeraj s pripravami začele mlajše selekcije, okoli 1. septembra pa bodo prvi trening opravile tudi njegove članice.

VIDEO: Kadetinje drugič neuspešne

Ženska reprezentanca do 16 let je četrti tekmi evropskega prvenstva divizije B utrpela drugi poraz. Po Ukrajini je bila od nje boljša še izbrana vrsta Belgije.

VIDEO: Kadetinje nad še neporaženo Belgijo

Ženska reprezentanca do 16 let bo po dnevu odmora nocoj v Skopju nadaljevala s tekmovanjem na evropskem prvenstvu divizije B. Njena četrta tekmica bo izbrana vrsta Belgije, s katero se bo spoprijela ob 21. uri.

Celjanke ugnale najuspešnejšo ekipo v zgodovini lige NCAA

Članska ekipa Cinkarne Celje je sinoči v Kopru odigrala drugo pripravljalno tekmo in dosegla prvo zmago. V dvorani Osnovne šole Koper je visoko porazila moštvo ameriške Univerze Connecticut.

Slovenke zmagovalke Slovenia Balla

V Slovenj Gradcu se je včeraj končala prva polovica 13. izvedbe Slovenia Balla, mednarodnega turnirja za reprezentančne selekcije do 14 let, ki prvič v zgodovini poteka v dveh sklopih.

Več člankov...

Iskalnik