Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Konjice med peterico najboljših

Državno prvenstvo za ženske se je sinoči nadaljevalo s tekmo med Konjicami in Ježico. Na prvem srečanju 17. kola so do zmage prišle Konjičanke, ki so tako še bližje uvrstitvi v ligo za prvaka. Preostale tri tekme kola bodo na sporedu v petek in soboto.

Athlete Celje kljub porazu proti Triglavu na zaključni turnir regionalne lige

V ženski regionalni ligi WABA so od sinoči dalje znani vsi štirje udeleženci zaključnega turnirja. Črnogorski Budućnosti ter bolgarskima Montani in Berou se je pridružilo še Athlete Celje, ki je v petem kolu drugega dela tekmovanja v Celju še drugič v sezoni klonilo proti Triglavu (60:61).

Vstopnice za evropsko prvenstvo že v prodaji!

Z današnjim dnem si ljubitelji košarke že lahko zagotovite vstopnice za ogled tekem slovenske ženske reprezentance na evropskem prvenstvu na Češkem.

MVP 16. kola 1. SKL za ženske: Shante Evans

Še petič v letošnji sezoni je najkoristnejša igralka posameznega kola ženskega državnega prvenstva postala košarkarica v dresu Athlete Celja Shante Evans. 25-letna Američanka je na tekmi proti Domžalam v statistiko vpisala 24 točk, 9 skokov, 6 pridobljenih žog, 5 podaj in 1 blokado - statistični indeks 36.

Grosuplje presenetilo Konjice

V soboto so bili v ženskem državnem prvenstvu odigrani še zadnji trije obračuni 16. kola. Zmago v gosteh je vknjižila le Ilirija, ki tako kot Triglav ni imela prevelikega dela, največje presenečenje pa so pripravile košarkarice Grosuplja, ki so pred domačimi navijači prekinile niz petih porazov.

Slovenke tokrat brez uspeha

Četrti krog drugega dela regionalne lige WABA košarkaricam Athlete Celja in Triglava ni prinesel sreče. Celjanke in Kranjčanke so se zoperstavile Bolgarkam iz ekip Beroe in Montana in bile poražene s tremi oziroma petimi točkami razlike.

Več člankov...

Iskalnik