Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Državne prvakinje s prvimi tremi okrepitvami

Ženski košarkarski klub Celje se je včeraj tudi uradno preimenoval v Cinkarna Celje. Z novim generalnim pokroviteljem pa prihajajo tudi novi cilji, ki jih bo klub skušal izpolniti tudi s tremi novimi okrepitvami v članski ekipi.

Ilirija ostala brez športnega direktorja

Po koncu nastopov njene zadnje selekcije v letošnji sezoni se je od ženskega košarkarskega društva Ilirija poslovil njen športni direktor Emir Haskić.

Ilirija potrdila prevlado v pionirski selekciji

Na Ježici se je danes končal zaključni turnir državnega prvenstva starejših pionirk. Nove državne prvakinje so postale košarkarice ljubljanske Ilirije, ki so v finalu z 71:67 ugnale someščanke iz vrst Ježice, tretje mesto pa so po zmagi nad Triglavom osvojile Konjice (53:46).

Katere Ljubljančanke bodo zasedle zmagovalni prestol?

V ljubljanski dvorani Ježica se bo danes končal zaključni turnir državnega prvenstva starejših pionirk. V tekmi za tretje mesto se bosta pomerili ekipi Konjic in Triglava, v finalu pa se bosta udarili moštvi Ilirije in Ježice.

Ježica presenetila prvakinje, Ilirija pričakovano boljša od Konjic

Na Ježici se je včeraj začel zaključni turnir državnega prvenstva starejših pionirk. V polfinalu so se pomerile košarkarice gostiteljice Ilirije in Konjic ter Triglava in Ježice, v jutrišnji finale pa sta se uvrstili obe ljubljanski ekipi.

Slovenke na Madžarskem sezono končale na drugem mestu

Slovenske reprezentantke Sandra Piršič, Maja Erkić in Eva Lisec so v finalu madžarskega državnega prvenstva z ekipo Atomeromu morale priznati premoč Uniqi iz Šoprona.

Več člankov...

Iskalnik