Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Kapetanka Celja že zaključila sezono

Košarkarice Athlete Celja bodo naslova državnih in pokalnih prvakinj branile brez svoje kapetanke Alme Potočnik, ki je zaradi težav s poškodovanim kolenom predčasno končala sezono.

Ilirija ostala brez svoje najkoristnejše igralke

Žensko košarkarsko društvo Ilirija je pred nadaljevanjem sezone izgubilo svojo najkoristnejšo košarkarico, ki bo kariero nadaljevala v Bolgariji.

Pri madžarskem prvoligašu odslej že kar tri slovenske reprezentantke

Slovenska košarkarska kolonija na Madžarskem je vse številčnejša. Novo ime, ki bo pri naših vzhodnih sosedih skušalo opozoriti nase, je Sandra Piršič.

Ženski All Stars bo 8. januarja v Mariboru

V nedeljo, 8. januarja, se bo v mariborski dvorani Tabor odvil ženski All Stars 2017, ki bo potekal v organizaciji Košarkarske zveze Slovenije, Združenja ženskih klubov Slovenije in ŽKD Maribor.

V končnico lige WABA tudi Kranjčanke

Po košarkaricah Athlete Celja so s tekmovanjem v mednarodni ligi WABA za letos opravile tudi igralke Triglava. Kranjčanke so v 10. in s tem zadnjem krogu rednega dela gostovale v Sarajevu pri ekipi Play Off Happy in vknjižile zmago s 67:52.

Celjanke visoko poražene v Podgorici, Kranjčanke danes v Sarajevu

V ženski regionalni ligi WABA bodo v tem tednu odigrani še zadnji obračuni v letošnjem koledarskem letu. Košarkarice Athlete Celja so včeraj izgubile na gostovanju v Podgorici (96:65), igralke Triglava pa danes čaka obračun pri sarajevski ekipi Play Off Happy.

Več člankov...

Iskalnik