Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Kadetinje pripravljalne tekme sklenile z dvema zaporednima zmagama

Ženska reprezentanca do 16 let končuje s pripravami na evropsko prvenstvo divizije B, ki bo od 17. avgusta dalje potekalo v Skopju.

Kadetinje do prve zmage v pripravljalnem obdobju

Ženska reprezentanca do 16 let je na svoji šesti pripravljalni tekmi dosegla prvo zmago. V Sarajevu je s 50:48 premagala gostiteljsko izbrano vrsto Bosne in Hercegovine, s katero se bo pomerila tudi danes.

VIDEO: Mladinke v osmini finala čaka težka preizkušnja

Ženska reprezentanca do 18 let je prvi del evropskega prvenstva divizije A zaključila na zadnjem mestu skupine C. Na tretji tekmi predtekmovanja se je pomerila z izbrano vrsto Rusije in klonila s 45:69.

VIDEO: Mladinke do prve zmage na evropskem prvenstvu

Ženska reprezentanca do 18 let je na drugi tekmi na evropskem prvenstvu vknjižila prvo zmago. Po porazu proti Češki je z 72:67 premagala Litvo in si pripravila dobro izhodišče za jutrišnji dvoboj z Rusijo.

VIDEO: Mladinke na popravni izpit

Ženska reprezentanca do 18 let bo na današnji drugi tekmi na evropskem prvenstvu v Šopronu skušala popraviti slab vtis s prve tekme. Boleč poraz proti Češki bo skušala nadomestiti z zmago proti Litvi.

VIDEO: Mladinke uvodoma poražene

Ženska reprezentanca do 18 let je na prvi tekmi evropskega prvenstva divizije A utrpela poraz. Premoč je morala priznati izbrani vrsti Češke, proti kateri je izgubila s 57:73.

Več člankov...

Iskalnik