Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

V ženski reprezentanci verjamejo, da se jim bo uspelo uvrstiti na prvo evropsko prvenstvo

Včeraj opoldne se je zbrala slovenska ženska košarkarska reprezentanca, ki jo v soboto, 19., in v sredo, 23. novembra, čakata kvalifikacijski tekmi za uvrstitev na evropsko prvenstvo leta 2017.

Ilirija prvič uspešna tudi pred domačimi navijači

Slovenske košarkarice so zaključile s 7. krogom državnega prvenstva. Prednost domačega terena so izkoristile igralke Konjic in Ilirije, v gosteh pa sta novo zmago vknjižila vodilna Triglav in Athlete Celje.

Srbski klubi še naprej brez rešitev za Triglav

Ženska ekipa kranjskega Triglava v regionalni ligi WABA nadaljuje dominantnost nad srbskimi klubi. Na tretjem zaporednem domačem srečanju ji je morala priznati premoč še zasedba Kraljeva.

Ilirija mini turnejo končala s tretjo zmago

V dvorani Tabor sta se v četrtek v zaostali tekmi četrtega kroga državnega prvenstva za ženske pomerili ekipi Maribora in ljubljanske Ilirije. Uspešnejše so bile Ljubljančanke, ki so slavile s 65:56 in zabeležile tretjo zmago v sezoni.

Celjanka odšla v mesto Nike Barič

Dozdajšnja košarkarica Domžal Jelica Petrović po treh sezonah zapušča Ljubljansko kotlino in se vrača na rodno Štajersko.

Athlete Celje s četrto zmago prevzel vodstvo

Deset ekip iz Slovenije, Srbije, Črne gore, Bosne in Hercegovine, Makedonije ter Bolgarije je vstopilo v šesti krog ženske mednarodne lige WABA. Zasedba Athlete Celja je včeraj pred domačimi navijači ugnala bolgarsko Montano (68:64).

Več člankov...

Iskalnik