Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Znani pari zaključnega turnirja Pokala članic

Zaključni turnir Pokala članic bo na sporedu 25. in 26. februarja, na njem pa bodo nastopili branilec naslova Athlete Celje, podprvak Triglav, Ilirija in Janina.

V derbiju kola Triglav ugnal Ilirijo

Po nekaj več kot tritedenskem odmoru so se na parket vrnile košarkarice 1. SKL. Maribor je zmagal na gostovanju na Ježici, Konjice so bile boljše od Domžal, Athlete Celje je visoko premagal Janino, v derbiju 11. kola pa je Triglav ugnal Ilirijo.

Najboljša Slovenka v Domžalah odslej za Celje

Athlete Celje bo v drugem delu sezone močnejši za košarkarico Evo Stefanoski, ki je doslej uspešno igrala za Domžale.

FOTO+VIDEO: Na All Starsu prevladala selekcija Vzhoda, MVP pa je postala Iva Slonjšak

V Mariboru se je uspešno končal ženski All Stars 2017, na katerem smo spremljali šest dvobojev. Najprej so se predstavile košarkarice mlajših starostnih kategorij, nato smo spremljali obračun VIP ekip, vrhunec večera pa je bila tekma med selekcijo Vzhoda in Zahoda.

V pokalu znani vsi štirje polfinalisti

Osmerica članskih ekip ženskih prvoligaških klubov je sinoči s povratnimi tekmami sklenila drugi krog Pokala članic, po katerem smo dobili vse štiri polfinaliste.

Slovenka najboljša igralka tedna v ZDA

V Združenih državah Amerike letošnjo sezono študira in igra košarko kar nekaj slovenskih košarkarjev in košarkaric. Med njimi je tudi Petra Lumpert, ki akademsko in košarkarsko znanje pridobiva na kolidžu v Idahu.

Več člankov...

Iskalnik