Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Slovenke na zaprti tekmi ugnale evropske podprvakinje

Ženska članska reprezentanca je odigrala prvo pripravljalno tekmo na domačih tleh pred nastopom na evropskem prvenstvu. V Kranjski Gori se je pomerila proti izbrani vrsti Turčije, drugi najboljši ekipi na evropskem prvenstvu 2011, in jo premagala s kar 63:40.

Tina Trebec v zadnji sekundi poskrbela za drugo zmago Slovenije

Ženska članska reprezentanca je gostovanje na Madžarskem zaključila z odliko. Varovanke Damirja Grgića so zmagale tudi na drugem srečanju proti domačinkam. Tekma se je končala z rezultatom 81:79, odločilni koš za zmago pa je v zadnjem napadu dosegla Tina Trebec. Slovenke prihodnji petek čaka prva domača tekma.

Slovenija priprave na EP začela z zmago

Ženska članska reprezentanca je v okviru priprav na evropsko prvenstvo odigrala prvo pripravljalno tekmo. Na Madžarskem se je pomerila proti tamkajšnji izbrani vrsti in jo premagala s 77:64. Drugi dvoboj med Madžarsko in Slovenijo bo prav tako v Szekesfehervarju na sporedu danes ob 17. uri.

Slovenke z Američanko na prvi preizkus pripravljenosti

madzaŽenska članska reprezentanca se je včeraj odpravila na Madžarsko, kjer bo danes in jutri odigrala prvi dve pripravljalni tekmi proti tamkajšnji izbrani vrsti.

Damir Grgić: "Vidi se, da so dekleta že nestrpno pričakovala začetek priprav"

Slovenska ženska članska reprezentanca se je včeraj zbrala v Zrečah, kjer bo opravila prvi cikel priprav pred evropskim prvenstvom na Češkem.

Ženska reprezentanca začenja priprave na svoje krstno evropsko prvenstvo

Slovenska ženska izbrana vrsta se bo danes popoldne zbrala v Zrečah, kjer bo s prvim treningom začela priprave na 36. evropsko prvenstvo, ki ga bo od 16. do 25. junija gostila Češka.

Več člankov...

Iskalnik