Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Ilirija še tretjič boljša od Maribora

V ženskem državnem prvenstvu se je v torek nadaljevala liga za prvaka. Na prvi tekmi petega kola sta se tretjič v sezoni pomerila Maribor in Ilirija, zmago pa so še tretjič dosegle Ljubljančanke, ki so v štajerski prestolnici slavile z 72:57.

Kadetinje po krono sezone v Slovenske Konjice

S Košarkarske zveze Slovenije so nam sporočili, da bo zaključni turnir za dekleta do 17 let gostil ženski košarkarski klub Konjice.

Nika Barič bo naslov branila v domači dvorani

Jekaterinburgu, milijonskemu ruskemu mestu pod gorovjem Ural, je bila dodeljena organizacija letošnjega zaključnega turnirja ženske Evrolige, na katerem bo drugič v karieri nastopila tudi Trboveljčanka Nika Barič.

VIDEO: Damir Grgić prvič pometel s konkurenco tudi v ligi WABA

Članska ekipa Athlete Celja se je sinoči znova zapisala v zgodovino. Na zaključnem turnirju regionalne lige WABA v Podgorici je namreč po 15 letih čakanja zopet slavila naslov prvaka. O izjemnem dosežku je spregovoril glavni trener Celjank Damir Grgić.

VIDEO: Athlete Celje novi prvak lige WABA!

V črnogorski Podgorici se je danes končal zaključni turnir ženske regionalne lige WABA. Na njem so sodelovale tudi košarkarice Athlete Celja in po zmagah nad obema kakovostnejšima ekipama iz Bolgarije presenetljivo, a povsem zasluženo osvojile svoj drugi naslov prvaka.

Simona Kuzma s predstavo sezone, Ilirija še tretjič klonila proti Triglavu

V ženskem državnem prvenstvu so košarkarice odprle 4. kolo lige za prvaka. Prvi dve tekmi sta potekali v Slovenskih Konjicah in v Ljubljani, kjer sta se Konjice in Ilirija zoperstavili Mariboru in Triglavu.

Več člankov...

Iskalnik