Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

VIDEO: Mlajše članice v polfinalu evropskega prvenstva!

Slovenska ženska reprezentanca do 20 let nadaljuje svojo pravljico. Na svoji peti tekmi evropskega prvenstva na Portugalskem je proti Latviji vknjižila še četrto zmago in povsem zasluženo napredovala v polfinale.

VIDEO: Slovenke le še zmago oddaljene od tekem za medalje

Slovenska ženska reprezentanca do 20 let je na evropskem prvenstvu na Portugalskem pred novim velikim izzivom. V današnjem četrtfinalu se bo ob 17.15 uri pomerila z izbrano vrsto Latvije, zmagovalka obračuna pa bo napredovala v polfinale.

VIDEO: Slovenija na evropskem prvenstvu na Portugalskem že med najboljšimi osmimi ekipami!

Slovenska ženska reprezentanca do 20 let na svojem krstnem evropskem prvenstvu divizije A navdušuje iz tekme v tekmo. Po izvrstnih nastopih v skupinskem delu se je danes v osmini finala srečala s Turčijo in jo brez večjih težav odpravila z 80:65.

Ena od najboljših petic v Jugoslaviji bo v Ljubljani še naprej širila svoje bogato znanje

Nekdaj neustavljiva košarkarica, danes pa prodorna trenerka Rankica Šarenac in žensko košarkarsko društvo Ilirija sta se dogovorila za podaljšanje pogodbe.

VIDEO: Mlajše članice v boj s Turčijo in njeno velikanko

Slovenska ženska reprezentanca do 20 let bo danes nadaljevala s tekmovanjem na evropskem prvenstvu divizije A. V osmini finala jo ob 17.15 uri čaka obračun s Turčijo, ki je na dosedanjih treh tekmah slavila le enkrat.

Pisateljica slovenske pravljice ostaja v Italiji

Igralka na položaju krilnega centra Ana Ljubenović bo še šesto sezono zapovrstjo nastopala pri naših zahodnih sosedih.

Več člankov...

Iskalnik