Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Celjanke z novo Američanko

Ker najkoristnejša igralka letošnjega finala državnega prvenstva Shante Evans v naslednji sezoni ne bo več nastopala za Cinkarno Celje, so v taboru državnih prvakinj zanjo poiskali zamenjavo.

V Domžalah brez sprememb

Uprava ženskega košarkarskega kluba Domžale se je odločila, da bo na čelu članske ekipe obdržala obstoječega glavnega trenerja.

 

VIDEO: Slovenke tudi v peto neporažene

Ženska članska reprezentanca uspešno nadaljuje priprave na evropsko prvenstvo. Po dveh dvobojih z Madžarkami in Turkinjami so se Slovenke sinoči na Ježici pomerile še proti Poljakinjam in zabeležile še peto zmago.

VIDEO: Slovenke še drugič boljše od Turkinj

Ženska članska reprezentanca je v petek v Trbovljah gostila izbrano vrsto Turčije. Na prvi pravi domači preizkušnji pred evropskim prvenstvom so Slovenke zanesljivo zmagale. Danes se bodo varovanke selektorja Damirja Grgića pomerile še s Poljakinjami.

Slovenke prvič pred domačim občinstvom

Žensko člansko reprezentanco nocoj čaka prva prava domača preizkušnja pred evropskim prvenstvom. Slovenke bodo v Trbovljah ob 20.30 uri gostile izbrano vrsto Turčije.

Ilirija dobila novega trenerja

Članska ekipa Ilirije je sezono državnega prvenstva končala na izvrstnem tretjem mestu, v prihodnje pa bo z novim glavnim trenerjem skušala narediti še korak naprej.

Več člankov...

Iskalnik