Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Štajerski derbi dobile Konjičanke

V soboto je potekalo 12. kolo 1. SKL za ženske. Aktualne državne prvakinje iz Celja so bile boljše od Grosupeljčank (80:49), kranjski Triglav pa od slatinske Janine (67:44). V štajerskem derbiju so Konjičanke ugnale Mariborčanke (64:62), ljubljanska Ilirija pa je doma premagala Domžale (74:51).

Z državnim prvenstvom začeli še osnovnošolci in dijakinje

Po dijakih so s šolskim državnim prvenstvom začeli tudi starejši učenci in učenke ter dijakinje. Če se po jutru dan pozna, nas čaka sezona zanimivih tekem in lepih potez mladih športnikov in športnic.

MVP 11. kola 1. SKL za ženske: Althea Gwashavanhu in Shante Marie Evans

Najkoristnejši igralki 11. kola 1. SKL za ženske sta postali košarkarici Athlete Celja Althea Gwashavanhu in Shante Marie Evans. Na srečanju proti Janini sta zbrali statistični indeks 36.

Znani pari zaključnega turnirja Pokala članic

Zaključni turnir Pokala članic bo na sporedu 25. in 26. februarja, na njem pa bodo nastopili branilec naslova Athlete Celje, podprvak Triglav, Ilirija in Janina.

V derbiju kola Triglav ugnal Ilirijo

Po nekaj več kot tritedenskem odmoru so se na parket vrnile košarkarice 1. SKL. Maribor je zmagal na gostovanju na Ježici, Konjice so bile boljše od Domžal, Athlete Celje je visoko premagal Janino, v derbiju 11. kola pa je Triglav ugnal Ilirijo.

Najboljša Slovenka v Domžalah odslej za Celje

Athlete Celje bo v drugem delu sezone močnejši za košarkarico Evo Stefanoski, ki je doslej uspešno igrala za Domžale.

Več člankov...

Iskalnik