Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Maribor dokončno ostal brez polfinala

V ženskem državnem prvenstvu je bila včeraj odigrana zaostala tekma 1. kola lige za prvaka. V Kranju sta si nasproti stala Triglav in Maribor, do zmage z 80:33 pa so prišle Kranjčanke.

Grosupeljčanke postale nove državne prvakinje!

V Slovenskih Konjicah se je danes končal zaključni turnir državnega prvenstva kadetinj. Naslova državnih prvakinj so se razveselile košarkarice Grosuplja, ki so v finalu porazile vrstnice iz Athlete Celja.

Konjice na pragu polfinala, Grosupeljčanke že zaključile sezono

V ženskem državnem prvenstvu sta bila v soboto na sporedu nova kroga lige za prvaka in lige za razvrstitev. V 9. kolu lige za prvaka je prednost domačega terena izkoristil le Triglav, v 5. kolu lige za razvrstitev pa je Grosuplje porazilo Ježico in sezono končalo na sedmem mestu.

Državne prvakinje že v prvi četrtini rešile vprašanje o zmagovalcu

V ženskem državnem prvenstvu se je včeraj odigrala zaostala tekma 4. kola lige za prvaka. V Celju sta se srečala Athlete Celje in Janina, novo zmago pa so vpisale Celjanke.

V finalu Celjanke in Grosupeljčanke

V Slovenskih Konjicah se je včeraj začel zaključni turnir državnega prvenstva kadetinj. V jutrišnji finale sta se prebili ekipi Athlete Celja in Grosuplja, za končno tretje mesto pa se bodo pomerile igralke Konjic in Ježice.

Kranjčank in Celjank ni pokopalo niti 48 izgubljenih žog

V ženskem državnem prvenstvu se je končalo 8. kolo lige za prvaka, v katerem ni prišlo do presenečenj. Triglav in Athlete Celje sta premagala Konjice in Ilirijo, Maribor pa je odpravil Janino.

Več člankov...

Iskalnik