Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Slovenski sodniki pojasnili svojo plat zgodbe

Dramatična zgodba o zloglasnem sporu med Košarkarsko zvezo Slovenije in Združenji slovenskih košarkarskih lig in klubov ter Društvom košarkarskih sodnikov Slovenije je dobila nov nepričakovan zasuk.

Rusinje prevelik zalogaj za Celjanke

Članska ekipa Cinkarne Celje je danes na Hrvaškem odigrala že šesto pripravljalno tekmo in utrpela četrti poraz. Tokrat je bila poražena s strani ruskega kluba Enisey, ki jo je v Poreču premagal tudi na včerajšnjem srečanju.

KZS in predstavniki klubov ogorčeni nad izsiljevanjem DKS, turnir kadetinj odpadel

Na naš elektronski naslov smo včeraj prejeli novi dve sporočili, vezani na nastali problem med Košarkarsko zvezo Slovenije in Združenji slovenskih košarkarskih lig in klubov ter Društvom košarkarskih sodnikov Slovenije.

V postavo Grosuplja se vračata organizatorka igre in center

Člansko ekipo ženskega košarkarskega kluba Grosuplje bosta po nekajmesečni odsotnosti znova sestavljali Maška Gabrijel in Meta Černač.

Spor med klubi, KZS in sodniki privedel do bojkota

Zaostrovanje dialoga med vodstvom Združenj slovenskih košarkarskih lig in klubov ter vodstva Košarkarske zveze Slovenije na eni in Društvom košarkarskih sodnikov Slovenije na drugi strani je privedlo do bojkota sodniške organizacije.

Članska reprezentantka iz Italije na Madžarsko

jakovina.jpgSlovenska košarkarica Tina Jakovina bo po delu in življenju pri naših zahodnih sosedih spoznala še vse prednosti in slabosti službovanja in bivanja pri naših vzhodnih sosedih.

Več člankov...

Iskalnik