Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Kadetinje odpotovale na evropsko prvenstvo

Slovenska ženska reprezentanca do 16 let je danes odšla na pot proti Skopju, kjer se bo od četrtka dalje merila na evropskem prvenstvu divizije B.

Slavko Duščak: "Nihče ni upal razmišljati o tako visoki uvrstitvi"

Slovenska ženska reprezentanca do 18 let je evropsko prvenstvo divizije A zaključila na spodbudnem 7. mestu, kar je tretji najboljši rezultat v njeni zgodovini. Po koncu tekmovanja je spregovoril slovenski selektor Slavko Duščak.

VIDEO: Mladinke so se od evropskega prvenstva poslovile z zmago

Ženska reprezentanca do 18 let je končala z nastopi na evropskem prvenstvu divizije A. Na svoji sedmi tekmi v madžarskem Šopronu se je pomerila z izbrano vrsto Švedske ter se veselila tretje zmage in končnega sedmega mesta.

VIDEO: Mladinke na zadnjo tekmo evropskega prvenstva

Ženska reprezentanca do 18 let bo danes nastopila na svoji zadnji tekmi evropskega prvenstva. V madžarskem Šopronu se bo za končno 7. mesto udarila z izbrano vrsto Švedske.

VIDEO: Mladinke po neverjetni trojki nesrečno izgubile

Ženska reprezentanca do 18 let je na evropskem prvenstvu v madžarskem Šopronu prvo srečanje za razvrstitev izgubila, zato jo jutri ob 13.30 uri čaka tekma za končno 7. mesto.

Ježica močno okrepila branilske vrste

Članske košarkarice Ježice bo v prihajajoči sezoni vodil srbski trener Mladen Rajić, ki mu je vodstvo kluba priskrbelo zvenečo okrepitev.

Več člankov...

Iskalnik