Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Rekordne Celjanke deklasirale Ljubljančanke, v Slovenskih Konjicah brez komentarjev

V slovenskem državnem prvenstvu za članske košarkarice je do konca drugega dela tekmovanja ostalo le še šest tekem, v predpredzadnjem 12. kolu pa so bila uspešna moštva Triglava, Cinkarne Celja, Ježice in Grosuplja.

Nika Barič na prestolu Evrope!

Na Madžarskem se je sinoči končala jubilejna 60. sezona najbolj kakovostnega evropskega klubskega tekmovanja v ženski košarki, na zaključnem turnirju v Šopronu pa so se z naslovom Evrolige okitile košarkarice ruskega UMMC-ja.

Nika Barič v finalu Evrolige!

V madžarskem mestu Šopron se je v petek začel zaključni turnir najboljše četverice ekip v ženski Evroligi, ki je tudi slovensko obarvan.

Mlade Slovenke iz boja s Hrvaticami in Črnogorkami odnesle tri medalje

Minuli vikend se je v Ljubljani odvijal zaključni turnir mednarodne lige WABA za dekleta do 15 in 17 let, štiri slovenske ekipe pa so posegle po treh žlahtnih odličjih.

Celjanke po štirih letih posta znova na vrhu

Pretekli vikend je v Mariboru potekal zaključni turnir državnega prvenstva za košarkarice do 17 let, z naslovom prvakinj pa so se prvič po letu 2014 okitile košarkarice Cinkarne Celja. 

V Mariboru bomo dobili nove državne prvakinje

V štajerski prestolnici se je v petek začel zaključni turnir državnega prvenstva za košarkarice do 17 let, v finale pa sta se prebili ekipi Cinkarne Celja in Ježice.

Več člankov...

Iskalnik