Košarka je zakon!

 
 
 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Košarkarice Ježice za točko boljše od Konjičank

S tekmo med Ježico in Konjicami se je začelo 8. kolo državnega prvenstva za ženske. V izredno izenačenem srečanju so se v končnici tretje zmage v sezoni veselile Ljubljančanke (65:64).

FOTO: Košarkarice razveselile Slovenijo, svojega trenerja pa obdarile z najlepšim darilom

Članske reprezentantke so sinoči sebi in Sloveniji priborile zgodovinsko uvrstitev na evropsko prvenstvo 2017 in s tem selektorja Damirja Grgića za njegov 37. rojstni dan obdarile z najlepšim možnim darilom. Utrinke dogajanja iz Celja si lahko sedaj ogledate tudi v fotogaleriji!

Slovenke do zgodovinske uvrstitve na evropsko prvenstvo!

Pa je uspelo, sanje so uresničene! Slovenska ženska članska reprezentanca si je v Celju na tekmi 5. kola kvalifikacij za EuroBasket proti Litvi priigrala prvo, zgodovinsko uvrstitev na evropsko prvenstvo!

Nika Barič: ''Celotna reprezentanca si želi tega dosežka''

Vse je pripravljeno na tekmo 5. kola kvalifikacij za ženski EuroBasket. Dekleta so v teh dneh dobro trenirala in tako z optimizmom pričakujejo jutrišnji obračun z Litvo. Nekaj sklepnih mislih je podala Nika Barič.

Slovenke želijo proti Litvi pokazati vse svoje znanje

Za žensko člansko reprezentanco so že štirje dnevi priprav na preostala kvalifikacijska obračuna. Po sinočnjem treningu je nekaj misli strnila Teja Oblak, ki je na prvi tekmi z Litvo dosegla 16 točk in tako močno doprinesla k uvodni zmagi v teh kvalifikacijah.

MVP 7. kola 1. SKL za ženske: Katja Klančnik

Košarkarica Konjic Katja Klančnik je že drugič v tej sezoni postala MVP kola. 25-letna krilna košarkarica je na tekmi proti Grosuplju, ki so jo Konjičanke dobile z 72:48, zbrala 16 točk, 10 skokov, 5 podaj in 7 pridobljenih žog (indeks: 27).

Več člankov...

Iskalnik